- 19 Mart 2013
- 3.522
- 2.160
- 248
- Konu Sahibi unutulmayan24
-
3 kez terkeden değil suçlu aslında.3 kez terkedildiği halde inanandır suçlu.Çok mutsuzum huzursuzum 2 buçuk yıl çıktık 2 yıl ayrı kaldık sevdiğim adamla sonra 2 yılın sonunda askere gitti kısa dönem ve son 2 ayı beni aramaya başladı bi sebeplerle ben seviyorum ciddiyim dedi bin kere emin misin gerçekten düşündün mü dedim evet ailemi ikna edeceğim dedi asla bırakmayacağım dedi 3 aydır da yeniden görüşmeye başlamıştık askerden geldi annesine konuyu açtığında topu babasına atmış baba zaten tamamen karşıydı bana tutucu bir aile bu aile. Ve akrabalardan kız almak istiyorlar kapalı vs. Baba direk evlenmeni kabul etmiyorum o kızla kesinlikle gibi birşeyler demiş o da savaşmamış kılımı kıpırdatamam olacaksa bu ilişki kendiliğinden olur ben tıkandım gibi bir cümle etti bunca yıl sonra madem öyle niye döndün geldin demezler mi adama? Kanıma dokunuyor üstelik askerdeyken ben yokken henüz sosyal ağ sitelerinden kızlarla da konuşuyormuş vakit geçirecek binlerce buna hazır kız varken neden ben! Düşündükçe kanım donuyor 1 yıla yakın süre içerisinde evlilik istiyorum diyordu bir de bu kadar da mı acımadı bana yeniden sevgimi heyecanımı körüklerken.! Ayrıldık ve yeniden o sosyal ağdan bir sürü kız eklemiş tiksiniyorum bu olanlardan bana güvenmeyeceksin de kime güveneceksin diyordu bir de bu vicdansızlık değildir de nedir?!
3 kez terkeden değil suçlu aslında.3 kez terkedildiği halde inanandır suçlu.
Bugun de yazdim bi konuda etnik koken farkliligiydi ama yazamayacagim detaylar da var.Siz ne yaşamıştınız çok özel değilse?artık bende inanmıyorum acı bir tecrübeyle bi kere daha gördüm.
Daha ne desin? Açıkça ötelemiş işte...
"Konuşabileceği kızlar varken neden ben" demişsiniz bir mesajınızda...
Böyle adamlara sadece konuşmak yetmez.
Tüm enerjisini ona harcayacak ona adeta tapacak bir kız olmalı ki kendini vazgeçilmez hissetsin...
Bunu da ancak evlilik, çoluk çocuk hayalleri olan bir kız yapabilir, diğerleri umursamaz çünkü onu...
Bunun için de o kıza evlilik hayalleri kurdurulur.
Nikah, düğün süslü bir kağıttır ama bu adamlar o janjanlı kağıdı demir bir leblebiye sararlar.
Siz kağıda aldanıp süsüne püsüne bakarken demir leblebiyi yutturuverirler, boğazınızın acısıyla kalırsınız...
Çünkü icraata geçeceğine ikna etmez evlenecek adam, bizzat harekete geçer.
Size de boş söz ve hayalleri dinlemek yerine onun yaptıklarına eşlik etmek kalır.
Umarım karşınıza gerçekten seven biri çıkar ve aradaki bariz farkı görürsünüz...
başkasının aklıyla yaşayan adamdan hayır gelmez yol yakınken kurtulmuşsunuz ya evlendikten sonra babası karını boşa deseydi karnınızda bebekle bence allaha şükredin bol bol kurtulduğunuz içinÇok mutsuzum huzursuzum 2 buçuk yıl çıktık 2 yıl ayrı kaldık sevdiğim adamla sonra 2 yılın sonunda askere gitti kısa dönem ve son 2 ayı beni aramaya başladı bi sebeplerle ben seviyorum ciddiyim dedi bin kere emin misin gerçekten düşündün mü dedim evet ailemi ikna edeceğim dedi asla bırakmayacağım dedi 3 aydır da yeniden görüşmeye başlamıştık askerden geldi annesine konuyu açtığında topu babasına atmış baba zaten tamamen karşıydı bana tutucu bir aile bu aile. Ve akrabalardan kız almak istiyorlar kapalı vs. Baba direk evlenmeni kabul etmiyorum o kızla kesinlikle gibi birşeyler demiş o da savaşmamış kılımı kıpırdatamam olacaksa bu ilişki kendiliğinden olur ben tıkandım gibi bir cümle etti bunca yıl sonra madem öyle niye döndün geldin demezler mi adama? Kanıma dokunuyor üstelik askerdeyken ben yokken henüz sosyal ağ sitelerinden kızlarla da konuşuyormuş vakit geçirecek binlerce buna hazır kız varken neden ben! Düşündükçe kanım donuyor 1 yıla yakın süre içerisinde evlilik istiyorum diyordu bir de bu kadar da mı acımadı bana yeniden sevgimi heyecanımı körüklerken.! Ayrıldık ve yeniden o sosyal ağdan bir sürü kız eklemiş tiksiniyorum bu olanlardan bana güvenmeyeceksin de kime güveneceksin diyordu bir de bu vicdansızlık değildir de nedir?!
