Ailesine aşırı düşkün erkek

Adam 4 lü leri yakmış sinyal çaka çaka geliyor.
Evlendiğimde aradığın eş olamayacağım, ailem herşeyden öte diyor.

Dayansan dayansan 2 sene çocuk oldu diyelim 5 sene…

Kızlarımızın hayatları bu kadar değersiz olmasın arkadaş kendinizi değersizleştirmeyin.
Karşına daha neler çıkar tekrar sever ve sevilirsin.

Ama şu adam sizi şu an da dahi ötelileştirirken joker gibi kendinizi kullandırmayın.

Salın ipini gitsin…
Ya çok haklısınız ben de bazen bırakmak istiyorum ama sanki onun gibi birini bulamam gibi hissedip geri çekiliyorum 😔

Günde 5-6 kez ne konuşulur anlamıyorum. Yedim içtim yattım diye gününü rapor veriyor galiba. Ben de yengeçim ailemi severim ama sürekli sürekli aramanın , her şeyi anlatmanın alemi yok. Uzak dururdum ben olsam. Şimdi ayrılsanız üzülürsünüz ama yarın kucağınızda çocukla ayrılmaya kalksanız kahrolursunuz. Hiç lades demeyin.

Günde 5-6 kez ne konuşulur anlamıyorum. Yedim içtim yattım diye gününü rapor veriyor galiba. Ben de yengeçim ailemi severim ama sürekli sürekli aramanın , her şeyi anlatmanın alemi yok. Uzak dururdum ben olsam. Şimdi ayrılsanız üzülürsünüz ama yarın kucağınızda çocukla ayrılmaya kalksanız kahrolursunuz. Hiç lades demeyin.
Yengeç erkeği başkadır kadını başka 🤭

Herkese merhaba. 1 yıldır güzel giden bir ilişkim var. Sevgilim 27 yaşında. Kendisi gayet iyi biri onu da çok seviyorum ama ailesine özellikle annesine aşırı düşkün. Yengeç burcu zaten. Ailesi bize çok yakın başka bir şehirde yaşıyor ve sevgilim ayda bir kere 1 haftalığına ailesinin yanına gidip görüyor. Burda iyi bir işi iyi bir geliri var ama ailesini çok özlediği için onların yaşadığı şehirde bir iş buldu oraya taşınmak istiyor. Ben üni bitince beraber gidebiliriz 2 sene sabret tarzında şeyler söyledim ama o şimdiden gidip ev almak falan istediğini söyledi. Beni sevdiğine eminim evlilik konuşuyoruz ilerisi için ama ailesi için şehrini işini değiştirmesi bana çok abartı geliyor. Annesiyle tanışmadım (kendim istemedim) henüz iyi bir kadın ama oğluna çok düşkün günde en az 5-6 kez arıyor. Ondan ayrılmayı hiç istemiyorum ama gözüm korkmadı da değil.

Sizce ne yapmalıyım? Şehirler çok yakın diyip 2 sene dayansam mı (sevgilim her ay 1 hafta görüşürüz diyor)Çok üzgünüm gerçekten onu çok seviyorum ama yaptığına da çok sinirleniyorum.
Kesinlikle annesine çok düşkün erkekten uzak durun. Günde 5-6 kere görüşmek çok fazla. Herkes ailesine düşkündür ama bu kadarı fazla. Evlenince bu tarz erkeklerin düşkünlüğünün dozu daha da artıyor. İlk evliliğimde en büyük problemim buydu. 2. Evliliğimde eşim annesine düşkün olmadığı için çok rahatım.

Ya çok haklısınız ben de bazen bırakmak istiyorum ama sanki onun gibi birini bulamam gibi hissedip geri çekiliyorum 😔
Ondan daha iyisinide bulursunuz oyle dusunmeyin. Ne artisi var ki size bunu dusunduren? Gerci butun artilari yok saydiran bir anne kuzulugu var bana gore

Ondan daha iyisinide bulursunuz oyle dusunmeyin. Ne artisi var ki size bunu dusunduren? Gerci butun artilari yok saydiran bir anne kuzulugu var bana gore

Bilmiyorum ya arkadaşlarımı sevgilileriyle falan karşılaştırıyorum benimki onlara nazaran çok daha sadık korumacı düşünceli biri gibi geliyor.

