Ailesine aşırı düşkün erkek

Çok haklısınız ben de kendime bunu söylüyorum ama ailemle aram iyi değil ve pek fazla arkadaşım olmadığı için gereğinden çok bağlandım sanırm ona🥺

Bu ama saglikli bir baglanma sekli degil ki. Bir iliskinin temeli insanin sahsi yalnizligi veya mutsuzlugu olursa bu insani yalnis kararlara sürükleyebilir.

Evet uzun sürmüyor 2-3 dakika sürüyor konuşmaları sürekli gün içinde ne yaptıklarını anlatıyorlar birbirlerine genelde

Yaa 21 yaşındaymışsın, bak bunu başka bir konuya da yazmıştım, oradaki kız da başkasını bulamıcam gibi geliyor demişti. Ben o yaşlardaki sevgilimle evlenseydim şimdi kaynanaya ve onun ailesine hizmet ediyor olurdum. Acayip ataerkil zihniyetli bir aileydi çünkü. Emin ol daha iyisi bulunuyor. Bir de adam 27 yaşındaymış bence çok büyük senin için. Fikirlerin çok değişecek, 25 26 yaşına gelince ben bunu nasıl yapmışım bununla nasıl çıkmışım diyeceksin. Daha çok erken evliliği düşünmek için. Bunu yanlış anlama lütfen, tabii ki 18ini geçtin ama 21 bile bazen o kadar çocuk bir yaş ki.. ben o yaşlarda hala saçma sapan kararlar alıyordum, kağıt üzerinde yetişkindim evet ama aslında değildim. Şimdi ayrılmasan bile sakın 25inden önce evlilik düşünme.

Herkese merhaba. 1 yıldır güzel giden bir ilişkim var. Sevgilim 27 yaşında. Kendisi gayet iyi biri onu da çok seviyorum ama ailesine özellikle annesine aşırı düşkün. Yengeç burcu zaten. Ailesi bize çok yakın başka bir şehirde yaşıyor ve sevgilim ayda bir kere 1 haftalığına ailesinin yanına gidip görüyor. Burda iyi bir işi iyi bir geliri var ama ailesini çok özlediği için onların yaşadığı şehirde bir iş buldu oraya taşınmak istiyor. Ben üni bitince beraber gidebiliriz 2 sene sabret tarzında şeyler söyledim ama o şimdiden gidip ev almak falan istediğini söyledi. Beni sevdiğine eminim evlilik konuşuyoruz ilerisi için ama ailesi için şehrini işini değiştirmesi bana çok abartı geliyor. Annesiyle tanışmadım (kendim istemedim) henüz iyi bir kadın ama oğluna çok düşkün günde en az 5-6 kez arıyor. Ondan ayrılmayı hiç istemiyorum ama gözüm korkmadı da değil.

Sizce ne yapmalıyım? Şehirler çok yakın diyip 2 sene dayansam mı (sevgilim her ay 1 hafta görüşürüz diyor)Çok üzgünüm gerçekten onu çok seviyorum ama yaptığına da çok sinirleniyorum.
Ana kuzusu erkek diye algıladım. Hiç çekilmez şimdiden geçmiş olsun dilerim.

Ya çok haklısınız ben de bazen bırakmak istiyorum ama sanki onun gibi birini bulamam gibi hissedip geri çekiliyorum 😔
Evlenince aşkın yerine nasıl nefret geliyor dene gör.Ben bu kafayı hiç anlamıyorum bu kadar anacı adamları nasıl seçebiliyorsunuz? Anası git dese gidiyor kal dese kaliyor emir eri.Ask ve karakter kriterlerinizde sorun var( iki yetişkin erkek annesi olarak yazıyorum)