Çok mutsuzum huzursuzum 2 buçuk yıl çıktık 2 yıl ayrı kaldık sevdiğim adamla sonra 2 yılın sonunda askere gitti kısa dönem ve son 2 ayı beni aramaya başladı bi sebeplerle ben seviyorum ciddiyim dedi bin kere emin misin gerçekten düşündün mü dedim evet ailemi ikna edeceğim dedi asla bırakmayacağım dedi 3 aydır da yeniden görüşmeye başlamıştık askerden geldi annesine konuyu açtığında topu babasına atmış baba zaten tamamen karşıydı bana tutucu bir aile bu aile. Ve akrabalardan kız almak istiyorlar kapalı vs. Baba direk evlenmeni kabul etmiyorum o kızla kesinlikle gibi birşeyler demiş o da savaşmamış kılımı kıpırdatamam olacaksa bu ilişki kendiliğinden olur ben tıkandım gibi bir cümle etti bunca yıl sonra madem öyle niye döndün geldin demezler mi adama? Kanıma dokunuyor üstelik askerdeyken ben yokken henüz sosyal ağ sitelerinden kızlarla da konuşuyormuş vakit geçirecek binlerce buna hazır kız varken neden ben! Düşündükçe kanım donuyor 1 yıla yakın süre içerisinde evlilik istiyorum diyordu bir de bu kadar da mı acımadı bana yeniden sevgimi heyecanımı körüklerken.! Ayrıldık ve yeniden o sosyal ağdan bir sürü kız eklemiş tiksiniyorum bu olanlardan bana güvenmeyeceksin de kime güveneceksin diyordu bir de bu vicdansızlık değildir de nedir?!
Bana atarlanmayacaksın.Hala kendinde hata bulmuyorsun.Kusura bakma insan bir kez vaatlere inanır.Birincisinde inandın gitti,geldi ikincisinde tekrar inandın,gitti geldi üçüncüsünde tekrar inandın.Sence hata tek taraflı mı?haa yani onun vaatlerini normal sayalım öyle mi? Bana dedikleri inanılmayacak gibi değildi bana güvenmeyeceksin bunca geçen zamandan sonra kime güveneceksin diyen biri vardı karşımda ve yıllardır atamadım içimden belki dedim bu defa pişmandır insanları insan yerine koyuyoruz işte...
haa yani onun vaatlerini normal sayalım öyle mi? Bana dedikleri inanılmayacak gibi değildi bana güvenmeyeceksin bunca geçen zamandan sonra kime güveneceksin diyen biri vardı karşımda ve yıllardır atamadım içimden belki dedim bu defa pişmandır insanları insan yerine koyuyoruz işte...
ayy bırak böyle adamları gitsin alsın ailesinden birini ne takıyon değmez adam askerde belliki bir an boşluğa düşmüş seni aramış sosyal ağ sitelerinde de vardır ama herhalde nabız yoklaması çekmiş seven adam sonuna kadar savaşır salla gitsin hayır gelmez şükür et haktan hayırlısını isteÇok mutsuzum huzursuzum 2 buçuk yıl çıktık 2 yıl ayrı kaldık sevdiğim adamla sonra 2 yılın sonunda askere gitti kısa dönem ve son 2 ayı beni aramaya başladı bi sebeplerle ben seviyorum ciddiyim dedi bin kere emin misin gerçekten düşündün mü dedim evet ailemi ikna edeceğim dedi asla bırakmayacağım dedi 3 aydır da yeniden görüşmeye başlamıştık askerden geldi annesine konuyu açtığında topu babasına atmış baba zaten tamamen karşıydı bana tutucu bir aile bu aile. Ve akrabalardan kız almak istiyorlar kapalı vs. Baba direk evlenmeni kabul etmiyorum o kızla kesinlikle gibi birşeyler demiş o da savaşmamış kılımı kıpırdatamam olacaksa bu ilişki kendiliğinden olur ben tıkandım gibi bir cümle etti bunca yıl sonra madem öyle niye döndün geldin demezler mi adama? Kanıma dokunuyor üstelik askerdeyken ben yokken henüz sosyal ağ sitelerinden kızlarla da konuşuyormuş vakit geçirecek binlerce buna hazır kız varken neden ben! Düşündükçe kanım donuyor 1 yıla yakın süre içerisinde evlilik istiyorum diyordu bir de bu kadar da mı acımadı bana yeniden sevgimi heyecanımı körüklerken.! Ayrıldık ve yeniden o sosyal ağdan bir sürü kız eklemiş tiksiniyorum bu olanlardan bana güvenmeyeceksin de kime güveneceksin diyordu bir de bu vicdansızlık değildir de nedir?!
sanıyorum öyle ama içim bunalıyorayy bırak böyle adamları gitsin alsın ailesinden birini ne takıyon değmez adam askerde belliki bir an boşluğa düşmüş seni aramış sosyal ağ sitelerinde de vardır ama herhalde nabız yoklaması çekmiş seven adam sonuna kadar savaşır salla gitsin hayır gelmez şükür et haktan hayırlısını iste
sanıyorum öyle ama içim bunalıyor[/QUOTE
Hic bunalmasin canım sadece şükür edin bu adamdan yol Yakin ken kurtuldun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?