Ailesine aşırı düşkün erkek

Ya çok haklısınız ben de bazen bırakmak istiyorum ama sanki onun gibi birini bulamam gibi hissedip geri çekiliyorum
böyle anasının memesinden ayrılmamış bi oğlan çocuğunu tabii ki bir daha bulamazsın bak o konuda haklısın :)
kızım sen iyi misin? herif anasına yakın olmak için seninle yakın olmaktan vazgeçiyor.

İyi bir gelir ve iyi bir işi bırakmak, evlenmeden ev alayım demek( borcu evlenince ortak ödeyecekseniz hak sahibi olamazsınız), günde 6-7 kere anne ile konuşmak. Bunlar bence ayrılmak için yeterli oranda verilmiş sinyaller.

Tespit gibi tespit yani. Simdiden preferans belli yani

Ben annemle telefonda saatlerce konusabilirim ayni sehirde olmama rağmen ama iki kadin olarak konu bulabiliyoruz,bir erkek annesiyle 5 6 defa araşacak kadar ne konusuyor olabilir ki ? Benim erkek kardesim Tunceli'de görevde bizden yaklaşık 1000 km uzak ama annem nasılsin iyi misin havalar nasil kendini kolla ne yedin nöbetin ne zaman vs baska konusacak konu bulamiyor mesela

Aslında herşey o kadar ortadaki. Kendinizi ateşe atmayın, ne demek günde 5 6 kez anneyle konuşmak? Normal değil sevgilinizin yaptıkları. Aklınız varsa kaçın

Niye 21 yaşında, 27 yaşında biriyle şimdiden ciddi ilişki içine giriyorsun? Bölümünü bitir mesleğini eline al sonra zaten bu adamın sana uygun olmadığını kendin anlarsın.

Bilmiyorum ya arkadaşlarımı sevgilileriyle falan karşılaştırıyorum benimki onlara nazaran çok daha sadık korumacı düşünceli biri gibi geliyor.
Kirpiye yavrusu pamuk görünürmüş. Değer vermenizi anlıyorum sevmenizi de anlıyorum ama geleceğiniz çok korkutucu. O adam o kadının ağzının içine bakar ne özel hayatınız olur ne de kendi kararlarınız. Annesi veya babası hasta olsa bir mecburiyet olsa anlarım ama keyiften böyle kararlar alıyor ve evlilik düşündüğü insanı bu karara dahil etmiyorsa üzgünüm ama sizin ona verdiğiniz değeri o size vermiyor çok net. Ayrılın veya ayrılmayın siz bilirsiniz ama bilin başınıza gelecekleri. 3-4 yıla kalmaz kayınvalidemi öldürmemek için ne yapmalıyım? Kocam arkamdan iş çeviriyor minvalinde başlıklar açarsınız. Çok kıymetlisiniz kıytırık birey olamış bir erkeğin peşinde heba etmeyin. Güçlü, dik duruşlu yeri geldiğinde sevgi saygı besleyen ama kendi başına da durabilen erkekler varken böyle 3 yaşındaki oğlan çocuğu modunda insanlarla ne işiniz var.

Forumda yeni sayılırım, bilmiyorum o yüzden gerçekten biri aydınlatırsa sevinirim. Bu " beni çok seviyor eminim, en çok beni seviyor, multi beni seviyor, bensiz ölür." Düşünce yapısına tam olarak nasıl ulaşıyoruz?
Adam 27 yaşında anam da anam deyip işini evini bırakıp, anasının dibine gidiyor. Cidden göremiyor, algılayamıyor, ne anlama gelebileceğini anlamıyor musunuz?

Bensiz ölür falan demiyorum ama beni sevdiğini düşünüyorum bu zamana kadarki davranışları bu yöndeydi çünkü

Bu arada son durumda bana ailesi için değil şu anki işinden daha iyi bir teklif aldığı için gittiğini söyledi ama ben hala beni nasıl bırakıp gittiğine mana veremedim. Ayrılıcam büyük ihtimalle

Burda her hafta sonu kaynanama gitmek istemiyorum diye bir sürü konu var hiç gördünüz mü?
Adam bekar ve altı kez annesi ile konuşuyor,ben evli ve uzak yaşarken annemi sabah akşam arıyorum çok geliyordu herkese.
Ve o şehire giderim demişsiniz kendinize gelin, hiç evlenmediniz kaynana görmediniz.
Kuzenimin eşi aynı şehirde olduğumuz için önce benimle tanıştı sonra aile ile
Evlilik için acele etme iyice tanı dedim kendisine. Ay abla niye öyle diyosun diyordu. Şimdi dört yıllık evli ve abla neden demedin böyle olduklarını diyor.
Herşey aşk ve toz pembe değil.

Eşim bekarken tek başına yaşıyordu (ailesiyle farklı şehirde) ve haftada en fazla 2 kez konuşuyorlardı. Öyle yaptıklarını detay detay anlatan biride değildir eşim böyle olmasına rağmen yaşadığım problemleri anlatsam inanamazsın. Defalarca boşanma aşamasına geldik.

Çok yakın bir tarihte eşimin erkek kardeşi nişanlandı. Evlenince annesiyle aynı apartmanda oturacak çünkü annesinden asla ayrı kalamaz öyle biri. (Yengeç burcu) Kızla ne konuştuysa en ince detayına kadar biliyor annesi. Nasıl yapacaklar zamanlar göreceğiz ama işleri zor. Herkesin karakteri farklı tabii ama ben buna tahammül edemezdim mesela. Ne münasebet !!!

Başlığı okudum sadece. Ayrıl Topuukkk,arkana bile bakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…