- 20 Aralık 2017
- 9.818
- 32.067
- 548
- Konu Sahibi sadece huzur istiyorum
-
Güzelim insanlar sizin yüzünüze de demişler zaten herşeyi ,eski kayinvalidenizden duyunca mi şaşırdınız ? Adam insan değil orası kabul ,kocaliga gönlü yok ...babaliga da yok ..evliyken olusmayan aile baginiz boşandıktan sonra hiç oluşmaz .Ben dünden bahsediyorum dün eski eşimin annesi bana geldi dünkü olaylar
Evet malesef eski kocam SOKMA akıllınailesi boşan dediği için boşandı.Sizin ESKİ kocanız sokma akıllı mı?
Birilerinin kendisine direktif verip, amiyane tabirle gütmesi mi gerekiyor?
Abisi öyle dedi, ablası böyle demedi bik bik bik... Seçememişsiniz işte düzgün bir adam, kabul edin.
Kabul etmeniz gereken bir diğer şey de, siz artık boşandınız. Bitti bye bye.
Görgüsüz gibi çıkmıyordunuz insanların evinden, çocuk bahanesine zırt pırt oradaydınız. Dışarıdan ne kadar ezik göründüğünü tarif dahi edemiyorum.
Bu sefer de anasını kabul etmişsiniz evinize, etmeyin. Hani o insan da artık hiçbir şeyiniz değil ya, etmeyin.
Adam sizi istemiyor. Çocuğu da çok sallamıyor.
İçinde bulunduğunuz durumu inkar edip durarak, barışma ümidiyle abuk subuk davranıyorsunuz.
Ayrıca, erkek kardeşim var. Değil 8 aylık bebe, eşi 8 aylık gebe bile olsa "boşanıyorum, mutlu değilim" dediği an o iş bitmiştir, döndürmeye çalışmak ne haddime? Kız kardeşim olsa da durum değişmezdi. Bizde herkesin aklı kendine yeter, boşanmak isteyen kendi kararlarını alabilen bireylere aile üyeleri destek olur.
Acaipsiniz vesselam.
Şu forumda bazı üyelere değil de, o üyelerin evlatlarına üzülüyorum. Sizinki de onlardan biri olacak bu gidişle.
Zaten olmuyorum.annesi aradı geleceğim diye gel dedim hepsi buAnnesi temiz kalpli olsa size laf taşımaz kendinize gelin ve şu adama mesaj atmaktan iletişim kurmaktan vazgeçin çocuk harici muhatap olmayın boşanmışsınız bitmiş
Gitsin versin kendisi zararlı çıkarHakaret etmek suctur. Bu mesajları saklar ve davada dosyana koyar
Öncelikle bunu bil.
Kimseye hakaret etmeye hakkımız yok. Ne yapacaksan yap. Dava ac, nafaka iste,boşan...neden hakaret ediyorsun? Hakaret ettin rahatladın mi?
Yooo
Eline ne geçti?
Hiç bir şey
Ayrıca kamu spotu: birine hakaret edecekseniz yüzüne edin ya da telefonla arayıp edin. Ses kayıtları mahkemede delil olarak sayılmıyor. Üstelik izinsiz ses kaydetmek suç olduğu için kaydınız varsa bile göstermek istemiyorlar. Ama mesaj öyle mi? Ayan beyan duruyor telefonda...
