Ailesel sorun!

Hayır!!!! Eltisi dusunecekti onu
Mecburdu varını yoğunu beş yıldızlı otellere harcamaya çünkü
Bazen çevremde de bu kafa da insanlar görüyorum şaşırıyorum, Arkadaşım eltisiniz yani ve aile boyu kadının evine gidiyorsunuz bir telefon açıp geliyoruz müsait misiniz? Gelirken bir isteğin var mı? getireyim, demez mi insan. Biz eltimlere gideceğimiz zaman aylar öncesinden haberi olur çünkü aramızda iletişim var, gitmeden önce ortak plan yaparız yeri geldi eltim dedi ki gameking ben coronadan çok korkuyorum, anneme bile gitmiyorum filan ee sen de anlıyorsun kadın direk söyemese de gelmeyin diyor yani eşime dedim kardeşine bu sene uğramayalım eltim tedirgin oluyor huzur kaçırmaya gerek yok bir sonra ki sene o bana geldi ben ona gittim hiçte aklıma gelmedi niye bizi misafir etmedi diye.

İyi de etlinizin siz ve eşiniz oradayken, bir de evde yatalak baba varken, extra gelen anne babanıza otel tutması bence mantıklı. Zaten çocuk yoksa bile onlar 3 siz 2 kişisiniz, 2 de anne babanız… İnsanların evi müsait mi? O kadar oda veya yatak yorgan var mı? Veya belki yatalak hastadan çekindiler misafiri rahatsız eder diye? Ben şunu anlamıyorum zaten, anne babanız özellikle eltinize ziyarete mi gittiler yoksa o bölgeyi gezmeye mi? Gezelim gelmişken de onlarda kalalım her zaman olmuyor işte. Şimdi eltim gelmek istiyor diye duydum diyorsunuz. Bu kadın da annenizi arayıp müsaitseniz şu tarihler arası gelip sizde kalmayı düşünüyorum dedi mi? Veya bu duyumu kimden aldınız? Bir yere gideceğinizde telefon açıp sormayı adet haline getirin. Eğer annenizin evi müsait değil ya da yaşlı ve yorgunsa siz de otel ayarlarsınız. Günde birkaç saat görüşürsünüz

Eltinin evinde yatalak hasta olduğunu dahi bilmiyorsunuz. Samimiyet sıfırın altında yani. İnsan 2 selam verdiği insanın anası mı hasta babası mı hasta onu bile biliyor çünkü muhabbet kesin oraya evriliyor. Demek ki o kadar bile konuşulmamış. Gelirken aranmamış, müsade bile alınmamış eltinin haberi yok. Eşekbaşı yerine konmuş. Sizin bile orada kalmanız adapsızlıkken bir de ana baba götürülmüş. Anam ne meraklısınız millete çökmeye.

Hadi hastayı bilmiyordun. Analar otele gitti sende eve gittin adamı gördün. Kalmamalıydın. Kendini bilen insan kalmaz yatalak insan olan yerde. Baktık bizzat dedem yatalaktı. Zorluklarını iyi bilirim öyle saatlerce oturmak bile olmaz.

Eltiler geliyormuş. Lafı uzatmadan hiç ayarlayın bi otel pansiyon bitsin gitsin. Neden karnınız ağrıdı onu da anlayamadım.

Siz de başka yerde agirlayin. Annenize eltinizin bir bağı olmamasına rağmen geçmişte niye onlara misafirliğe gittiklerini anlayamadım zaten. Şimdi de onlar oralara gezmeye gidiyorsa başka yerde kalsınlar. Bu arada bir ay misafirlik olur mu nasıl rahat ediyosunuz onca süre esinizle

Merhabalar bir sorum olacaktı gece gece kafayı yememek elde değil biz şu an eşimle birlikte annemlere tatile memlekete geldik geldiğimiz 2 ay olucak yaklaşık az önce eşim konuşurken duydum eltim ve kocası bulundugumuz yere tatile gezmeye gelmeyi düşünüyorlarmış eşimde burdayken bir iki günlüğüne falan eşimin de ne yazık ki ailesi hayatta değil size sormak istedigim asıl soru şu?? annemle babam eşimin memleketine gidip oraları gezip görmeyi çok istemişlerdi ve gittiklerinde eltim ve kocası olacak insanlar evinde agirlamak yerine otel gibi küçük bir yer ayarlamislardi üstelik berbat bir yerdi ne kalınır ne yatılır neymiş efendim eltimin evde yatalak babası varmış o yüzden kadın çekinmiş galiba ağırlayamamış annemlerde ne yazıkki orda kalmak zorunda kalmislardi bir tanesi akıl edipte misafir geliyorlar evimizde ağırlamak yakışır diye düşünmediler ben bu durumdan hiç memnun kalmamıştım aynı şekilde annem ve babamda moralsizdiler sadece eşim ve ben abisinin evinde kalmıştık annemler ise o sacma sapan yerde ne kadar sacma düsünsenize gece bile dogru duzgun uyuyamamistim ne olursa olsun evinde agirlamasi gerekirdi diye dusunmüstum hep sadece gündüzleri ailemle bir araya geliyorduk şimdi onların elini kolunu sallayıpta bu kadar aradan sonra ilk defa gelicez demesi asabımı çok bozdu hatta gelmelerini bile hiç istemiyorum sizce haksızmıyım düşünceme katılanlar varmı aranızda üstelik annem çok yorgun ve hasta bu aralar
Yaa valla normalde özellikle eş ailesine karşı her zaman gelinlerin tarafındayım ama bu konuda değil Ya…
Gerçekten kendinize durduk yere dert ediniyorsunuz.Ne gerek var buna..Eltiniz sizin ailenizi keyfi olarak evde ağırlamamazlık yapmamış yatalak babası olduğu için ağırlayamamış..Burada elitinizin bir suçu yok.Eşinizin akrabaları o zaman devreye girip ailemi misafir etselerdi diyorsunuz o zaman eşinizin teyze ve halasına kızın burada da eltinize kızmanızı gerektirecek bir durum yok.
Eşinizin suçlu olduğunu düşünüyorsunuz o zaman eşinize kızın ama yine eltinize kızmanızı gerektirecek bir durum yok.Siz eltinizi istemiyorsunuz sevmiyorsunuz sanırım bahane arıyorsunuz.

Back
X