- Konu Sahibi redhairgirl
-
böyle anasının memesinden ayrılmamış bi oğlan çocuğunu tabii ki bir daha bulamazsın bak o konuda haklısın :)Ya çok haklısınız ben de bazen bırakmak istiyorum ama sanki onun gibi birini bulamam gibi hissedip geri çekiliyorum
İyi bir gelir ve iyi bir işi bırakmak, evlenmeden ev alayım demek( borcu evlenince ortak ödeyecekseniz hak sahibi olamazsınız), günde 6-7 kere anne ile konuşmak. Bunlar bence ayrılmak için yeterli oranda verilmiş sinyaller.Herkese merhaba. 1 yıldır güzel giden bir ilişkim var. Sevgilim 27 yaşında. Kendisi gayet iyi biri onu da çok seviyorum ama ailesine özellikle annesine aşırı düşkün. Yengeç burcu zaten. Ailesi bize çok yakın başka bir şehirde yaşıyor ve sevgilim ayda bir kere 1 haftalığına ailesinin yanına gidip görüyor. Burda iyi bir işi iyi bir geliri var ama ailesini çok özlediği için onların yaşadığı şehirde bir iş buldu oraya taşınmak istiyor. Ben üni bitince beraber gidebiliriz 2 sene sabret tarzında şeyler söyledim ama o şimdiden gidip ev almak falan istediğini söyledi. Beni sevdiğine eminim evlilik konuşuyoruz ilerisi için ama ailesi için şehrini işini değiştirmesi bana çok abartı geliyor. Annesiyle tanışmadım (kendim istemedim) henüz iyi bir kadın ama oğluna çok düşkün günde en az 5-6 kez arıyor. Ondan ayrılmayı hiç istemiyorum ama gözüm korkmadı da değil.
Sizce ne yapmalıyım? Şehirler çok yakın diyip 2 sene dayansam mı (sevgilim her ay 1 hafta görüşürüz diyor)Çok üzgünüm gerçekten onu çok seviyorum ama yaptığına da çok sinirleniyorum.
böyle anasının memesinden ayrılmamış bi oğlan çocuğunu tabii ki bir daha bulamazsın bak o konuda haklısın :)
kızım sen iyi misin? herif anasına yakın olmak için seninle yakın olmaktan vazgeçiyor.
run forest run. diyebileceğim tek şey bu. anneci olmakla, anneyle aranın iyi olması farklı. ilişkileri bağımlı gibi geldi bana.
Niye 21 yaşında, 27 yaşında biriyle şimdiden ciddi ilişki içine giriyorsun? Bölümünü bitir mesleğini eline al sonra zaten bu adamın sana uygun olmadığını kendin anlarsın.Herkese merhaba. 1 yıldır güzel giden bir ilişkim var. Sevgilim 27 yaşında. Kendisi gayet iyi biri onu da çok seviyorum ama ailesine özellikle annesine aşırı düşkün. Yengeç burcu zaten. Ailesi bize çok yakın başka bir şehirde yaşıyor ve sevgilim ayda bir kere 1 haftalığına ailesinin yanına gidip görüyor. Burda iyi bir işi iyi bir geliri var ama ailesini çok özlediği için onların yaşadığı şehirde bir iş buldu oraya taşınmak istiyor. Ben üni bitince beraber gidebiliriz 2 sene sabret tarzında şeyler söyledim ama o şimdiden gidip ev almak falan istediğini söyledi. Beni sevdiğine eminim evlilik konuşuyoruz ilerisi için ama ailesi için şehrini işini değiştirmesi bana çok abartı geliyor. Annesiyle tanışmadım (kendim istemedim) henüz iyi bir kadın ama oğluna çok düşkün günde en az 5-6 kez arıyor. Ondan ayrılmayı hiç istemiyorum ama gözüm korkmadı da değil.
Sizce ne yapmalıyım? Şehirler çok yakın diyip 2 sene dayansam mı (sevgilim her ay 1 hafta görüşürüz diyor)Çok üzgünüm gerçekten onu çok seviyorum ama yaptığına da çok sinirleniyorum.