Benim bir akrabam parasini alamadığı işverenine hakaret mesajı attığı için hakkında dava açıldı. Adamdan alacağından da fazlasını mahkemeye verdi (ki avukat vs tutmamisti-bir de o masraflarla ugrasmadi)Gitsin versin kendisi zararlı çıkar
Boşluk yalnızlık hissini yoğun yaşadığım bir dönemde denk geldi canım.arkadaşlar aracılığıyla tanıştık bana dediler eşindem ayrılmış bir çocuğu olan biri var dediler.yok ya dedim iyi olsa kadın bir çocukla bunu boşamazdı dedim hem de kadın ev kadını.ama bir tanış falan diyince öylece tanışmış oldum.çocuk sorumluluğu kaldıracak bir adam değil.tüm sorumluluğu benim üstüme attı.kendinin evi var arabası var hatta benden boşanır boşanmaz ev aldı annesini oturttu.ben kiradayım arabam yok.birkaç parça biriktirdiğim altınımında eşya alınırken sattım.buna rağmen çocuğun bakıcı parasını yarı yarıya veriyoeuz.hatta bakıcı parasının hepsini ben vermeliymişim çünkü çocuk bendeymiş.ama kendisi yine de yarısını veriyormuş.Ya konu ile alakasız olacak ama. Bunu gerçekten hep çok merak etmişimdir.
Bu adamlar evlenmeden önce nasıl oluyor. Mesela çocuk hastalanınca beni arama taksi ara diyen bir insan ben daha önce görmedim. Çok merak ediyorum.
Yani genel olarak nasıl bir canlı anlatir misiniz.
Evlenmeden önce tam bir beyefendi miydi. Nasıl bir evlenme süreciniz oldu.
Yani psikolojiniz kaldırmıyorsa anlatmayın. Ama kaldirirsa merakimi giderin lütfen.
Nerden buldunuz bu canlıyı?
Gelmenizi istemiyorum de ki normal olan budur ben kendi öp öz anamı babamı alamıyorum eve malum karantina günleri birde hepsi o olsa sonra mesaj atmazsınZaten olmuyorum.annesi aradı geleceğim diye gel dedim hepsi bu
Allaha havale edinSevmiyorum nefret ediyorum.
İşim var.
Ona dönmek istemiyorum sadece yaptıklarıma karşılık büyük haksızlığa uğradığımı düşünüyorum.
sessiz kalmam onu rahatlatıyor kurtuldum diye canım.moraracağını bilsem ağzımı açmam ama adam evlensem mutlu olacak ne sessizliğiUzun uzun iletişim kurmak, hakaret etmek vs.. Aslında o kişilere değer verdiğiniz bir göstergesidir.
Neden bunu yapmak yerine sessizliğinizle morartmıyorsunuz?
Anası aradı gelcem mi dedi?
Müsait değiliz kusura bakmayın deyip kapatacaksınız.
Yerin dibine batsın iyiliği.
Siz iyi değilsiniz. Eski eşinizle ilgili her şeyden uzak tutun kendinizi ki toparlanmanız kolay olsun.
Başka türlü bu ruh halinden kurtulmanız imkansız.
sessiz kalmam onu rahatlatıyor kurtuldum diye canım.moraracağını bilsem ağzımı açmam ama adam evlensem mutlu olacak ne sessizliği
İlk cocuguna bakiyormu meselaBoşluk yalnızlık hissini yoğun yaşadığım bir dönemde denk geldi canım.arkadaşlar aracılığıyla tanıştık bana dediler eşindem ayrılmış bir çocuğu olan biri var dediler.yok ya dedim iyi olsa kadın bir çocukla bunu boşamazdı dedim hem de kadın ev kadını.ama bir tanış falan diyince öylece tanışmış oldum.çocuk sorumluluğu kaldıracak bir adam değil.tüm sorumluluğu benim üstüme attı.kendinin evi var arabası var hatta benden boşanır boşanmaz ev aldı annesini oturttu.ben kiradayım arabam yok.birkaç parça biriktirdiğim altınımında eşya alınırken sattım.buna rağmen çocuğun bakıcı parasını yarı yarıya veriyoeuz.hatta bakıcı parasının hepsini ben vermeliymişim çünkü çocuk bendeymiş.ama kendisi yine de yarısını veriyormuş.
Kadın nafaka davası açmış 1500 nafaka ödüyoe ona her ay.duygusal olarak çok süşkün değil çocuğunaİlk cocuguna bakiyormu mesela
Evlenmeden bu arastirilabilridi
Ailesi haklı yani 8 aylık bebekle beni boşamasını desteklediği için?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?