Herkese merhaba. 1 yıldır güzel giden bir ilişkim var. Sevgilim 27 yaşında. Kendisi gayet iyi biri onu da çok seviyorum ama ailesine özellikle annesine aşırı düşkün. Yengeç burcu zaten. Ailesi bize çok yakın başka bir şehirde yaşıyor ve sevgilim ayda bir kere 1 haftalığına ailesinin yanına gidip görüyor. Burda iyi bir işi iyi bir geliri var ama ailesini çok özlediği için onların yaşadığı şehirde bir iş buldu oraya taşınmak istiyor. Ben üni bitince beraber gidebiliriz 2 sene sabret tarzında şeyler söyledim ama o şimdiden gidip ev almak falan istediğini söyledi. Beni sevdiğine eminim evlilik konuşuyoruz ilerisi için ama ailesi için şehrini işini değiştirmesi bana çok abartı geliyor. Annesiyle tanışmadım (kendim istemedim) henüz iyi bir kadın ama oğluna çok düşkün günde en az 5-6 kez arıyor. Ondan ayrılmayı hiç istemiyorum ama gözüm korkmadı da değil.

Sizce ne yapmalıyım? Şehirler çok yakın diyip 2 sene dayansam mı (sevgilim her ay 1 hafta görüşürüz diyor)Çok üzgünüm gerçekten onu çok seviyorum ama yaptığına da çok sinirleniyorum.
Konu basligina istinaden yaziyorum:
"Annesinin dizinin dibinde kalmaya devam etmesi gereken erkek turudur"

Yol yakınken dön derim evliyim annemle haftada 3 4 max konuşabiliyorum, günde 5 6 kere annesiyle konuşan erkek her şeyini anlatıyordur şimdiden sizi oraya taşımaya çalışıyor sinyaller çoktan verilmiş bırakın gitsin annesiyle yaşasın, canınıza susamadıysanız...

Değismez onu bilip evlenin evlenecekseniz

Şuan henüz nişan durumunuz yok ilişkiniz çok yeni nereye gidecek devam mı eder allah bilir. Oyüzden sevgilinizin kendi yaşamını inşa etmesi doğal. Çünkü belki 3 ay sonra ilişkiniz bile olmayabilir. Düğüne bir gün kala biten ilişkiler bile mevcut. Oyüzden şuan yapmanız gereken akışına bırakmanız ve sevgilinizi tanımanız. Sonraki adım olursa aileyi tanır gelecekte sevgiliniz nasıl planları var nasıl yaşarsınız görüş ve hedeflerini zamanla ufak ufak tartar öğrenirsiniz. Sonunda oda sizi tanır ve bakış açınızı öğrenir. Ortak bir nokta bulursanız evliliğe taşırsınız. Bulamazsanız başka aşklara yelken açarsınız. Şuan büyüteceğiniz bir konu yok zamana bırakın ve tanıyın kendinizi. Sadece tek kritik konu. Böylesi bir değişim periyodunda hızlı nişan/evlilik kararı almayın endişeleriniz geçene kadar iyice emin olana kadar bekleyin.

Hayır ne buluyor konuşacak onu merak ettim. Ben kadın halimle annemle günde 1 zor konuşuyorum. Bana garip geliyor bu kadar anacı erkekler

Hiç çekemem günde beş altı kez aramak ne
Evliysen bosanirsin sevgililikse ayrilirsin cozumu bu

Sevgilinizle evlenirsen ciddi sıkıntı yaşarsınız. Ailesini özlüyor diye iyi işini, gücünü, sizi de hır şekilde bırakıp onların yanına gitmek istemesi normal değil bence.
O küçük yerde siz iş bulabilecek misiniz? Var mı kendi hayatınızla ilgili planlarınız? Daha 21 yaşındaymışsiniz. Sevgiliniz kendi planlarını yaparken siz sadece dahil olacak pozisyonda gibisiniz.
Evlenip burada kimsem yok, eşim ailesine çok düşkün, yalnızlıktan,mutsuzluktan ölüyorum demekse hayaliniz kaçırmayın kendisini.

Son düzenleme:
Back
X