Bilmiyorum ki yaşıtım olan erkekler ilgimi çekmiyor pekNiye 21 yaşında, 27 yaşında biriyle şimdiden ciddi ilişki içine giriyorsun? Bölümünü bitir mesleğini eline al sonra zaten bu adamın sana uygun olmadığını kendin anlarsın.
Kirpiye yavrusu pamuk görünürmüş. Değer vermenizi anlıyorum sevmenizi de anlıyorum ama geleceğiniz çok korkutucu. O adam o kadının ağzının içine bakar ne özel hayatınız olur ne de kendi kararlarınız. Annesi veya babası hasta olsa bir mecburiyet olsa anlarım ama keyiften böyle kararlar alıyor ve evlilik düşündüğü insanı bu karara dahil etmiyorsa üzgünüm ama sizin ona verdiğiniz değeri o size vermiyor çok net. Ayrılın veya ayrılmayın siz bilirsiniz ama bilin başınıza gelecekleri. 3-4 yıla kalmaz kayınvalidemi öldürmemek için ne yapmalıyım? Kocam arkamdan iş çeviriyor minvalinde başlıklar açarsınız. Çok kıymetlisiniz kıytırık birey olamış bir erkeğin peşinde heba etmeyin. Güçlü, dik duruşlu yeri geldiğinde sevgi saygı besleyen ama kendi başına da durabilen erkekler varken böyle 3 yaşındaki oğlan çocuğu modunda insanlarla ne işiniz var.Bilmiyorum ya arkadaşlarımı sevgilileriyle falan karşılaştırıyorum benimki onlara nazaran çok daha sadık korumacı düşünceli biri gibi geliyor.
İlerde yaşanacaklar gözümün önünden film şeridi gibi geçti :)En çok bu yorumu beğendim kısa, öz, net
İlginizi çekmiş erkek bu mu gerçekten? Adam sizi sevmiyor yahuBilmiyorum ki yaşıtım olan erkekler ilgimi çekmiyor pek
İlk zamanlar böyle değildi kiİlginizi çekmiş erkek bu mu gerçekten? Adam sizi sevmiyor yahu
Bensiz ölür falan demiyorum ama beni sevdiğini düşünüyorum bu zamana kadarki davranışları bu yöndeydi çünküForumda yeni sayılırım, bilmiyorum o yüzden gerçekten biri aydınlatırsa sevinirim. Bu " beni çok seviyor eminim, en çok beni seviyor, multi beni seviyor, bensiz ölür." Düşünce yapısına tam olarak nasıl ulaşıyoruz?
Adam 27 yaşında anam da anam deyip işini evini bırakıp, anasının dibine gidiyor. Cidden göremiyor, algılayamıyor, ne anlama gelebileceğini anlamıyor musunuz?
Başlığı okudum sadece. AyrılHerkese merhaba. 1 yıldır güzel giden bir ilişkim var. Sevgilim 27 yaşında. Kendisi gayet iyi biri onu da çok seviyorum ama ailesine özellikle annesine aşırı düşkün. Yengeç burcu zaten. Ailesi bize çok yakın başka bir şehirde yaşıyor ve sevgilim ayda bir kere 1 haftalığına ailesinin yanına gidip görüyor. Burda iyi bir işi iyi bir geliri var ama ailesini çok özlediği için onların yaşadığı şehirde bir iş buldu oraya taşınmak istiyor. Teklif aldığı iş de iyi bir iş kariyeri için gittiğini söylüyor ama ben inanmıyorum.Ben üni bitince beraber gidebiliriz 2 sene sabret tarzında şeyler söyledim ama o şimdiden gidip ev almak falan istediğini söyledi. Beni sevdiğine eminim evlilik konuşuyoruz ilerisi için ama ailesi için şehrini işini değiştirmesi bana çok abartı geliyor. Annesiyle tanışmadım (kendim istemedim) henüz iyi bir kadın ama oğluna çok düşkün günde en az 5-6 kez arıyor. Ondan ayrılmayı hiç istemiyorum ama gözüm korkmadı da değil.
Sizce ne yapmalıyım? Şehirler çok yakın diyip 2 sene dayansam mı? Sevgilim her hafta sonu görüşebileceğimizi söylüyor. Çok üzgünüm gerçekten onu çok seviyorum ama yaptığına da çok sinirleniyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?