canım sevgilinin anneannesinin durumu nasıldı acaba,durumu ciddimi,sonuçta orada bir hasta var ve herkez üzüntülü,ne yapsın kadıncağız annesi orda yatarken daha ilk kez gördüğü birisine canım cicim diyemez heralde.senide anlıyorum ama ilk karşılaşma tanışma için ortam yanlış olmuş sanırım,dur bakalım hemen önyargılı olma,ama eğer ileride dediğin gibi davranırlarsa sende onlara onların sana verdiği değer kadar değer verirsin,tabiiki eşini yıpratmadan.
canım soruyorum annen benim hakkımda ne dedi diye birgün geliyor kurban olduğum allah yaratmış da göndermiş dedi diyor hastanedeydik ilgilenemedik falan demiş ertesi gün geliyor annemin davranışları yanlış sen de haklısın diyor onlar istemezlerse de ben seninle evleneceğim diyor bugünde gelmiş annem kız güzel yanına yakışmış demiş ancak çok zayıf heralde çok hasta olmuş demiş diyor yengeme yengem bana anlattı diyor bu kadın benim hakkımda ne düşündü ben hiç anlamadım yorum sizin
kızlar yorumu olan yok mu
kızlar yorumu olan yok mu
Çok zayıf demiş. Madem çok düşünüyor, yemek yapsın sana. Sen o şehirde yalnız yaşıyorsun. Okumaya gelmişsin. Belki dğru düzgün yemek yiyemiyorsun. İnsanlar bence herşeye karışmamalı. Zaten büyüklerin klasik lafıdır. Çok zayıfsın kilo al. Sinir olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?