Ailesine düşkün koca

Anais0

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2024
121
61
18
30
Kocam ailesine o kadar düşkün ki haklı ya da haksız sürekli onları savunuyor sürekli onları önceliyor. Bana bir şey yapmadılar ama eşimin bu tavırları yüzünden artık onlardan nefret etmeye başladım görüşmek istemiyorum artık tahammül edemiyorum bu tarz bir durum yaşayan var mı daha önce çok mu tepki veriyorum sizce

Evet aynı durum yaşanıyor.Ben de aynı şekilde yaşıyorum bağımlı bir eşim var.Ve ben hep haksızım.Ailelerine toz kondurmuyorlar kimse kondurmaz ama haksızlıkla yapamaz. Onun ailesine sınır çiz çok eşine belli etmeden yani mesafen olsun. Daha az etkilenirsin.

Mesafe koysam da bir şey değişmiyor ki eşim sürekli tatil bayram seyran demeden onların yanında ben gitmesem o beni bırakıp gidiyor benle vakit geçirmiyor insan ister istemez artık bıkıp nefret etmeye başlıyor

Sizi çok iyi anlıyorum kendimden biliyorum.Her fırsatta kaçarlar hemen.Karsiniza alıp senin artık öncelikli ailen benim çekirdek ailen önce gelmeli beni ihmal ediyorsun gibi konussaniz ne der çocuk var mı kaç ay ya da yıllık evlisiniz

Hamileyim şu an bu konu yüzünden sürekli kavga ediyoruz senin asıl ailen benim artık ama sen böyle görmüyorsan onları seçip istiyorsan onlara git diyorum onları seçiyorum diyor kalkıp gidiyor ben ne yapacağımı şaşırdım artık sorun bende mi diye düşünmeye başladım

Yani öncelik sizin sizi ihmal ediyor belli ki. Burda aile de acaba oğlum sürekli gelme karinla vakit geçir hamile diyorlar mıdır bence burda sürekli giden eş suçludur.Ustelik inatlaşır gibi bu ne demek. Hamile olmasanız ayrılmayı düşünüyorum bu şekilde devam edersen derdiniz şu an sizin için çok zor ama yine de güçlü durun

Burda nefret etmeniz gereken kişiler size hiç zararı olmayan insanlar değil. Burda nefret edilecek bir durum da yok zaten. Sorun eşinizde, önceliği sizinle kurduğu aile olmalı bunu anlamasi lazım. Bence bu şekilde kendinizi doldurmak yerine eşinizi karşınıza alıp konuşun ve dengeyi sağlamasını isteyin. Bazı erkeklerin ailelerinden kopması zaman alıyor, bazı şeyleri geç anlayabiliyorlar. Siz konuşun eğer faydalı olmazsa ona göre bir tavir gösterirsiniz.

Terapi alabilirsin.birde eşin senin ailen ve eviniz dengesi hakkında ne düşünüyorsun,empati yapıyormusnuz? Ama durduk yere insanlara kurulmanız normal insan psikolojisi değil

Postalayın gitsin o zamn niye evlenmiş. Şu erkeklerin evlendikten sonra cnm ailem edalarına anlam veremiyorum

Evlenmeden önce küs olanlar bile evlendikten sonra kul köle oluyorlar..
Aynen öyle

Ama problem eşinizde onlarda değil ki. (Bana birşey yapmadılar dediğiniz için sorun onlarda değil diyorum)
Eşiniz neden sürekli onları savunmaya geçiyor?

Ya boşayacaksın ya susacaksın başka yolu yok ...

Karşınıza alıp düzgünce konuşsanız olmaz mı acaba mesela yalnız başınıza durduğunuzda canınızın sıkıldığını eşinizle vakit geçirmek istediğinizi onu özlediğinizi birlikte aktive yapmak istediğinizi hobiler edinseniz mesela bir gün film bir gün kart oyunları masa oyunları ne bileyim yapboz gibi kahve içseniz meyve yeseniz bunlara yanaşmıyor mu yani biraz evde vakit geçirmeye çalışarak eğlenceli ortamlar yaparak biliyorum zor ama üstüne giderseniz inatlaşacak gibi yukarda şey yazmışsınız git o zaman giderim gibi bişey demiş o yüzden öyle diyorum siz biraz fedakarlık edip uğraşlar bulsanız ikiniz içinde ne bileyim yürüyüş dondurma yemeğe gitmek gibi muhabbetler gibi eğlenceli vakitler

Diğer konuya gelirsek size bir şey yapmayan insanlara kinlenmeyin takmaya başlayınca devamı gelir kendinize yazık olur hem hamilesiniz ama madem kinlendiniz onlarlada konusu geçince sizde annenize ya da bilmiyorum oraya gitmeyin konusu geçince kocam geliyor ya çağırıyormusunuz kendisi mi geliyor bilmiyorum yatağını buraya gönderilen falan deseniz biraz ağır olur ama bilemedim aranız iyiyse onlardan da destek alın sürekli gelme desinler gerçi aklı olan zaten şimdiye kadar söylerdi ama ….

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…