Bilmiyorum ya arkadaşlarımı sevgilileriyle falan karşılaştırıyorum benimki onlara nazaran çok daha sadık korumacı düşünceli biri gibi geliyor.
Daha yasiniz cok genc karsiniza cok daha iyiler cikar merak etmeyin. Kendinizi yakmayin bu adamla devam ederek.

Küçücüksünüz inanın. Adam 27 imiş ama ben onu acun abimiz gibi yuvarlarım 30 sayarım. Kimler vardır kısmetinizde. Çok güzel yaşlardasınız kimseye üzülmek için harcamayın.
Çok haklısınız ben de kendime bunu söylüyorum ama ailemle aram iyi değil ve pek fazla arkadaşım olmadığı için gereğinden çok bağlandım sanırm ona🥺

Gerçekten tedirgin edici bir durum ben de buna benzer bir durum yaşıyorum. Günde 3-4 kez annesi arıyor o sırada film izliyoruz, yemek yiyoruz sevgilim açmıyor ama ısrarla tekrar arıyor sonra. Ve telefonda ''oğlum ben seni evlendiremem, senden ayrılamam'' tarzı şeyler söylüyor. Bu durumda erkek arkadaşın tavrı önemli. Benimki onları bayramdan bayrama gören biri, çok düşkün değil. Ayrılmak kolay değil sizi anlıyorum ama eğer benim erkek arkadaşım ailesinin şehrini isteyip beni ayda 1 görmeyi göze alsaydı ayrılırdım kesinlikle.

Çok haklısınız ben de kendime bunu söylüyorum ama ailemle aram iyi değil ve pek fazla arkadaşım olmadığı için gereğinden çok bağlandım sanırm ona🥺
Tabi detay bilmiyorum ama o yaşlarda insanların genellikle ailesi ile arası bozuk olabiliyor. Arkadaşınız elbet vardır az ya da çok değil mi ? Sevgi eksikliği çook tehlikeli oluyor bu yaşlarda. Bakın bu forum bu yaşlarda evlenip 30 - 35lerine gelince pişman olan kadınlarla dolu. Aman diyeyim. :(

Evet uzun sürmüyor 2-3 dakika sürüyor konuşmaları sürekli gün içinde ne yaptıklarını anlatıyorlar birbirlerine genelde

O zaman evliligin hic özeli olmayacagini simdiden bil. Herseyinizi anlatir bu. Biz de ailemize düskünüz, hatta kayinvalidem ve kayinpederim ayni binada bizimle, ama biz bile bazen görüsemiyoruz. Yani senin ki zor is kardesim 🤨

Tabi detay bilmiyorum ama o yaşlarda insanların genellikle ailesi ile arası bozuk olabiliyor. Arkadaşınız elbet vardır az ya da çok değil mi ? Sevgi eksikliği çook tehlikeli oluyor bu yaşlarda. Bakın bu forum bu yaşlarda evlenip 30 - 35lerine gelince pişman olan kadınlarla dolu. Aman diyeyim. :KK43:
bununka alakalı psikoloğa gitmeyi düşünüyorum gerçekten sevgisiz büyümek insanı 1-0 geride başlatıyor😔

Ah gençlik ne güzel duygular savuruyorsun etrafa….
Kıymetini bil gençliğinin, hayata yeni atılışının, yeni keşiflerinin, kendini bulmanın hepsi tek tek kıymetli…
Neden bulamayacakmışsın öyle güzel sever ve sevilirsin ki bu ana kuzusunun esamesi okunmaz…
Evlilikte sanıyormusun ki aşk ilk gün ki gibi ömür boyu kalacak.
Şekil değiştirecek…
Ben eşimle çok mutluyum neden biliyormusun bana benim olan değeri verdiği için… Maddi, manevi, aile, akraba vs vs içindeki değerimi verdiği için.

Back
X