- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.297
- 598
illa sizin mantığınıza göre yaşamak zorunda değil ki bu adam. benim babam da yurtdışında olsa ben de bikaç haftada gider bi annemi yoklar, yanında kalırdım belki. ne var ki bunda?Öyle miyim gerçekten? Her hafta görüşüyoruz zaten. Aynı şehirde kalmak mantıklı gelmiyor.
Yanlış anladınız :) konu zaten beni de götürmek istemesi. Beraber kalmak istemesi.Başka ev dediğiniz ailesinin evi, büyüdüğü, yıllarca yaşadığı ev niye kalamasın?
Konu sahibi, sizin yerinizde olsam bunu huzur kaçıracak bir konu haline getirmezdim. Sonsuza kadar sürecek bir durum değil, evin babası eninde sonunda dönecek, iki üç haftada bir gidip annesi ve kardeşiyle zaman geçirip vicdanını rahatlatması sorun edilecek bir durum değil. Ben olsam bunu eşlerin kendine ayırdığı zaman olarak değerlendirirdim. Birkaç haftada bir ayrı kalmanın ikimize de iyi gelebileceğini, annesi ve kardeşinin yanında olmak konusunda onu desteklediğimi söylerdim. Böylece hem kayınvalide evinde kalmamış, hem eşimi üzmemiş hem de kendime ve arkadaşlarıma ya da aileme ayıracağım özel zamanlar yaratmış olurdum. Krizi fırsata çevirmeyi becerememişsiniz.
Evet ben de bunu anlamıyorum. Çok saçma diyorum ama sana göre öyle diyor. Bu psikolojik bir şey ve ben öyle rahat edeceğim diyor.
E gitsin kalsin madem :) konu beni yanında götürmeye çalışması. Aksi takdirde git diyorum zaten.illa sizin mantığınıza göre yaşamak zorunda değil ki bu adam. benim babam da yurtdışında olsa ben de bikaç haftada gider bi annemi yoklar, yanında kalırdım belki. ne var ki bunda?
83 yaşında anneannem 77 yaşında babam kendi evlerinde ve çocuklarından farklı şehirde oturuyorlar. Eşinizin kaygısı bi acayip aynı şehirde her gün bile uğrayıp bi ihtiyaç var mı diyebilirAnnesini buraya getirme ihtimali daha yüksek :)
83 yaşında anneannem 77 yaşında babam kendi evlerinde ve çocuklarından farklı şehirde oturuyorlar. Eşinizin kaygısı bi acayip aynı şehirde her gün bile uğrayıp bi ihtiyaç var mı diyebilir
Hayirli günler kk :)
Bugün yine sizinle paylaşmak istediğim konu, ne yazık ki ailede kalma mevzusu. Eşimin babasının isvicrede olduğunu söylemiştim önceki konularımda. Eşim, babası isvicreye gittiği için belirli aralıklarla ailesinde kalmak istediğini söylüyor. Evde annesi ve kardeşi var, iki kişiler. Tabiri caizse bezdim kızlar bu konudan. Çünkü istemiyorum.
Aynı şehirdeyiz. Birkaç haftada bir gidip evin başında bir erkek olarak duracakmis. Bana teklif etti bugün, reddettim. Su ana kadar epey tripliydi. Konuşmayı denedim, artık bu konuyu acmayacagini söyledi. Ister gelirsin ister gelmezsin ama ben gideceğim istediğimde dedi. Bunu yapabilir mi bilmiyorum, hiç sanmiyorum da. Bensiz gitmez yani, gitse dahi kalamaz burda bırakıp. Bu arada her hafta muhakkak görüşüyoruz zaten ailesiyle. Siz olsanız ne düşünür nasıl davranirdiniz?
her hafta dememiş, birkaç haftada bir demiş. ne var bunda?
empati yoksunusunuz.
Başka ev dediğiniz ailesinin evi, büyüdüğü, yıllarca yaşadığı ev niye kalamasın?
Konu sahibi, sizin yerinizde olsam bunu huzur kaçıracak bir konu haline getirmezdim. Sonsuza kadar sürecek bir durum değil, evin babası eninde sonunda dönecek, iki üç haftada bir gidip annesi ve kardeşiyle zaman geçirip vicdanını rahatlatması sorun edilecek bir durum değil. Ben olsam bunu eşlerin kendine ayırdığı zaman olarak değerlendirirdim. Birkaç haftada bir ayrı kalmanın ikimize de iyi gelebileceğini, annesi ve kardeşinin yanında olmak konusunda onu desteklediğimi söylerdim. Böylece hem kayınvalide evinde kalmamış, hem eşimi üzmemiş hem de kendime ve arkadaşlarıma ya da aileme ayıracağım özel zamanlar yaratmış olurdum. Krizi fırsata çevirmeyi becerememişsiniz.
Bişey olacagindan değil. Yanında olmak istemiş adam ailesinin. Sürekli de değil, babası dönene kadar birkaç haftada bir.O evde olunca ne değişecek?
Gidilir Kalınır iş güç varsa görülür sonra dönülür.
Bişey olacagindan değil. Yanında olmak istemiş adam ailesinin. Sürekli de değil, babası dönene kadar birkaç haftada bir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?