Ailenin Başında Durmak :)

Öyle miyim gerçekten? Her hafta görüşüyoruz zaten. Aynı şehirde kalmak mantıklı gelmiyor.
illa sizin mantığınıza göre yaşamak zorunda değil ki bu adam. benim babam da yurtdışında olsa ben de bikaç haftada gider bi annemi yoklar, yanında kalırdım belki. ne var ki bunda?

Yanlış anladınız :) konu zaten beni de götürmek istemesi. Beraber kalmak istemesi.

Evet ben de bunu anlamıyorum. Çok saçma diyorum ama sana göre öyle diyor. Bu psikolojik bir şey ve ben öyle rahat edeceğim diyor.

Benim kayinpederde yilin yarisini köyde geciriyor ve kv burada tek kaliyor hicte sorun olmuyor, yatiya filan gitmedik hiç.

Gerci erkeklere suç bulamiyorum, bunlari kadinlar boyle yetistiriyor.
Yeni evliyken benim kv duygu sömürüsü yapiyordu bol bol " sennn bu evin babasiydin" diye sacma sacma konusuyordu.

Evin reisi, sahip cikan, evin erkegi vs rolleriyle buyutulen erkek ister istemez bunu kendine görev biliyor.

illa sizin mantığınıza göre yaşamak zorunda değil ki bu adam. benim babam da yurtdışında olsa ben de bikaç haftada gider bi annemi yoklar, yanında kalırdım belki. ne var ki bunda?
E gitsin kalsin madem :) konu beni yanında götürmeye çalışması. Aksi takdirde git diyorum zaten.

83 yaşında anneannem 77 yaşında babam kendi evlerinde ve çocuklarından farklı şehirde oturuyorlar. Eşinizin kaygısı bi acayip aynı şehirde her gün bile uğrayıp bi ihtiyaç var mı diyebilir

Benim anannem ve dedem yurtdisinda ikisi yasiyorlar. Kaldi ki bu konudaki teyze tek degil, yaninda bir cocugu daha varmis zaten ama errrrrkek olmadigindan sayilmiyor sanirim. İlla errrrkek olmali

Her hafta görüşmeseniz 2-3 hafta bir 1-2 gün kalmayi anlarım, zaten görüsüyorsunuz gidip tekrar kalmaya gerek yok..

Eşiniz tek gitsin istiyorsa ki isteyebilir sizde beni bırakıp gidecek misin tavrına girmeyin.

Ama eşiniz siz gitmek istemediğiniz kendisi de tek gitmemek için annesini sizin yanınıza getirebilir mi? Böyle bir konu geçmişti çünkü aranızda.

Her hafta görüşmeseniz 2-3 hafta bir 1-2 gün kalmayi anlarım, zaten görüsüyorsunuz gidip tekrar kalmaya gerek yok..

Eşiniz tek gitsin istiyorsa ki isteyebilir sizde beni bırakıp gidecek misin tavrına girmeyin.

Ama eşiniz siz gitmek istemediğiniz kendisi de tek gitmemek için annesini sizin yanınıza getirebilir mi? Böyle bir konu geçmişti çünkü aranızda.

Siz evde bir kadin olsun diye babanizin evine gitseniz anlayacagim bu ataerkil duzende. Çünkü evini temizleyip birkac cesit yemek koymaniz gerekebilir babanizin hayatini kolaylastirmak icin.
Ama bir erkek ne yapacak ki gitse de?
Yemegini anasi yapacak. Alisverisi anasi yapacak. Onun daginikligini anasi toplucak. Nevresim serecek,siz gidince de çıkarıp yıkayacak. Resmen tum kulfet kadinda.
Ama....
evde errrkek olacak diye evde duracakmis.
Gulerim ben buna.
Cok sacma cidden

Daha önce kvnin sizin yanınıza gelme ihtimali vardı siz istemiyordunuz.
Şimdi eşiniz gitmek istiyor onu da istemiyorsunuz.
Eşinizin isteği bana göre de çok mantıklı değil ama aile ilişkileri çoğu zaman mantıkla değil duygularla yürütülüyor.
Ayrıca eşiniz her zaman sizin mantığınıza göre hareket etmek zorunda değil.
Aslında krizi fırsata çevirmeniz mümkünmüş ama anladığım kadarıyla siz bu konuya biraz önyargılı yaklaşıyorsunuz.
Yerinizde olsam eşimle inatlaşmazdım.
Ben gelmek istemiyorum sen gidip iki gece kal annenle derdim.
Eşlerin arada sırada ayrı kalması iyi oluyor bence.

ailesinde kalmak isteyebilir tabi de baslarinda erkek olarak kalmak amaci ne alaka
basinda duracak erkek olmayan insanlar ne yapiyorlar hayatlarini surduremiyorlarmiymis
esiniz biraz egoist sanirim

Sık sık gitsin kalması neden gerekli. Ayrıca arada bir gidip kalmasında da sorun cikarmazdim ben.
Kardeşi kaç yaşında

Valla ben rahat edemiyorum, gerekli bir sebep olmadıkça her hafta yatıya kalsam rahat edemem. Evet yıllarca yaşanılan doğulan büyünen ev ama insanın kendi evi değil, ben artık başka bir evde yaşıyorum sonuçta. Kendi evimin dışındaki her yer benim gözümde başka ev oluyor. Kendi evimi kendi düzenimi kendi yatağımı arıyorum. Her hafta birkaç gün neresi olursa olsun kendi evimden başka bir evde çok önemli bir sebep olmadığı sürece kalmak istemem.
Bu arada ilk mesajımda anlaşılamamışım galiba konu sahibinin bunu bir mesele yaratıp kavga etmesi taraftarı bende değilim. Sonuçta annesidir içi rahat etmiyormuş madem eşi elbette kalabilir bunun için olay yaratmak gereksiz

ne kadar ataerkil kafalar ya.

ailenin başı evin oğlu mu... ben yorum yapamadım açıkçası. ne olacakmış aynı evde kalınca aaa bu eve erkek giriyor diyip evdekilere tecavüz etmeyip hırsızlık etmeye kalkmayacaklar mı yani bu mudur?

bu nası bi mentalite garip.

Bişey olacagindan değil. Yanında olmak istemiş adam ailesinin. Sürekli de değil, babası dönene kadar birkaç haftada bir.

Zaten hemen hemen her haftasonu görüşüyorlarmış.
Çok ataerkil kafalar
Annesi evde tek olsa anlarım, tek de değil
Kendisi gitsin, ona da okey
Ama zorla kadını da götürmek istiyor
E tabi orada yemek temizlik uğraşacak bir köle lazım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…