biri var. bu kişinin babası boşanıp yeni biriyle evlenmiş, amcaları da öyle. Sizce böyle bir aileye gelin gitmek bile bile geleceğini mahvetmek midir? sırf kendi aileniz bundan dolayı istemiyor o kişiyi.. onun ailesi böyle böyle diye o kişiyi tanıma fırsatı bile vermiyor..ama belki o kişi çok iyi biri işte bilinmiyor ama ailesi hep boşanınca o kişi iyi bile olsa yinede o aileye gelin gidilmesi uygun mu değil mi?
Genetik olduğunu zannetmiyorum ama iyice tanıyın yine de.biri var. bu kişinin babası boşanıp yeni biriyle evlenmiş, amcaları da öyle. Sizce böyle bir aileye gelin gitmek bile bile geleceğini mahvetmek midir? sırf kendi aileniz bundan dolayı istemiyor o kişiyi.. onun ailesi böyle böyle diye o kişiyi tanıma fırsatı bile vermiyor..ama belki o kişi çok iyi biri işte bilinmiyor ama ailesi hep boşanınca o kişi iyi bile olsa yinede o aileye gelin gidilmesi uygun mu değil mi?
ama ailesinde babası amcaları falan yani 1 kişi değil aile komple sıkıntılı gibi görünüyor ailem tarafınca.. bana kalsa tanırım ederim ama ailem direkt hayır.
Yani ? Boşanmak kalıtsal bir şey mi?arkadaşlar anlatamıyorum sanırım sıkıntı ailesinde birkaç boşanmanın olması
tam tersi bosanmanin cocuk icin zorlugunu bildigi icin o cocuk bosanmazbiri var. bu kişinin babası boşanıp yeni biriyle evlenmiş, amcaları da öyle. Sizce böyle bir aileye gelin gitmek bile bile geleceğini mahvetmek midir? sırf kendi aileniz bundan dolayı istemiyor o kişiyi.. onun ailesi böyle böyle diye o kişiyi tanıma fırsatı bile vermiyor..ama belki o kişi çok iyi biri işte bilinmiyor ama ailesi hep boşanınca o kişi iyi bile olsa yinede o aileye gelin gidilmesi uygun mu değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?