Ailesi yüzünden beni terketti hemde 3.defa :((((

bu adamin yalanlarina sakin birdaha kanmayin,arkaniza bakmadan kacin yoksa bu cektiginiz acilar hic birsey kalacak ilerde cekeceklerinizden

hayatinizi oyuncak etmesine izin vermeyin

Sevgiliniz belliki ana kuzusu ailesinin lafindan cikmiyo yol verin gitsin boylelerinden hayir gelmez konu basligindanda anlasildigi gibi ailesi yuzunden terketmis sizi belliki onlarin sozunden cikmayacak bu iliskide bir gelecek goremedim ben !

3 kez terkeden değil suçlu aslında.3 kez terkedildiği halde inanandır suçlu.

3 kez terkeden değil suçlu aslında.3 kez terkedildiği halde inanandır suçlu.

haa yani onun vaatlerini normal sayalım öyle mi? Bana dedikleri inanılmayacak gibi değildi bana güvenmeyeceksin bunca geçen zamandan sonra kime güveneceksin diyen biri vardı karşımda ve yıllardır atamadım içimden belki dedim bu defa pişmandır insanları insan yerine koyuyoruz işte...

Kusura bakmayın da 3 seferdir aynı şeyi tekrar ediyorsa bu adamdan bir halt olmaz. Allah tan evlenmeden bu adamdan kurtulmuş oldunuz. Ona dua edin siz. Zararın neresinden dönerseniz kardır.

Allah belalarini versin böylelerinin

başkasının aklıyla yaşayan adamdan hayır gelmez yol yakınken kurtulmuşsunuz ya evlendikten sonra babası karını boşa deseydi karnınızda bebekle bence allaha şükredin bol bol kurtulduğunuz için

karaktersizmiş şdemek ki keşke 2 yıl ayrı kaldığınızda neler yaptığını araştırsaydın neyse geçmiş olsun hayırlısı

Bana atarlanmayacaksın.Hala kendinde hata bulmuyorsun.Kusura bakma insan bir kez vaatlere inanır.Birincisinde inandın gitti,geldi ikincisinde tekrar inandın,gitti geldi üçüncüsünde tekrar inandın.Sence hata tek taraflı mı?

Pişmanlığına ailemle birlikte evinize bu hafta isteme için geliyoruz, müsait misiniz? dedikten sonra emin olurdum. Öteki türlü neden inanayım, zaten 2 defa aldanmışım. Vaatleri normal ayrıca, sadece laf onlar, icraat yok ki ortada. Bence yine de ucuz kurtulmuşsunuz, hala belki diyor olabilirdiniz içinizden.

ayy bırak böyle adamları gitsin alsın ailesinden birini ne takıyon değmez adam askerde belliki bir an boşluğa düşmüş seni aramış sosyal ağ sitelerinde de vardır ama herhalde nabız yoklaması çekmiş seven adam sonuna kadar savaşır salla gitsin hayır gelmez şükür et haktan hayırlısını iste

sanıyorum öyle ama içim bunalıyor

Ailesi yüzünden bir şey yok... Tam sevmemiş belli seven insan sevdiğinin arkasında ne olursa olsun durur. Bahanelere sığınmaya gerek yoktur onun için. Madem öyle o zaman bırakın ailesiyle yaşasın.

Bu adam sizi gerçekten sevseydi 2 sene zaten ayrı kalamazdı değil mi öncelikle ailemi ikna ederim demeden önce senin 2 senedir aklın neredeydi demen gerekmez miydi yani isteseydi eğer her engeli de aşardı ayağını ailesine göre mi uzatacak yetişkin bir insan ne yapabilecekler ama savaşmak istememiş hatta ailesine söyledi mi gerçekten o bile muamma insan hiç ömrünü geçirmek istediği aşık olduğu insanı babasının sözüyle bırakabilir mi gerçekçi olun ve bir da görüşmemek üzere hayatınızdan çıkarın.

Hiç okumadım yazdıklarınızı. Sadece başlığı okudum yetti. 3. kez demişsiniz.
İlki hadi kabul ettiniz, hadi ikiyi de kabul ettiniz.

Üçüncüyü kabul etmek sizin hatanız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…