otu çek köküne bak dıye bı terım var
bosanmanın cok oldugu bı aılede bosanmak normallesır
benım esımın abısı bosanmıs
bunu bıle dusundum neden acaba ne faktor var
baba evlatlarınımı ıyı yetıstırmedı ,kaynana faktorumu dıye ıyıce arastırmıstım
arastırmakta sorusturmakta fayda var
aıle bosandı dıye cocukda bosanır demedımyapmayın etmeyin. aile boşandı çocuk da boşanacak o zaman. öyle bir şey olabilir mi? kimse yarın başına ne geleceğini bilemez. büyük konuşmamak lazım.
bence önemli.. yani boşanmak suc ve sorun degil ama bosanma nedeni onemli.. kimse yogurdum ekşi demez, ailenin dısından birilerinden(saglam kaynak tabi) ogrenme sansın varsa iyice sorustur.. misal, benim gelin gidip ayrıldıgım ailede böyle boşanma olayı vardı bi kaç, hepsinde de hemen hemen ailesinin fitnesinden kaynaklanan sorunlar vardı.. bu yuzden seni ilgilendirmeli bu durum.. insanları hemen suclamadan, ögren nedenini.. belki de gercekten masumdurlar, magdurdurlar; belli olmaz..biri var. bu kişinin babası boşanıp yeni biriyle evlenmiş, amcaları da öyle. Sizce böyle bir aileye gelin gitmek bile bile geleceğini mahvetmek midir? sırf kendi aileniz bundan dolayı istemiyor o kişiyi.. onun ailesi böyle böyle diye o kişiyi tanıma fırsatı bile vermiyor..ama belki o kişi çok iyi biri işte bilinmiyor ama ailesi hep boşanınca o kişi iyi bile olsa yinede o aileye gelin gidilmesi uygun mu değil mi?
biri var. bu kişinin babası boşanıp yeni biriyle evlenmiş, amcaları da öyle. Sizce böyle bir aileye gelin gitmek bile bile geleceğini mahvetmek midir? sırf kendi aileniz bundan dolayı istemiyor o kişiyi.. onun ailesi böyle böyle diye o kişiyi tanıma fırsatı bile vermiyor..ama belki o kişi çok iyi biri işte bilinmiyor ama ailesi hep boşanınca o kişi iyi bile olsa yinede o aileye gelin gidilmesi uygun mu değil mi?
Çok ön yargılı bir yaklaşım.biri var. bu kişinin babası boşanıp yeni biriyle evlenmiş, amcaları da öyle. Sizce böyle bir aileye gelin gitmek bile bile geleceğini mahvetmek midir? sırf kendi aileniz bundan dolayı istemiyor o kişiyi.. onun ailesi böyle böyle diye o kişiyi tanıma fırsatı bile vermiyor..ama belki o kişi çok iyi biri işte bilinmiyor ama ailesi hep boşanınca o kişi iyi bile olsa yinede o aileye gelin gidilmesi uygun mu değil mi?
biri var. bu kişinin babası boşanıp yeni biriyle evlenmiş, amcaları da öyle. Sizce böyle bir aileye gelin gitmek bile bile geleceğini mahvetmek midir? sırf kendi aileniz bundan dolayı istemiyor o kişiyi.. onun ailesi böyle böyle diye o kişiyi tanıma fırsatı bile vermiyor..ama belki o kişi çok iyi biri işte bilinmiyor ama ailesi hep boşanınca o kişi iyi bile olsa yinede o aileye gelin gidilmesi uygun mu değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?