- 10 Temmuz 2014
- 19.710
- 17.813
- 248
- Konu Sahibi unutulmayan24
-
Kalbim hala acıyorken ve yıllardır hep sevmiş istemişken sanırım kurtuldum ohh be diyemiyorum içim yanıyor çünkü :/Kurtulmamis misin sence ?
neyi?butun bunlari ona sordun mu
Bence adama niye döndün demezlerde,size niye kabul ettin diye sorarlar.
Bir değil,iki değil,üç defa terkeden adama nasıl güvendiniz.
çekirge üç defa sıçramayı seçmiş vede başarmış.
Suçu karşı tarafta değilde kendimizde arayalım.
kendine böyle bir yakıştırma yapmamalısın o kelimeyi sen; karşındaki senin saf duygularından faydalanan pisliğe yakıştırmalısın . eğer sevseydi gerçekten herkezin karşısında dururdu . ama sen dua et ki yazan herkez aynı fikirde o aileden kurtulmuşşsun rahat edemezdin ... allah gönlüne göre versin herşey zamanla geçer dağıtma kendini .haklısın galiba da yüreğim cayır cayır bu kadarını o...pu yerine konan insanlar dahi haketmez insanız biz ya
Çok mutsuzum huzursuzum 2 buçuk yıl çıktık 2 yıl ayrı kaldık sevdiğim adamla sonra 2 yılın sonunda askere gitti kısa dönem ve son 2 ayı beni aramaya başladı bi sebeplerle ben seviyorum ciddiyim dedi bin kere emin misin gerçekten düşündün mü dedim evet ailemi ikna edeceğim dedi asla bırakmayacağım dedi 3 aydır da yeniden görüşmeye başlamıştık askerden geldi annesine konuyu açtığında topu babasına atmış baba zaten tamamen karşıydı bana tutucu bir aile bu aile. Ve akrabalardan kız almak istiyorlar kapalı vs. Baba direk evlenmeni kabul etmiyorum o kızla kesinlikle gibi birşeyler demiş o da savaşmamış kılımı kıpırdatamam olacaksa bu ilişki kendiliğinden olur ben tıkandım gibi bir cümle etti bunca yıl sonra madem öyle niye döndün geldin demezler mi adama? Kanıma dokunuyor üstelik askerdeyken ben yokken henüz sosyal ağ sitelerinden kızlarla da konuşuyormuş vakit geçirecek binlerce buna hazır kız varken neden ben! Düşündükçe kanım donuyor 1 yıla yakın süre içerisinde evlilik istiyorum diyordu bir de bu kadar da mı acımadı bana yeniden sevgimi heyecanımı körüklerken.! Ayrıldık ve yeniden o sosyal ağdan bir sürü kız eklemiş tiksiniyorum bu olanlardan bana güvenmeyeceksin de kime güveneceksin diyordu bir de bu vicdansızlık değildir de nedir?!
Aynısı 5 sene önce benim başıma geldi. Geçmez sanıyor insan ama geçiyor. Hiç üzülme Allah'ın sevgili kuluymuşsunr kurtarmış seni. Şuan ben mükemmel bir adamla evliyim o ise teyze kızıyla. .. ama inan daha çok seveceğim biri çıkıyor insanın karsisina
blki de çok doğru söylüyorsundur ama caım acıyor elimde olmadan.Iyiki olmamis , cok sanslisin ..
Bu adamla evlensen ailesinden cok cekerdin ..
Ve asla arkanda olmayan bir esin olucakti ..
Iyikide bitmis ..
Amann uzak dur bundan evlensende mutlu olamazsın hem gözü dışarıda hem tutuk..o aile seni huzursuz eder zaten yol yakinken kurtar kendini..Çok mutsuzum huzursuzum 2 buçuk yıl çıktık 2 yıl ayrı kaldık sevdiğim adamla sonra 2 yılın sonunda askere gitti kısa dönem ve son 2 ayı beni aramaya başladı bi sebeplerle ben seviyorum ciddiyim dedi bin kere emin misin gerçekten düşündün mü dedim evet ailemi ikna edeceğim dedi asla bırakmayacağım dedi 3 aydır da yeniden görüşmeye başlamıştık askerden geldi annesine konuyu açtığında topu babasına atmış baba zaten tamamen karşıydı bana tutucu bir aile bu aile. Ve akrabalardan kız almak istiyorlar kapalı vs. Baba direk evlenmeni kabul etmiyorum o kızla kesinlikle gibi birşeyler demiş o da savaşmamış kılımı kıpırdatamam olacaksa bu ilişki kendiliğinden olur ben tıkandım gibi bir cümle etti bunca yıl sonra madem öyle niye döndün geldin demezler mi adama? Kanıma dokunuyor üstelik askerdeyken ben yokken henüz sosyal ağ sitelerinden kızlarla da konuşuyormuş vakit geçirecek binlerce buna hazır kız varken neden ben! Düşündükçe kanım donuyor 1 yıla yakın süre içerisinde evlilik istiyorum diyordu bir de bu kadar da mı acımadı bana yeniden sevgimi heyecanımı körüklerken.! Ayrıldık ve yeniden o sosyal ağdan bir sürü kız eklemiş tiksiniyorum bu olanlardan bana güvenmeyeceksin de kime güveneceksin diyordu bir de bu vicdansızlık değildir de nedir?!
onun teyze kızıyla evli olduğunu öğrenmişsiniz peki mutlu olabildi mi ah alıp da ? :'(
Bence hiccc uzulme , ilerde iyikide olmamis diceksin...blki de çok doğru söylüyorsundur ama caım acıyor elimde olmadan.
Çok mutsuzum huzursuzum 2 buçuk yıl çıktık 2 yıl ayrı kaldık sevdiğim adamla sonra 2 yılın sonunda askere gitti kısa dönem ve son 2 ayı beni aramaya başladı bi sebeplerle ben seviyorum ciddiyim dedi bin kere emin misin gerçekten düşündün mü dedim evet ailemi ikna edeceğim dedi asla bırakmayacağım dedi 3 aydır da yeniden görüşmeye başlamıştık askerden geldi annesine konuyu açtığında topu babasına atmış baba zaten tamamen karşıydı bana tutucu bir aile bu aile. Ve akrabalardan kız almak istiyorlar kapalı vs. Baba direk evlenmeni kabul etmiyorum o kızla kesinlikle gibi birşeyler demiş o da savaşmamış kılımı kıpırdatamam olacaksa bu ilişki kendiliğinden olur ben tıkandım gibi bir cümle etti bunca yıl sonra madem öyle niye döndün geldin demezler mi adama? Kanıma dokunuyor üstelik askerdeyken ben yokken henüz sosyal ağ sitelerinden kızlarla da konuşuyormuş vakit geçirecek binlerce buna hazır kız varken neden ben! Düşündükçe kanım donuyor 1 yıla yakın süre içerisinde evlilik istiyorum diyordu bir de bu kadar da mı acımadı bana yeniden sevgimi heyecanımı körüklerken.! Ayrıldık ve yeniden o sosyal ağdan bir sürü kız eklemiş tiksiniyorum bu olanlardan bana güvenmeyeceksin de kime güveneceksin diyordu bir de bu vicdansızlık değildir de nedir?!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?