Ailenizle ne sıklıkla görüşüyorsunuz:(

8arzuarzuarzu8

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2013
161
5
38
Balıkesir
Kızlar evli olup ailesinden 2 saatten fazlla uzakta yaşayanlar ve aynı şehirde oturanlar ne kadar sıklıkta ailenizle görüşüyorsunuz ? ben uzakta oturuyorum yakşaık 4saat 2 ayı buluyor görmem oda 2-3 günlük :(

Neden peki bu kadar açıkara görüşüyorsunuz

Eşimin ailesine aşırı düşkünlüğü ve benim ailemi aileden görmemesi yüzünden. Onlar akraba gibiler ona, uzak akraba. Benim ısrarlarımla zor görüşüyor ve gidince de ya yorgun ya da başı ağrıyor ve hemen kalkalım diyor. Ama altlı üstlü oturduğumuz için ailesiyle 7/24 içli dışlıyız maalesef :(

ben ankara'dayım ailem istanbul'da hazirana kadar haftanın 2-3 günü oradaydım hatta 1 haftaya kadar çıktığı oldu okul vardı çünkü :KK48:
bayramda annemle kardeşim geldiler 2 gün o kadar 2 ayı geçti babacığımı göremedim :cry:

Eşimin ailesine aşırı düşkünlüğü ve benim ailemi aileden görmemesi yüzünden. Onlar akraba gibiler ona, uzak akraba. Benim ısrarlarımla zor görüşüyor ve gidince de ya yorgun ya da başı ağrıyor ve hemen kalkalım diyor. Ama altlı üstlü oturduğumuz için ailesiyle 7/24 içli dışlıyız maalesef :KK43:
seninki de zor bir durummş:(

Ailemle aramda 8 saatlik bir yol var sadece bayramlarda gidebiliyorum. Sen bayağı iyimişsin özendim biran :)

Kızlar evli olup ailesinden 2 saatten fazlla uzakta yaşayanlar ve aynı şehirde oturanlar ne kadar sıklıkta ailenizle görüşüyorsunuz ? ben uzakta oturuyorum yakşaık 4saat 2 ayı buluyor görmem oda 2-3 günlük :KK43:

annemle aynı şehirdeyiz gün aşırı uğramaya çalışıyorum telefonla çok sık ararım geçen gün baktım 6 defa aramışım :KK68:anneme gittikçe eşiminde ailesine gidiyoruz eşit eşit yapıyoruz :KK11:

her cumartesi mutlaka aynı semteyiz.. bilemedin bazen hafta 2 kez 3 kez aile sık sık görülmel, unutulmamalı..

Ben kendi ailemede esimin ailesinede yarim saatlik mesafedeyiz
her izin gunu 1gun izni var zaten esimin ailesine gideriz ailemde bi gun kaliriz gittik mi 2sendir evli sayilirim toplam 4kez kaldik ailemse oda 1gece mecbur izin gunu az
Esimin ailesine illaki her hafta gideriz gitmedik diyelim telefon acarlar neden gelmediniz diye
uzun aradan sonra ilk defa pazartesi gittik sali gunduz donduk ailemden kaldm bi gece. Yakinken bile uzak kalabiliormus insan ama ailemle hergun telefonlasiriz

Kızlar evli olup ailesinden 2 saatten fazlla uzakta yaşayanlar ve aynı şehirde oturanlar ne kadar sıklıkta ailenizle görüşüyorsunuz ? ben uzakta oturuyorum yakşaık 4saat 2 ayı buluyor görmem oda 2-3 günlük :KK43:
Ben işim dolayısıyla çok sık seyahat etmeme rağmen her fırsatta gelir görürüm bizimkileri.Her gün de telefonla beş dakikada olsa arayıp konuşmaya çalışırım mutlaka abimi yada annemi babamı olsun.Tabi aynı şeyleri eşimin ailesine yapmadığım,anca bayramdan bayrama aradığım için için annem arada kızar bana ama herkesin ailesine kendine eşimde kendi ailesini arasın görsün etsin yani ne yapalım canım

Ben kendi ailemede esimin ailesinede yarim saatlik mesafedeyiz
her izin gunu 1gun izni var zaten esimin ailesine gideriz ailemde bi gun kaliriz gittik mi 2sendir evli sayilirim toplam 4kez kaldik ailemse oda 1gece mecbur izin gunu az
Esimin ailesine illaki her hafta gideriz gitmedik diyelim telefon acarlar neden gelmediniz diye
uzun aradan sonra ilk defa pazartesi gittik sali gunduz donduk ailemden kaldm bi gece. Yakinken bile uzak kalabiliormus insan ama ailemle hergun telefonlasiriz
Canım peki neden eşinin ailesinin yanına gidiyorsunuz sürekli birde bir hafta gitmeyince neden gelmediniz diyorlarmış bak bak senin de kendi ailen var belki onlarla vakit geçirmek istiyorsun yani olamaz mı.?Valla keşke en başından tepkini gösterseydin canım ya çok sinir bozucu bir durum çünkü bu gerçekten ben yapamazdım mesela sen iyi dayanıyorsun

Canım peki neden eşinin ailesinin yanına gidiyorsunuz sürekli birde bir hafta gitmeyince neden gelmediniz diyorlarmış bak bak senin de kendi ailen var belki onlarla vakit geçirmek istiyorsun yani olamaz mı.?Valla keşke en başından tepkini gösterseydin canım ya çok sinir bozucu bir durum çünkü bu gerçekten ben yapamazdım mesela sen iyi dayanıyorsun
Evet dogru soluyorsun cnm ama tavir gostersemde ayniydilar bi sekildevkoyde esimin isi oluyor mecbur kaliorz
ne yaplim alistik artik cnm
Zarten ablamn isteme olaylari falan olcak mecbur ailemle olcM daha cok ozamn yardim icin flan

Evet dogru soluyorsun cnm ama tavir gostersemde ayniydilar bi sekildevkoyde esimin isi oluyor mecbur kaliorz
ne yaplim alistik artik cnm
Zarten ablamn isteme olaylari falan olcak mecbur ailemle olcM daha cok ozamn yardim icin flan
Anlıyorum canım sen d ehaklısın tabi mecbur olunca bir şey diyemiyor insan.Hayırlısı olsun canım bu arada..

Back
X