- 19 Ağustos 2014
- 1.770
- 5.229
- 208
- Konu Sahibi unutulmayan24
-
ne de güzel söylemişsiniz.ama çok sevdim işte evlilik lafları edince de belki dedimmm belkiiii...
İcraata geçmeyen adamlara itibar etmeyin...
Nerede bir hayırsız, faydasız adam var en büyük kozu evlilik.
Zaten evlilik lafı edildiği kadar düğün olsaydı dünyada bekar kalmazdı.
Adam henuz birey olmayı basaramamis. Boşver uzulmeye degmez.bilmiyorum da bunun kız kardeşini severdim o derdi babamı bilmiyorsun asla ikna edilebilecek gibi biri değil falan ailemi karşıma alamıyorum dedi görüştüğüm kişide bunca zaman onlar vardı sen yoktun diyor.
hiç mi düşünmez insan biraz bile mi ?(((
Adam henuz birey olmayı basaramamis. Boşver uzulmeye degmez.
Biz esimle evlenmeyi basarabildiysek, zannederim herkes evlenebilir.
O yuzden asla inanmıyorum aile yuzunden terk eden erkeklere.
Kiyamam size canim uzmeyin kendinizi
erkekler bizler kadar duygusal degil istisnalar haric yıkarlar arkalarina bakmadan hayatlarina devam ederler sizi anliyorum
hayyy ağzınıza saağlık da icraate geçeceğine öyle bir ikna etti ki beni hala daha zamana bırakalım kendiliğinden ikna olur belki ailem diyordu.
Kadin affedici olmucak aslinda bi kalemde silicek ama yapamiyoruz ne yazikki bende dahil rest cekemiyoruzhep duygularimizla hareket ediyoruz sonuc yine olan bize oluyor
hemende kızları eklemiş sosyal ağlardan sanal kızlar !!!!!!
Daha ne desin? Açıkça ötelemiş işte...
"Konuşabileceği kızlar varken neden ben" demişsiniz bir mesajınızda...
Böyle adamlara sadece konuşmak yetmez.
Tüm enerjisini ona harcayacak ona adeta tapacak bir kız olmalı ki kendini vazgeçilmez hissetsin...
Bunu da ancak evlilik, çoluk çocuk hayalleri olan bir kız yapabilir, diğerleri umursamaz çünkü onu...
Bunun için de o kıza evlilik hayalleri kurdurulur.
Nikah, düğün süslü bir kağıttır ama bu adamlar o janjanlı kağıdı demir bir leblebiye sararlar.
Siz kağıda aldanıp süsüne püsüne bakarken demir leblebiyi yutturuverirler, boğazınızın acısıyla kalırsınız...
Çünkü icraata geçeceğine ikna etmez evlenecek adam, bizzat harekete geçer.
Size de boş söz ve hayalleri dinlemek yerine onun yaptıklarına eşlik etmek kalır.
Umarım karşınıza gerçekten seven biri çıkar ve aradaki bariz farkı görürsünüz...
:/aynen öyle sıkıntıdan ilk günden sonra daha ağlayamadım bile bi daha sıkıntıdan mı bilmiyorum egzama gibi şeyler çıktı
şerefsizi şerefsizliğiyle bırak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?