Ailesine de kendisine de en ağır hakaretleri yazdım.

Bence siz anlamak istemiyorsunuz.
Adam boşanacam da boşanacam diye tutturdu.ebet 8 aylık bebekle beni bırakmak yerine ki ortada elle tutulur bir sebep yok bize sahip çıkmalıydı.bunu yapmadığı için nefret ediyorum

Kadın nafaka davası açmış 1500 nafaka ödüyoe ona her ay.duygusal olarak çok süşkün değil çocuğuna

Size daha önce de anlatmıştık, lütfen mesajları okuyun. Bu adam iyi biri değil.Bencil, narsist, kendinden başkasını düşünmeyen, çocuklarına karşı veya herhangi birine karşı sevgi, sorumluluk, vefa duymayacak biri. Yırtsınsanız da, evlenseniz de bunu değiştiremezsiniz. Adam bu! Malzeme bu! Kabul edin artık. Zor ama dediği her şeye hala inanıp kendinizi yemeyin. Ben normal davranmadım ne demek? Karşıdaki normal biri değil ki? Hala sizi sevsin, önemsesin, iyi biri desin derdinseniz. Bu adam sizden önce birini brakmış, çocuğu ile ilgilenmemiş. Sizin özelliğiniz ne? Siz önemsemeseniz merak edip peşinize düşecek biri, sırf meraktan o da. Ama siz sürekli bile bile kendinizi rezil ediyorsunuz. Destek alın, tayin isteyin, annenizin yanına gidin. Görüşmeyin, ev aldığını da kanıtlayıp paranızı alın bundan. Siz yazılanları da anlamak istemiyorsunuz, inanamıyorsunuz.
Dünya’da her gün kaç kişi başkası tarafından öldürülüyor, cinayet, işkence, tecavüz oluyor biliyor musunuz? Savaş oluyor. Bu insanlar birbirlerine bunu yapıyor, siz bana nasıl böyle davranır diyorsunuz.
Adam bir kere yanlış yapmamış ki, hep böyleymiş.

Çok güzel yazıyorsunuz çok sağolun.sizi anlıyorum ama bu adam bana narsist bana vefasız ablalarına annesine gayet düzgün vefalı fedakar

Çok güzel yazıyorsunuz çok sağolun.sizi anlıyorum ama bu adam bana narsist bana vefasız ablalarına annesine gayet düzgün vefalı fedakar
Onlar sürekli över dururlar, ihtiyaçlarını karşılarlar ama ileride mal mülk durumu olsa inanın onu da tanımazlar. Siz yabancısınız ve aile dışından gelen herkes onlar için menfaatleri yoksa dış kapı olacak. Siz üzülmeyin. Umarım atlatırsınız.

Adam boşanacam da boşanacam diye tutturdu.ebet 8 aylık bebekle beni bırakmak yerine ki ortada elle tutulur bir sebep yok bize sahip çıkmalıydı.bunu yapmadığı için nefret ediyorum
Anamnez Legal Alien
Bu arkadaşların yazdıklarına sonuna kadar katılıyorum. Yani siz 24 25 yaşında olsanız anlayacağım ama 35 yaşında öğretmen bir kadinsiniz. Asıl siz anlamıyorsunuz. Adam ailesini dedi diye boşanmadı sizi sevmediği için boşandı. Haksızlıklara uğramış olabilirsiniz ama diyorsunuz ki ilk çocuğuna da duygusal bağı çok yok. Ee madem öyle de 30 lu yaşlariniz da evleniyorsunuz baktınız ilk çocuğuna doğru düzgün baba değil ve bunu hadi evlenmeden önce anlayamadınız ( ki anlamanız, araştırmanız gerekirdi) evlendikten sonra anladiniz ve neden çocuk yaptınız ???? Sizde suçlusunuz. O istedi demeyin allah aşkına cahil gibi. Ilk gözagrina yeterince bağlı olmayan baba sizinkine mi olacaktı?
Hala annesine iyi kalpli diyorsunuz ve evinize alıyorsunuz. Size insnalar yüzlerce kere yazdı.
Gorusmeyin diye ?
Hadi hepsi hataydı deyip numaralarini sildiniz bari yolunuza bakin. Görüşüp üzerine bir de hakaret mesajları atmak nedir?
Benim erkek kardeşim hatalı bir evlilik yapsa ve ayrıldığı karısı sürekli annemle görüşse bize gelse birde üzerine numaralarımızı silip hakaret etse net ruh hastası bu derim.
Çocuğunuzla kendi hayatınıza bakin. Kimseyle de görüşmeyin evinize gelirlerse kapiyi açmayın. Bir durusunuz olsun.
Siz çocuk yaptınız. Eşiniz aile olur diye düşündünüz olmadi. Ayrıldınız barışma umuduyla sürekli ailesine gittiniz barışma da olmadi. Eşiniz için pişman olacak mı diyorsunuz ? Pisman olmaz, çünkü severek ayrılmamış

