- 30 Kasım 2013
- 3.840
- 4.916
- 158
- Konu Sahibi papatyasevenkiz
-
Pardon ama yeni ergenlik teki bir kızı ne kadar güzel yönlendiriyorsunuz. Yavrucum böyle oyunlara gelme bunlar nefsinin sana güzel gösterdiği şeyler biraz ailene yönel onların seni doğruya güzele yönlendirdiği i göreceksinKabaca -mış gibi yapmak.
Cana mala kasıt durumunda inancı gizlemek ya da reddetmek demektir aslında. Siz tersten takiyye yapacaksınız.
Alında şöyle bir tavsiyede de bulunmuştum. Gerçi içimden bir ses bunu da beğenmeyeceğinizi söylüyor.Pardon ama yeni ergenlik teki bir kızı ne kadar güzel yönlendiriyorsunuz. Yavrucum böyle oyunlara gelme bunlar nefsinin sana güzel gösterdiği şeyler biraz ailene yönel onların seni doğruya güzele yönlendirdiği i göreceksin
Valla o zaman canınızı dişinize takıp bir şekilde üniversiteyi kazanacak ve ayaklarınızın üzerinde duracak hale geleceksiniz.
O zaman kimsenin lafı geçmeyecek size.
Sizin en sağlam kurtuluşunuz eğitiminiz olacak şu durumda. Okulunuz beyaz atlı prensiniz olacak.
Katılmıyorum. Tavsiye vermeyi veya örnek olmayı kabul edebilirim ama baskı kuramazlar.Kaç yaşındasınız? Ailenizin size tavsiye vermesi ve dini manada yönlendirmesinde ben sakınca görmüyorum çünkü dinimiz"sen naparsan yap bende böyle takılırım" dini değil.
İnsanlarımız senin dinin sana benim dinim bana mantiginida yanlış algılıyor bu anlamda. Ailenin görevidir çocuklarina hem maddi hem manevi şekilde destek vermek. Buna dinde giriyor. Sizin kişisel olarak din anlayışınız yaşam tarzınız ailenizden çok farklı mı? Farklı diye mi sizi yönlendirmeye çalışıyorlar?
aslında onlar da son 2 yıldır başladı tam manasıyla ama o zamanlar sadece annem babam kılarken şimdi abim ablam falan da dahil olduOnlar tam manasıyla yaşasaydı sende özenirdin yönelirdin demekle olmuyor.
evetTesettüre girmeni istiyorlar mi?
bu konu dinle alakalı değil aile içi bir olay anlatıyorum polemik falan olduğu yok ?Bu konu diyorum çok ban yakar
Aayyy ban mı dedim can diyecektim
bu konu dinle alakalı değil aile içi bir olay anlatıyorum polemik falan olduğu yok ?Allah'tan dini konular yasak. Neyse ban yemeye niyetim yok.
sorun benim ateist olmamDine yoneltmek kotu degil mecbur kilmadigi surece. Onlari seni dine yoneltmesi annee baba olarak boynunun borcu
biliyorum zaten ama namaz mı kılayım şimdiKatılıyorum, insan karşı çıktığı şeyi çok iyi bilmeli.
Peki zorlayıcı tavırla mı
Şimdi şöyle ki bana göre çocuklara dini eğitim vermek istismardır.biliyorum zaten ama namaz mı kılayım şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?