Ailenle görüşmeyeceksin diyen koca?

Hayir. Kolelige imza atmak bu. Evlilik şartlı şurtlu olmaz. Bu dedigine evet dersen bunun arkasi bitmez.

Bizi boşverin sizin aklınıza yatıyor mu,sepeti elinize verince nasıl bakacaksınız ailenizin yüzüne peki?
Babam eşime karı gibi kıvırıyosun dedi onun için
Düğünde oynarken mi dedi,görmüştür bir üçkağıdını,ah analık, babalık,kimler çıkacak karşımıza,Allahım hayırlısını ver...

Aynıyla katılıyorum,keşke bir kadın kadar olabilseler,fakat böyle kalıplaşmış bir deyim de var.
Baba birşey anlatmaya çalışmış orada...

İki ailede çok sorun çıkartıyorsa biraz mesafe koyun ama silmeyin çünkğ yarın ne olucagımız belli değil siz boşanırsınız olan aileye olur.

Diğer konunuza da yazmıştım ama bu istek değil resmen sizi kölesi yapmak istiyor...

Koca bulunur aile bulunmaz sakın kanmayın lütfen...

Siz şart koşsanız sizi sallamaz bakın barışmak istese sizi sevse ılımlı olurdu.

Böyle bir seçeneği düşünmeniz bile ailenize hakarettir. Adam müsveddesi size adice hakaretlerde bulunacak, köle hayatı yaşatmaya çalışacak, babanız sizi korumak amaçlı devreye girince de ailenle görüşmeyeceksin... Oldu tabi başka? Böyle koca olsa ne olur olmasa ne olur?

Aileni silmek ne demek o gelmesin sizinkine sizde onunkine gitmeyin ben olsam yapamazdım tabiki kendi fikriniz

Boşan gitsin bu düşüncede biriyle hiç kimse anlaşamaz. Sen bugün kocana tamam desen yarın sana başka bir sapkın düşünceyle gelecek senin kendi aklın fikrin var ne yapman gerektiğine kendin karar verebilirsin kimsenin seni yönlendirmesine gerek yok ne münasebet. Kocan yokken ailen vardı yol ver gitsin yoluna

Laaan bi yürü git derim hösttt derim afedersiniz de. Olur mu canim oyle sey.

Kimse kimsenin ailesi ile görüşmesin

Kimse kendi ailesi ile ilgili bir şeyi eşine anlatmasın

Annem öyle dedi babam böyle dedi vs

Onun dışında sık görüşme demesi de kabul edilebilir ama ben izin verince ara fazla

Bosanma davasi actiysan esinle artik gorusmek zorunda degilsin. Engelle bence. Belli ki srni ikna edecek ve sen o cileyi cekmeye devam edeceksin. Bu saatten sonra sana nasil bir hayat sunabilir ki? Adam degismeyecektir. Gecinmeye gonlu olsa, seni sevse siddet uygulamazdi. Belli ki kendine hizmetci ariyor.
Gorusme bence cunku ikna olacaksin gibi. Hata edersin.

Ben izin verince demesi bile adamin hala auni kafada oldugunu gosteriyor zaten. Gidersen daha beter olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…