Ya kizacaksiniz belki ama.. ofkenize hakim olamamissiniz , tabak çanak kirdim, kavgalar ettik.. lohusaligimda toparlanamadim , Adam sinirden kafasini duvarlara vurdu demissiniz.. simdi de hakaretler yagdirdim demissiniz.
Asil ortada guzel bir evlilik yokmus ki? Kalmasi icin sebep mi var? Siz ; size tabak çanak firlatan , cinnet geciren ,kavga cikaran ,huzur vermeyen agresif biriyle ayni ortami solur musunuz?
Peki boyle birinden ayrilinca pisman olur musunuz?
Aksine, daha once niye boşanmadim diye pisman olursunuz!

Tamam, boşanmalar da tek tarafli olmaz.
Adam narsist, kendinden baskasini dusunmeyen, gezme tozma sevdasinda olan , üçün beşin hesabini soran , kimseye zerre deger vermeyen biri..
Yani nerden baksaniz bu iliski elimizde kalirmiş zaten.
Sizi onemsemeyen, size deger vermeyen, ilgisiz birakan, cocuguna babalik yapamayan biri icin hala 8aylik bebegimle ortada birakmamaliydi beni diyorsunuz ?
Sizin de hatalariniz var kabul edelim. Çatismaya girmissiniz ve ipler kopmus..

Barisma vaadiyle,araya girerler diye eski esinizin ailesiyle gorusuyorsunuz, evinize aliyorsunuz..
Kv iyi kalpli diyorsunuz ama siz bosanirken laf gecirememisler ogullarina? Keza kayniniz,gorumceleriniz de sizin yaninizda degil.. kv de laf taşiyor sana. Eski konular tekrar depreşiyor.

Bazen ,
35 yasinda olgunluk caginda olmasi gereken, ogretmen gibi egitimli bir kadına , bir anneye bu acizliginizi yakistiramiyorum. Suphe ediyorum bazen bilgilerinizden.

Bir de mağdurları oynamayin artik nolur.. ben de hatali idim, yapmamaliydim demeyi ogrenin. Hatanizi kabul edin.
Biz evet anlasamadik , boşandık, ayrildik, kismet boyleymis demeyi ogrenin. Kader e inanın
KABULLENİN ARTIK durumu, DİRENMEYİN... bosandınız, bitti o işin dönüsü yok..

Beni birakti , bebegime ragmen beni boşadi, ailesinin sozune bakti , benim suçum yoktu demeyi birakin. Evinizin icinde olmadigimiz icin konuyu sizin yazdiginiz kadariyla anlariz biz. Ama eski esine sorsak kim bilir neler neler söyler.. hic bir hata tek tarafli degildir.
OLAN OLMUS..
Nefret etmek yerine Allah a havale et. Ahirette zaten hesaplasacaksiniz... nefretle, küfurle, cirkeflikle bir yere varilmaz

Ben senin de saglikli bir birey olduguna inanmiyorum.
Cok ofkelesin.. bu , burda dinmez.. takılıp kalmissin, surekli kuruyorsun kafanda. Kac kere de yazdik, gorusme muhabbeti kes,dediklerine aldiris etme. Ailenin yanina taşın ,geri dön tayin iste dedik.. sen hala ayni yerde sayiyorsun. Niyetin dertlesmek de degil kendi bildigini okumak! Sana hak verilsin, eşin kotulensin diye konu aciyorsun bence

Son düzenleme:
İlk mesajı okudum sadece. Siz bebeğiniz için nafaka almıyor musunuz? Fiş paylaşmak nasıl bir iş?

