- 5 Eylül 2018
- 6.514
- 7.435
- 83
- Konu Sahibi papatyasevenkiz
-
Harika yorum ama birazdan linç gelirŞimdi şöyle ki bana göre çocuklara dini eğitim vermek istismardır.
Ama bu benim düşüncem ve sen o ailedesin.
Yapacağın tek şey birkaç yıl daha sabredip hayatınızın iplerini elinize almak olacaktır.
Bunu yaparken de okul hayatınızda radikal kararlar almamaları için ılımlı kalın. Geçiştirin.
Ne yazık ki başka yol göremiyorum ben.
aslında öyle yazacaktım da linçten korktum baskı yapıyorlar zorluyorlar işte sürekli sürekli yok sabah namaza kaldırma dışarı çıkarken laf söyleme falanBaşlık dine yöneltmesi değil din konusunda baskı yapması olsa daha çok anlaşılır olurdu.
Yöneltmek şöyle olur böyle bir şey var dersin anlatırsın iyi yanlarını kararı karşıdakine bırakırsın.
Sizinkilerin yaptığı tesettüre gir falan baskı yapmak oluyor.
Ben yanlis anlamisim . Ateistsen. Ateistim de ozaman.sorun benim ateist olmam
ben de öyle düşünüyorum ama malesef ... teşekkürler yorumunuz içinŞimdi şöyle ki bana göre çocuklara dini eğitim vermek istismardır.
Ama bu benim düşüncem ve sen o ailedesin.
Yapacağın tek şey birkaç yıl daha sabredip hayatınızın iplerini elinize almak olacaktır.
Bunu yaparken de okul hayatınızda radikal kararlar almamaları için ılımlı kalın. Geçiştirin.
Ne yazık ki başka yol göremiyorum ben.
Şüphesiz.Harika yorum ama birazdan linç gelir
Polemiğe her türlü kayma ihtimali olan bir konu ayrıca içeriği din .bu konu dinle alakalı değil aile içi bir olay anlatıyorum polemik falan olduğu yok ?
yeni katıldım foruma nasıl kapatacağımı bilmiyorum başlık başa galibaPolemiğe her türlü kayma ihtimali olan bir konu ayrıca içeriği din .
Yasak bacım yasak.
Ekşi jargonu. :))yeni katıldım foruma nasıl kapatacağımı bilmiyorum başlık başa galiba
hahaha yok ya bende 13 yaşındandır var sorgulama vesaire ama sözlükleri genel olarak takip ediyorum orası da öyle bir yer naparsın :dEkşi jargonu. :))
Hep o sözlük yüzünden de derler şimdi.
Sizi istismar etmişler bence korkunç bir durumAnnem babam 6 7 yasindayken bana "camiye gitmek istermisin" ? Diye sormadi. camiye yerlestirdiler. Bence her anne baba kucuklukten egitim verdirmeli. Ha ilerde cocuk naparsa yapsin. Anne baba gorevini yapsinda
ben çok araştırdım okulda din öğretmenim olsun internet olsun ve kuranın türkçesini okudum ancak tercihim islamdan yana değil ancak bunu belli etmeye çalışsam anlamıyorlar direkt söylersem de kötü olur sonuHayırlı bi ailen varmış. İlerde anlarsın ne kadar şanslı olduğunu.
nasıl yani?Bubi tuzağı gibi konular açılıyor bugün...
Neyse ki uslu durabiliyorum artık
salla ya boşverArkadaşlar sakin olun, ben sadece kendi fikrimi söyledim yav. :))) Bana göre derim bana göre. :)))
Gerçi Çocuk Hakları Evrensel Beyannamesine göre de öyle ama olsun.
bunu zorla yaptırmalarına karşı çıkıyorum zaten dışarı çıkarken saçımı tarıyorum hemen sen niye kapanmıyorsun ne o öyle veya ezan okunurken hep bir abdeste gidiyorlar hayırdır sen niye oturuyorsun falan kötü yaniiDuyan da ailen seni çok kötü bir şeye yönlendiriyor sanacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?