Ailesi yüzünden kendini çaresiz hissedenler...

Annen eşinin işine ne karışıyor ki.
Bence tek derdi benim şehir dışında olmam, şirketin bize tahsis ettiği evi beğenmemesi de iyice çıldırttı halbuki ben saraylarda köşklerde büyümedim kaldığım yer de bana göre gayet iyi ama işte anlatamıyorum daha doğrusu fırsat vermiyor bağırıp çağırmaktan.

kaynanadan beter desene müdahaleci bir tip demek ki

sen mutluysan ona ne ki

O kadar güzel söylediniz ki iyi gün dostu yapın diye... Ben doğal olarak dertleşmek istiyorum sonuçta annemden daha yakın kimsem yok ama maalesef bazen ailelerimiz bize destek olacaklarına köstek oluyorlar farkında olmadan. Dediğiniz çok doğru bazı konuları paylaşmamak benim için en iyisi olur.

Annenin fazla düşünecek bir şeyi yok galiba, size sarıyor olsa gerek, meşgale lazım ona, torun işi görür inşallah..
Aslında işi var çok şükür iyi de kazanıyor,45 yaşında gencecik kadın çok çekti çok şey yaşadı ama bana da yaşattırıyor bazı huyları yüzünden,belki torunu onu daha sakin birine dönüştürür ki tek dileğim bu.

Aklıma Cennet mahallesinde ki Pembe geldi, kızının rahatlığını mutluluğunu kusursuz şekilde istiyor ya..
Şaka bir yana fazla korumacı bir anne, yapacak pek bir şey yok..

Aklıma Cennet mahallesinde ki Pembe geldi, kızının rahatlığını mutluluğunu kusursuz şekilde istiyor ya..
Şaka bir yana fazla korumacı bir anne, yapacak pek bir şey yok..
Fazla korumacı benzetme doğru:))) ama korumacı olayım derken aslında ne kadar acımasız olduğunu farkında değil. Yapılacak birşey yok onlar bizim kanımızdan canımızdan sabır sabır sabır...

Benim de iki tane annem var, hem de hep habersiz gelirler birbirlerinden.
yaklaşık bir saat önce annemle telefon da görüştüm.
acımasız, kin tutmayı seven annemle..moralim alt üst oldu

Benim de iki tane annem var, hem de hep habersiz gelirler birbirlerinden.
yaklaşık bir saat önce annemle telefon da görüştüm.
acımasız, kin tutmayı seven annemle..moralim alt üst oldu
Üzülme demek isterdim ama maalesef elden birşey gelmiyor Allah sana da sabır versin, diğer anne kaynana galiba??

Üzülme demek isterdim ama maalesef elden birşey gelmiyor Allah sana da sabır versin, diğer anne kaynana galiba??
gerçekten iç dünyamı çok yıpratıyor..neredeyse 70 yaşına geldi ama gittikçe artıyor aksilikleri hiç durulmuyor.bazen de çok iyi çok tatlı ama sarılıp yavrum demez anne gibi..ne biliyim annem işte.
iki annem var derken, annemin çift kişiliği var demek istemiştim ne yazıkki

Çok tanıdık bir durum arada sadece yaş farkı var,yaşlandıkça aksilikleri artıyor diyorlar ama bence bu kişilikle alakalı birşey nedir bu kızların annelerden çektiği halbuki bizi en iyi onların anlamaları lazımdı bolbol sabır dileyelim bu saatten sonra ne kadar düzelir bilmem ama şuanda da yaptığımız gibi sabretmek yapacağımız en iyi şey

düzelecek bir şey değil 30 yıllık annem işte.ama çok üzülüyorum onun için, çok şükür sağlıkla yanımızda ama şöyle pamukk gibi olsaydı ahh inşallah sen bebeğine hep istediğin ve dilediğin gibi bir anne olursun.hayırlı doğumlar şimdiden.

Yapabilecek hiç bir şey yok sanırım anne sonuçta dışarıdan bir arkadaş değil ki bağınızı koparasınız sabır diliyorum size tek diyebileceğim önceliğiniz her zaman bebeğiniz evladınız olsun sevgiler

Arkadasim bende bugun senin ruh haline benzee seyler yasiyorum.benimde annem bana karsi hep acimasiz.baska annelere bakiyorum hep kizlarinin arkasinda.bazen cok uzuluyorum halime.herseyimi kendim yapiyorum ondan hicbirsey beklemiyorum.sozkonusu erkek evlatlari oldugunda akan sular duruyor.onlar onu uzsede surekli onlari pispislamasi var.ogullarim ogullarim der.ama basinda bi stres dert varsa bana kusarda kusar.beni resmen dert kupu yapti.bilmiyorum sabir dilemekten baska bisey yok.ayni seyi kvlerimiz yapsa cok daha fazla kiriliriz

Ah ah keşkee ama inşallah evlatlarımıza gereken sevgiyi ve anlayışı biz gösterebiliriz,çok teşekkür ederim Allah hepimizin gönlüne göre versin ayrıca yeni yılın da kutlu olsun 2015 bize mutluluk ve en önemlisi annelerimize anlayış getirsin:)

Aynen öyle sabretmek en iyisi,bebeğimi heyecanla bekliyorum ona sarıldığımda üzüldüğüm herşey geçicek umarım:) çok teşekkür ederim size:))

aminnn ben de yeni yılını kutluyorum, senin en büyük hediyen ve hazinen bebeğin
annen de bebeğinle beraber pamucak bir anne olur inşallah ve benim kide

Annem de erkek evlatlara meraklıdır hatta kız bebek beklediğimi öğrenince biraz hayal kırıklığına uğradı, oğlu olsaydı
benim gibi sabredemezdi kesin. Elden birşey gelmiyor arkadaşım bende dün o kadar kötüydüm ki sabaha kadar ağladım kendimi yıprattım olan yine bana oldu. Daha soğukkanlı olmak zorundayız ben bunu anladım yoksa daha çok üzülürüz. Keşke kv bana böyle davransaydı yemin ederim bu kadar ağrıma gitmezdi ama öz anneyle bunları yaşamak daha kötü

Evet haklisin.benimde cok gucume gidiyo.beni ole yiprattiki anlatamam.erkek kardesim var surekli bana yolluyo.hep ustumde derdini sikintisini bencekiyorum.artik yoruldum yollama diyince suc oluyo.butun gun koca adam.misafirim oluyo bisey oluyo hep dibimde olsun ne olcakki diyo.evime gelene gidene karisir.yok onu begeedim sunu begenmedim.ama evli ogluna karisamax.bana hic sahip cikmadi.sahip cikmak dedigi kazik kadar oglunu benim ustume yikmak.ama napcaksin iste sabir sabir ama icim okadar kurginki ona.herseyi esinede anlatamiyosun.resmen sinirli oldum sayelerinde

Allah korusun ama elden ayaktan düştüklerinde oğluşları kendilerine nasıl bakıcak acaba,evladın kızı erkeğı olmaz ama kız çocuğu daha hassastır duygusaldır dönüp dolaşıp yine biz bakıcaz, asla gocunmam ama anneden gelen destek ve sevgi başkadır. Sende anneni kırmamak için fedakarlık yapıyorsun kardeş değerlidir ama kimse senden daha değerli değil fedakarlık da nereye kadar insanın başına ne gelirse aileden gelirmiş zaten bir arkadaşın bizi kırması acıdır ama öz ailemizin özellikle annemizin bunu yapması daha da kırıcı oluyor. Ben doğurdum ben karışırım mantığı var onlarda maalesef ne kadar yanlış olsa da bunu onlara anlatamıyoruz işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…