Pişman olacağı varsa bile ailesine atılan hakaret mesajlarından sonra kim pişman olur?
"Ah canım ablamlara ne güzel saydırmış, keşke ayrılmasaymışım canımın içi ne de güzel hakaret etmiş" diye mi pişman olacak adam.

Canom boşanırken çocukların harcamasının 3te 2 si o 3 te 1 ben ilginç olmuş. Bence bir para belirleyin yıllık artış belirleyin.

Tabakları kırdım evden kovdum diyorsun bir de ortada bir şey yokken boşanmak istedi diyorsun. Bence ortada bazı sorunlar varmış.

Yazılarını okudum doğum parasını verdim, bakıcı parası felan canım sen öğretmensin yani bir maaşın var. Aile dağılmış artık bunların ne önemi var. Olan olmuş.

Annesi iyi diyorsun onun söylediklerini kullanarak onuda zor durumda bırakmışsın.

Hakaret felan çok yanlış olmuş. Canım yazılarında da belli oluyor önce biraz sakinleş. Düşünerek adım at.

Çocuğunu göstermemek çok yanlış neticede çocuğunda babasını görmüyor olacak. Çocuğun açısından da bakmalısın. Ona ceza vereceğim diye yaptığın şey yarın anne beni babamla neden görüştürmedin olur.

Lütfen önce sakin ol.

Haklarinizdan neden vazgeciyorsunuz ki odeseydi essek gibi yani adamdan kirtulucam diye vazgeçmek olmaz ya çocuk olmasa neyse,birde verdiği üç kuruş hesap soruyo dengesiz yakında baskasiyla gorusmenizede karisir,ne hakkınız varsa açın davayı alın hakkınızı o sizin değil siz onun hayatını zehir edin

Burda size en son konunuzda, artık eski eş ailesiyle görüşme dendi ama siz ayrılığı kabullenemediniz ve belliki hala barisiriz belki diye umudunuz var, sizi baristirmalarini bekliyorsunuz bu yüzden de görüşmeye devam ediyorsunuz. Ama bitmiş artık. Hata üstüne hata yapıyorsunuz.

Diğer konularında çok sormuş. Pişman olur mu ya da mutlu olur mu diye.
Zaten konu sahibi kendini en başından beri düşürdüğü durumların farkında bile değil ki. En azında belki sürekli gidip görüşüp konuşmasaydi bir ihtimal adam özlerdi, içinden acaba ayrılmasa miydim diye geçirirdi diyeceğim ama konu sahibi o kadar çok iletişimde kalmış ki bence adam boşandım yine bundan kurtulamadım, simdi de aileme küfürler etmiş iyi ki ayrılmışım diyordur.

Evlilikte hatan var yok bilemem ama kesinlikle nafaka al bebegım ıcın oyle elden verme falan olmaz o iş yarın bir gun evlenir vs vermemezlik edebilir erkek bu guvenme sen Bebegınız nafakası mı al

Yani size o aileyle görüşmeyin diye ben dahil çok kadın yazdı. Dinlemediniz ve sonuç bu oldu. Ee biz böyle olacağını da söylemiştik.

