Ailesine de kendisine de en ağır hakaretleri yazdım.

Ben dünden bahsediyorum dün eski eşimin annesi bana geldi dünkü olaylar
Güzelim insanlar sizin yüzünüze de demişler zaten herşeyi ,eski kayinvalidenizden duyunca mi şaşırdınız ? Adam insan değil orası kabul ,kocaliga gönlü yok ...babaliga da yok ..evliyken olusmayan aile baginiz boşandıktan sonra hiç oluşmaz .

Evet malesef eski kocam SOKMA akıllınailesi boşan dediği için boşandı.

Annesi temiz kalpli olsa size laf taşımaz kendinize gelin ve şu adama mesaj atmaktan iletişim kurmaktan vazgeçin çocuk harici muhatap olmayın boşanmışsınız bitmiş

Hakaret etmek suctur. Bu mesajları saklar ve davada dosyana koyar
Öncelikle bunu bil.
Kimseye hakaret etmeye hakkımız yok. Ne yapacaksan yap. Dava ac, nafaka iste,boşan...neden hakaret ediyorsun? Hakaret ettin rahatladın mi?
Yooo
Eline ne geçti?
Hiç bir şey
Ayrıca kamu spotu: birine hakaret edecekseniz yüzüne edin ya da telefonla arayıp edin. Ses kayıtları mahkemede delil olarak sayılmıyor. Üstelik izinsiz ses kaydetmek suç olduğu için kaydınız varsa bile göstermek istemiyorlar. Ama mesaj öyle mi? Ayan beyan duruyor telefonda...

Gitsin versin kendisi zararlı çıkar

Ya konu ile alakasız olacak ama. Bunu gerçekten hep çok merak etmişimdir.

Bu adamlar evlenmeden önce nasıl oluyor. Mesela çocuk hastalanınca beni arama taksi ara diyen bir insan ben daha önce görmedim. Çok merak ediyorum.

Yani genel olarak nasıl bir canlı anlatir misiniz.

Evlenmeden önce tam bir beyefendi miydi. Nasıl bir evlenme süreciniz oldu.

Yani psikolojiniz kaldırmıyorsa anlatmayın. Ama kaldirirsa merakimi giderin lütfen.

Nerden buldunuz bu canlıyı?

Uzun uzun iletişim kurmak, hakaret etmek vs.. Aslında o kişilere değer verdiğiniz bir göstergesidir.
Neden bunu yapmak yerine sessizliğinizle morartmıyorsunuz?

Anası aradı gelcem mi dedi?
Müsait değiliz kusura bakmayın deyip kapatacaksınız.
Yerin dibine batsın iyiliği.
Siz iyi değilsiniz. Eski eşinizle ilgili her şeyden uzak tutun kendinizi ki toparlanmanız kolay olsun.
Başka türlü bu ruh halinden kurtulmanız imkansız.

Gitsin versin kendisi zararlı çıkar
Benim bir akrabam parasini alamadığı işverenine hakaret mesajı attığı için hakkında dava açıldı. Adamdan alacağından da fazlasını mahkemeye verdi (ki avukat vs tutmamisti-bir de o masraflarla ugrasmadi)
Hakim hiç de 'sen alacağını ver/sen de kufurun parasını ode' demedi. Ya da 'sen de haketmissin, niye adamın parasini vermedin' demedi.
'Bu hakaret davasi, sen de hakaret etmişsin öde şu parayi' şeklinde oldu.
Sonra gitti kredi cekti odemek için vs vs...uğraştı durdu.
O yüzden söylüyorum. Bu hakaretler başınıza büyük işler acabilir.
Hakaret davası açmasa bile nafaka davasında bu mesajlarınizdan öfke kontrolünüz olmadığını, sinirli biri olduğunuzu,çocuğu dövme ihtimaliniz olduguju falan söyleyebilir.
Lütfen dikkatli hareket edin

Boşluk yalnızlık hissini yoğun yaşadığım bir dönemde denk geldi canım.arkadaşlar aracılığıyla tanıştık bana dediler eşindem ayrılmış bir çocuğu olan biri var dediler.yok ya dedim iyi olsa kadın bir çocukla bunu boşamazdı dedim hem de kadın ev kadını.ama bir tanış falan diyince öylece tanışmış oldum.çocuk sorumluluğu kaldıracak bir adam değil.tüm sorumluluğu benim üstüme attı.kendinin evi var arabası var hatta benden boşanır boşanmaz ev aldı annesini oturttu.ben kiradayım arabam yok.birkaç parça biriktirdiğim altınımında eşya alınırken sattım.buna rağmen çocuğun bakıcı parasını yarı yarıya veriyoeuz.hatta bakıcı parasının hepsini ben vermeliymişim çünkü çocuk bendeymiş.ama kendisi yine de yarısını veriyormuş.

Zaten olmuyorum.annesi aradı geleceğim diye gel dedim hepsi bu
Gelmenizi istemiyorum de ki normal olan budur ben kendi öp öz anamı babamı alamıyorum eve malum karantina günleri birde hepsi o olsa sonra mesaj atmazsın yenGEnC de dediği gibi eline koz vermişsin

sessiz kalmam onu rahatlatıyor kurtuldum diye canım.moraracağını bilsem ağzımı açmam ama adam evlensem mutlu olacak ne sessizliği

sessiz kalmam onu rahatlatıyor kurtuldum diye canım.moraracağını bilsem ağzımı açmam ama adam evlensem mutlu olacak ne sessizliği

İyileştiğinizde, ilerde evlenirsiniz ne olacak?
Bütün ömrünüzü bu insanın arkasından ağlayarak mı geçirmek istiyorsunuz?
Evlenemezsin, alırım çocuğu senden diyen hödüklerden olsa daha mı iyiydi?

Öyle ya da böyle bu evlilik başınızdan geçmiş ve bitmiş.
Herif önüne bakmış, bakmaya hazır.
Siz hala o yöne bakarak kendinize eziyet ediyorsunuz değer mi?

İlk cocuguna bakiyormu mesela
Evlenmeden bu arastirilabilridi

Ailesi haklı yani 8 aylık bebekle beni boşamasını desteklediği için?

Hanımefendi ya anlamak istemiyorsunuz ya da anlamak işinize gelmiyor. Hem diyorsunuz eşimden nefret ediyorum hem de boşadınız diye çemkiriyorsunuz. Burda hiç mi denk gelmediniz aile içi huzursuzluktan yaralarını sarmaya çalışan insanlara. Kendinizi düşünmüyorsunuz bari çocuğunuzu düşünün diyeceğim de onu da yanlış düşünüyorsunuz. Sanki çok huzurlu, sevgi dolu bir aile kurmuşsunuz da 8 aylık çocuğunuz bu aileden mahrum kalmış gibi konuşmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…