Kocada koca olsa da değse, hiç bir eş için aileyi geride bırakmaya değmez de, bu koca karısına daha önce şiddet uygulamış, sürekli hakaret eden hatta or...diyecek kadar adam olamamış bir koca.Koca için aileni silerdin yani öyle mi
Hayir. Kolelige imza atmak bu. Evlilik şartlı şurtlu olmaz. Bu dedigine evet dersen bunun arkasi bitmez.Eşimle mahkemem var.. Boşanma. Ondan önce konuştuk ve bana 2mizde ailelerimizi silicez sadece benim belirlediği günde telefonda konuşacaksın ailenle diyor. Onun dışındaki sorunlarımızı beraber çözeriz diyor siz olsanız kabul eder miysiniz
Bizi boşverin sizin aklınıza yatıyor mu,sepeti elinize verince nasıl bakacaksınız ailenizin yüzüne peki?Eşimle mahkemem var.. Boşanma. Ondan önce konuştuk ve bana 2mizde ailelerimizi silicez sadece benim belirlediği günde telefonda konuşacaksın ailenle diyor. Onun dışındaki sorunlarımızı beraber çözeriz diyor siz olsanız kabul eder miysiniz
Düğünde oynarken mi dedi,görmüştür bir üçkağıdını,ah analık, babalık,kimler çıkacak karşımıza,Allahım hayırlısını ver...Babam eşime karı gibi kıvırıyosun dedi onun için
Koca...... koca taşın altında kalasıca diye boşa dememişler...Kocada koca olsa da değse, hiç bir eş için aileyi geride bırakmaya değmez de, bu koca karısına daha önce şiddet uygulamış, sürekli hakaret eden hatta or...diyecek kadar adam olamamış bir koca.
Aynıyla katılıyorum,keşke bir kadın kadar olabilseler,fakat böyle kalıplaşmış bir deyim de var.e ozaman babanız adama kufur etmekte haklı
babanızın haksız oldugu tek konu ne soyleyeyım mı kufur ederken kadın uzerınden etmesı karı gıbı demesı
keske esınız bır kadın kadar duzgun olabılseymıs okadar bıle degıl benım gozumde esını uzen bır erkek yanı vasıfsız bos bombos kısılıksız demek ıstıyorum o anlamda
babanız sızı savunmus sahıp cıkmıs aılenızın ne sucu var esınızın agzına uyacaksınız yok aılenle gorusme falan allah allah ya bunu sıze soyleyememesı sızın bunu burda soramayacak kadar net olmanız lazım
Diğer konunuza da yazmıştım ama bu istek değil resmen sizi kölesi yapmak istiyor...Eşimle mahkemem var.. Boşanma. Ondan önce konuştuk ve bana 2mizde ailelerimizi silicez sadece benim belirlediği günde telefonda konuşacaksın ailenle diyor. Onun dışındaki sorunlarımızı beraber çözeriz diyor siz olsanız kabul eder miysiniz
Kendi gorusmezse gorusmesin. Senin gorusmeni engelleyemez. Paşama bak onun istedigi zaman telefonla konusacakmis. Yok yaBabam eşime karı gibi kıvırıyosun dedi onun için
Aileni silmek ne demek o gelmesin sizinkine sizde onunkine gitmeyin ben olsam yapamazdım tabiki kendi fikrinizEşimle mahkemem var.. Boşanma. Ondan önce konuştuk ve bana 2mizde ailelerimizi silicez sadece benim belirlediği günde telefonda konuşacaksın ailenle diyor. Onun dışındaki sorunlarımızı beraber çözeriz diyor siz olsanız kabul eder miysiniz
Laaan bi yürü git derim hösttt derim afedersiniz de. Olur mu canim oyle sey.Eşimle mahkemem var.. Boşanma. Ondan önce konuştuk ve bana 2mizde ailelerimizi silicez sadece benim belirlediği günde telefonda konuşacaksın ailenle diyor. Onun dışındaki sorunlarımızı beraber çözeriz diyor siz olsanız kabul eder miysiniz
Sen de buna rağmen hala ne yapmalıyım diye konu mu açıyorsun buraya ? Yapma lütfen. Ailen arkanda yasla sırtını onlara.Eşim bana o.. Gibi ağır küfürlere ediyor kavga ettiğimizde sizce bu kabul edilebilir birşey mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?