Ailenle görüşmeyeceksin diyen koca?

Ne yapacağınızı değil de hangi hakaretle cevap vereceğinizi sorgulayın burada. Değil bana küfür eden biri ki onu zaten lafı ettiği gibi anasından doğduğuna pişman ederim. Bir de bana ailemle görüşme diyecek oracıkta paralarım onu kimseyle görüşemeyecek hale gelir. Hoş zaten bu adamla barışsan ailen seninle görüşmez sorunun da kalmaz. Sonra da sıcak mutlu yuva kurarsınız ilerde kim sizinle görüşür tabi o ayrı.

Babam eşime karı gibi kıvırıyosun dedi onun için

Bi yerde babaların kizlarıni koruması güzel birsey ama kendine dense hoslanmayacağı cümleler insanların yuvalarini ne hale getiriyor... ailenizle aranizfaki iletisime bagli diye konusucam babanız bu tarz konusabilen birimo şaka yollumu takıldı gulerek eglenerekmi bi ortamda soylendi yoksa kavga ortaminda mi soylendi

Yoo telefonda bizzat kendisine dedi ciddi ciddi

Şuan da boşanma aşamasında ailenlesin muhtemelen ilerleyen zamanda tekrar bu aşamaya geldiğinizde nereye gideceksiniz eğer eşin adam gibi adam olsaydı sen şuan ailenin yanında diil onun yanında olurdun.

Ailelerimiz istemiyor evliliğimizi
Yuvanın yıkılmasına iki tarafın ailesi sebep oluyorsa görHerkes kendi ailesine kendi gitsin.
kabul ederdim. Yuvanın yıkılmasına iki tarafın ailesi de sebep oluyorsa kesinlikle görüşmezdim. Bayramdan bayrama

Eşim bana o.. Gibi ağır küfürlere ediyor kavga ettiğimizde sizce bu kabul edilebilir birşey mi?
Sende hala burada o heriften esim diye bahset.Baban karı gibi kırıtıyorsun deyince suçlu o böyle hakaretler edince suçsuz mu oluyor??
Ayrıca babanın dediği lafta hiçbir şey yok olabilir böyle şeyler babayı silecek bi durum yok yani.
Hak etmişse demiştir o büyük sonuçta.

Tep göstermeden anlamaya çalışmam istiyorum. Ailelerimizi silelim demesinin sebebi nedir? Şu an bulunduğunuz durumda hem onun ailesinin hem senin ailenin parmağı mı var? Küt diye aileni seç diyemem. Hiç ayrıntı yazmamışsın. Eğer boşanmanıza sebep ailelerse, olmadık şeylerle sizi bu hale getiriyolarsa tabi ki sınırlı görüş. Bazen aileler böyle yapar anlamam asla umarım öyledir ve boşanmazsınız.

7 sayfayı okudum anlamak için,
Bari eski konuları kısıtlamayin da konuyu tam anlayalim.
Boşanmayı istiyor musunuz ?
Boşanma sebebiniz nedir?
Aileler bu boşanmada ne kadar etkili ?
Erkek tarafı ne hikmetse hiçbir gelini istemez ama kız tarafı daha orta yollu davranır, sırf babanızın kullandığı ifadeye istinaden soylendiyse aileyi silecegiz hadi oradan derim.
Ama bazı aileler var ki kendi hevesleri kaprisleri için gözünü kırpmadan evlatlarının yuvasını yikan ve zerre evladıni umursamadan yok hoş geldin demedi yok şöyle bakmadi vs, böyle saçma sebepler varsa aile ile araya mesafe koyabilirsiniz ama kimse kimseyi qilesinden koparamaz.

Boşuna çabalamayın bu mantıkta olan bi adamla başa sararsınız.ailenle görüşmeden mutlu olamazsın stres 2 katına çıkar

Eşin kötü davransın, baban sana arka çıkınca aileni sil
Ne güzel,ne akıllıymış o koca.
Günün birinde yine kötü davranırsa, bu evliliği yürütemezsen nereye gideceksin o zaman??
Sakın ama sakın aileni silme.

Asla kabul etmezdim.

Bu adam daha annen babanın eli ayağı tutarken sizi görüştürmüyorsa , düşün annen baban yaşlanıp bakıma muhtaç kalacak. O zaman annene babana nası bakacaksın . Asıl evlatlık vazifen o zaman başlayacak .Çevremde şu anda bakıma muhtaç çok yaşlı olduğu için bende konuya buradan bak derim

Koçan sana o..desin hakaretler etsin onu affet silme hayatindan. Ama baban seni korumak için yıllarca baktığı büyüttüğü kızına yapılanları hazmedemeyip adama ağzının payını vermiş ben kızımın arkasindayim demis. Aman beyimize çok dokunmuş. Hemen sil babanı hayatından çıkar. Ama yarın esin sana ayni şeyleri yaptığında babandan arka olmasını bekleme. Ayrıcada burda boşanma sebebinizi aileler demissiniz ama öbür konunuzda eşinizin hakaretleri diye anlatmıştıniz.simdi adamla bariscaksaniz aileyi bahane etmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…