Ailesi yüzünden beni terketti hemde 3.defa :((((

Bence adama niye döndün demezlerde,size niye kabul ettin diye sorarlar.
Bir değil,iki değil,üç defa terkeden adama nasıl güvendiniz.
çekirge üç defa sıçramayı seçmiş vede başarmış.

Suçu karşı tarafta değilde kendimizde arayalım.

gerçekten o konuda kendimde arıyorum ama bin kere sordum öyle şeyler dedi ki şayet çok sevmişsen belki diyorsun önceden olsa 3.ye güvenemezdim ama askere gitti dönüyor dedim belki birşeyler gerçekten değişmiştir orada kendini toparlamıştır dedim ne bilseydim :'(

haklısın galiba da yüreğim cayır cayır bu kadarını o...pu yerine konan insanlar dahi haketmez insanız biz ya
kendine böyle bir yakıştırma yapmamalısın o kelimeyi sen; karşındaki senin saf duygularından faydalanan pisliğe yakıştırmalısın . eğer sevseydi gerçekten herkezin karşısında dururdu . ama sen dua et ki yazan herkez aynı fikirde o aileden kurtulmuşşsun rahat edemezdin ... allah gönlüne göre versin herşey zamanla geçer dağıtma kendini .

Ama bir insana 3 kere de şans verilmez ki be canım.Gayet temiz niyetlerle ya olursa demişsin ama insanların yaptıkları, yapacaklarınn teminatıdır bundan emin ol. Kendini topla ve bir daha da kimse için kendinden ödün verme.

Aynısı 5 sene önce benim başıma geldi. Geçmez sanıyor insan ama geçiyor. Hiç üzülme Allah'ın sevgili kuluymuşsunr kurtarmış seni. Şuan ben mükemmel bir adamla evliyim o ise teyze kızıyla. .. ama inan daha çok seveceğim biri çıkıyor insanın karsisina

onun teyze kızıyla evli olduğunu öğrenmişsiniz peki mutlu olabildi mi ah alıp da ? :'(

içeriği pek anlayamadım ama 2 kere terkedildikten sonra neden 3. kez başladınız ki? Adam sinyalleri gani gani vermiş zaten. Bence üzülmeye değen tek şey boşa geçen zaman

Amann uzak dur bundan evlensende mutlu olamazsın hem gözü dışarıda hem tutuk..o aile seni huzursuz eder zaten yol yakinken kurtar kendini..

onun teyze kızıyla evli olduğunu öğrenmişsiniz peki mutlu olabildi mi ah alıp da ? :'(

Hiç sanmıyorum. Ama bildiğim bişey var KURTULDUK ... istenmediğin yerde insan ne kadar mutlu olabilir ki... benden sana tavsiye gönder gitsin. Benim durum senden çok daha vahim di. Burda anlatmam mümkün değil sayfalar almaz. Ama gel gör ki değdi mi ASLA.. keşke ilk evlenemesiniz dediklerin de ipini salsaymışım. Inan düşündüğün kadar zor değil ayrılık. ..

elin kızıyla oyalansın ama ben prensesim bana ilişmesin ne demek?

demek sizin de onlardan bi farkınızı görememiş.

Yolun başında rengini defalarca belli etmiş. Pişmanlık yaşamamak için uzak durun artık

4. kere donmezsiniz umarim. Hakkinizda hayirlisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…