- 28 Eylül 2018
- 5.971
- 21.545
- 348
Oldu pasammm baska derdin? Tasma tak eve de bagla bari derdim. O kimmis ki aileyle gorusmeye izin vermeyecek. Oyle adamin alnini karislarim. Ailem bi yana kimse karisamaz. Daha bastan sorunlarin cozulemeyecegi belli bosa gitsin.Eşimle mahkemem var.. Boşanma. Ondan önce konuştuk ve bana 2mizde ailelerimizi silicez sadece benim belirlediği günde telefonda konuşacaksın ailenle diyor. Onun dışındaki sorunlarımızı beraber çözeriz diyor siz olsanız kabul eder miysiniz
Karı gibi kıvıran birine saygı duymayın ve dediğini yapmayın tabii ki. Mantıksız ve yapayalnız kalırsınız. Sizi şüpheye düşürmesine izin vermeyin. Uzaktan adam yakından madam olan çok erkek(!) var. Evlerden ırak.Babam eşime karı gibi kıvırıyosun dedi onun için
Eşimle mahkemem var.. Boşanma. Ondan önce konuştuk ve bana 2mizde ailelerimizi silicez sadece benim belirlediği günde telefonda konuşacaksın ailenle diyor. Onun dışındaki sorunlarımızı beraber çözeriz diyor siz olsanız kabul eder miysiniz
Eşimle mahkemem var.. Boşanma. Ondan önce konuştuk ve bana 2mizde ailelerimizi silicez sadece benim belirlediği günde telefonda konuşacaksın ailenle diyor. Onun dışındaki sorunlarımızı beraber çözeriz diyor siz olsanız kabul eder miysiniz
Di mi ?Sektirsin gitsin oyle koca
Lazim degil
He yaDi mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?