Ailesi yüzünden beni terketti hemde 3.defa :((((

ne de güzel söylemişsiniz.ama çok sevdim işte evlilik lafları edince de belki dedimmm belkiiii...

İcraata geçmeyen adamlara itibar etmeyin...

Nerede bir hayırsız, faydasız adam var en büyük kozu evlilik.

Zaten evlilik lafı edildiği kadar düğün olsaydı dünyada bekar kalmazdı.

İcraata geçmeyen adamlara itibar etmeyin...

Nerede bir hayırsız, faydasız adam var en büyük kozu evlilik.

Zaten evlilik lafı edildiği kadar düğün olsaydı dünyada bekar kalmazdı.

hayyy ağzınıza saağlık da icraate geçeceğine öyle bir ikna etti ki beni hala daha zamana bırakalım kendiliğinden ikna olur belki ailem diyordu.

bilmiyorum da bunun kız kardeşini severdim o derdi babamı bilmiyorsun asla ikna edilebilecek gibi biri değil falan ailemi karşıma alamıyorum dedi görüştüğüm kişide bunca zaman onlar vardı sen yoktun diyor.
Adam henuz birey olmayı basaramamis. Boşver uzulmeye degmez.
Biz esimle evlenmeyi basarabildiysek, zannederim herkes evlenebilir.
O yuzden asla inanmıyorum aile yuzunden terk eden erkeklere.

Kadin affedici olmucak aslinda bi kalemde silicek ama yapamiyoruz ne yazikki bende dahil rest cekemiyoruz hep duygularimizla hareket ediyoruz sonuc yine olan bize oluyor

hayyy ağzınıza saağlık da icraate geçeceğine öyle bir ikna etti ki beni hala daha zamana bırakalım kendiliğinden ikna olur belki ailem diyordu.

Daha ne desin? Açıkça ötelemiş işte...

"Konuşabileceği kızlar varken neden ben" demişsiniz bir mesajınızda...

Böyle adamlara sadece konuşmak yetmez.

Tüm enerjisini ona harcayacak ona adeta tapacak bir kız olmalı ki kendini vazgeçilmez hissetsin...

Bunu da ancak evlilik, çoluk çocuk hayalleri olan bir kız yapabilir, diğerleri umursamaz çünkü onu...

Bunun için de o kıza evlilik hayalleri kurdurulur.

Nikah, düğün süslü bir kağıttır ama bu adamlar o janjanlı kağıdı demir bir leblebiye sararlar.

Siz kağıda aldanıp süsüne püsüne bakarken demir leblebiyi yutturuverirler, boğazınızın acısıyla kalırsınız...

Çünkü icraata geçeceğine ikna etmez evlenecek adam, bizzat harekete geçer.

Size de boş söz ve hayalleri dinlemek yerine onun yaptıklarına eşlik etmek kalır.

Umarım karşınıza gerçekten seven biri çıkar ve aradaki bariz farkı görürsünüz...

hemende kızları eklemiş sosyal ağlardan sanal kızlar !!!!!!

O kişiden size sahip cikmayan erkekten soze ne köy olur ne kasaba iyiki simdi gördün yüzünü daha yasin 24 hayırlı kismetlerin olur mutlu olursun umarim canim uzulme takilma suan kendini kotu hisediyorusn vaadleri bos çıktığı icin ama degmiyor bu adam dikis tutturamiyorki ne yazikki baksana hemen sanal arkdsliklar bunlar cok cirkin

tabi ben haddimi düşmez hersey size kalmis

Amin inşALLAH şayet beni bulursa :/ :'(

:/ aynen öyle sıkıntıdan ilk günden sonra daha ağlayamadım bile bi daha sıkıntıdan mı bilmiyorum egzama gibi şeyler çıktı

Ne hastalik gelirse stresten gelir sağlığınız herseyden önemli dikkat edin eden bulur bunu unutmayın

geçmiş olsun

Iyiki olmamis , cok sanslisin ..

Bu adamla evlensen ailesinden cok cekerdin ..
Ve asla arkanda olmayan bir esin olucakti ..

Iyikide bitmis ..

canımm bu adamlar her zaman aynı kalır seni allah kurtarmıs evlensen mazallah adamla değil ailesiyle evlenmis kadar olurdun

Vayy internetten kızları mı eklemeye başlamış. Sevgili babacığının bundan haberi varmıymış. Yerim ben tutuculuklarını. Dışarda aç gozunu doyur evliliğe gelince mi kapalı hanım hanımcık kız arayışları

Bugün o adamla evlenseniz, yarın kaynanam bana şöyle yaptı, kayınpeder şunu dedi diyerek yakınacaksınız. Şuan o kadar şanslısınız ki öyle bir aileden kurtulmuşsunuz. Umarım daha iyi insanlar çıkacaktır karşınıza. Hayatınızın zehir olmamasına sevindim ben..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…