ailesi çoğunlukla boşanmış..

aksn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2012
84
21
38
Diğer
biri var. bu kişinin babası boşanıp yeni biriyle evlenmiş, amcaları da öyle. Sizce böyle bir aileye gelin gitmek bile bile geleceğini mahvetmek midir? sırf kendi aileniz bundan dolayı istemiyor o kişiyi.. onun ailesi böyle böyle diye o kişiyi tanıma fırsatı bile vermiyor..ama belki o kişi çok iyi biri işte bilinmiyor ama ailesi hep boşanınca o kişi iyi bile olsa yinede o aileye gelin gidilmesi uygun mu değil mi?

Niye kendi geleceğini mahvedesin?Ailesi boşanmış olabilir.Sadece ailesi diye değil Dünyada birsürü insan boşanmıs.Boşanmak kötü bir şey değil.Ailesi boşanan kişi de kötü biri olacak değil ya.Bence de yanlış bir düşünce.

ama ailesinde babası amcaları falan yani 1 kişi değil aile komple sıkıntılı gibi görünüyor ailem tarafınca.. bana kalsa tanırım ederim ama ailem direkt hayır.

arkadaşlar anlatamıyorum sanırım sıkıntı ailesinde birkaç boşanmanın olması

Genetik olduğunu zannetmiyorum ama iyice tanıyın yine de.

ama ailesinde babası amcaları falan yani 1 kişi değil aile komple sıkıntılı gibi görünüyor ailem tarafınca.. bana kalsa tanırım ederim ama ailem direkt hayır.

Ya sanane amcalarından? Birarada mı yaşayacaksınız ki? Sen sadece iki merhaba diyeceksin geldiklerinde o kadar.Sıkıntı yapma:)

Bu durumda eşimin de benimle evlenmemesi gerekirdi. Bizim tarafta boşanma çok, onlarda hiç yok; hem de hiiiiç yok boşanmış olan.

ya bilmiyorum babam diyor ki babası boşamış yeni kadın almış amcaları desen öyle kız vermem onlara diyor geline değer vermiyorlar diyor

Sizene yahu cocugun Ailesinden ?
Bosanmissa bosanmis!!
Ailenden cok sen sorun etmissin sanirim.. bosanmakta evlilik kadar normaldir ..

tam tersi bosanmanin cocuk icin zorlugunu bildigi icin o cocuk bosanmaz

Konu sahibi sanirim ailen senin icin endiseleniyor. Bosanmanin sık yasandigi bir ailede senin de benzer durumu yasayabilme ihtimalini dusunuyorlar. Hani tartismalar buyudugunde aileler araya girer. Ilk tavsiyeleri bosanma uzerine olur vs. Tabi bu önyargidan ibaret. Neticede o kişiyi senin gibi ailen de tanimiyor. O kisiye yapilan bir haksizlik var. Eger tanimak istiyorsan dogru kelimelerle ikna etmen gerek aileni.

Ben anlamadik mi? Sen de adami hic tanimiyorsun galiba. Kim kime talip?
Cocugun ailesi sorunlu mi bilmem, ama tanimadigin etmedigin biri icin ailenle ters dusmek niye?

Tanimiyorsan neyine kapildin cocugun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…