Yani kesip atın artık muhattap olmayın, ayrıca boşanması için destek veren anne de iyi kalpli falan değildir, herkese olsa bile size değildir. Kendiniz ve bebeğinizle ilgilenin, eski eşle muhattap olup daha fazla yüz göz olmayın.. böyle devam ettikçe kendinizi düşürüp duracaksınız ne yazık ki

Acaba neden cinnet geçirdim neden tabak kırdım?
En huzurlu olduğumuz zamanlarda bile bizim sonumuz yok diyordu.
Köyden annesinin evinden dönerken yolda insan aşkı sevgiyi bulmadan evlenmemeli ben hata yaptım acele ettim evlenmekle de çocuk doğurmakla da diyordu.
Ben durup durduk yere çıldırmadım.bir akşam saat 9 başım dönüyor az kalsın 3 aylık bebek kucağımdan düşecekti bu olaydan 10 dk sonra ablası bizi komşu şehire bırakıver dediarası 1 buçuk saat bu bana hiç birşey sormadan kendini nasıl hissediyorsun demeden tamma abla dedi gitti ve ABLASINI BIRAKTIĞI GİBİ SAATLERCE DE KALDI ORDA GECR 1 GİBİ DÖNDÜ EVE NASILSIN DİYE SORMADI BİLE BANA.
ve ben bunun üzerine cinnet geçirip kavga yaptım.

ONUN ailesine gideceğimiz zaman hadi çabuk geç kaldık diye iki ayağımı bir pabuca sokan insam benim anneme gideceğimiz zaman bir de bebeği banyo yaptırıp öule götürdü beni saat ikindin 4 gibii evden çıkabildik.
Ve ben kavga yaptım.

Buna bir cumartesi günü yalvarırken otur 10 dk konuşalım diye.bu dini konular araştırıyordu internetten.ve bana on dk sı olmayan adamı ABLASI aradı bizi eve götür diye koştura koştura gitti ve 1 buçuk saat orda kaldı.BEN İSE DÖNÜŞTE KAVGA YAPTIM.

bir haftasonu dedim ki hadi birlikte bişeyler yapalım dedim.ABLAMLARA GİDELİM dedi.ya beraber vakit geçirelim dedim.SENİNLE ŞARJ OLMUYORUM dedi.ve ben KAVGA YAPTIM.

birgün bir arkadaşıyla telefonda konuşuyordu ben zaten çocuk için evlendim dedi ve ben yine kavga yaptım.

Doğumdan sonra bebeğime bişey olacak korkum vardı takıntılarım oldu o bana destek olmak yerine ha bire ailesine beni şikayet etti.

YAZIN BENİ 5 AYLIK BEBEKLE EVDE BIRAKIP 1 HAFTA KÖYE ABLALARININ ANNESİNİN YANINA GİTTİ VE BEN BAŞEDEMEDİM BEBEKLE PERİŞAN OLDUM YALNIZ.VE BEN DÖNÜŞTE YİNE KAVGA YAPTIM 2 GÜN GİT 3 GÜN GİT BU NE DİYE.

doğum yaptım bir kez sarılmadı bir kez fotoğraf çektirmedi vsss....

Sürekli ve sürekli FİZİKSEL UYUMSUZLUĞUMUZ VAR BİZ BİRBİRİMİZE YAKIŞMIYORUZ DEDİ ÇOK ÇİRKİNSİN SENİNLE NASIL EVLENDİM DEDİ.YİNE KAVGA YAPTIM.

Ben şimdi bir bebekle tek başıma kaldım aile diyorsunuz tayin diyorsunuz.KİMSEM YOK ANLIYOR MUSUNUZ KİMSEM YOK AİLEM YOK PARÇALANMIŞ BİR AİLENİN ÇOCUĞUYDUM BABA ÖLDÜ ZATEN Kİ KENDİSİNİ DOĞRU DÜZGÜN TANIMAM BİLE.Anne tekrar evlendi üvey baba ve bir erkek kardeş var.üvey baba da öldü.anne ise benden her zaman hem madden hem de ruhen uzakta oğluyla bir yaşam kurdu arama sormaz beni.yok yani yok ABLATABİKİYOR MUYUM? TAYİN İSTEYİP GİTSEM BİR ERKEK ÇOCUĞUYLA BİR ŞEHİRDE YARDIMCISIZ AKRABASIZ TEK BAŞIMA KALIRIM.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…