Ailesinin tavırları çok soğuk geldi

shygirl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2009
646
1
96
Eskişehir
merhaba kızlar beni hatırlarsınız
sonunda sevgilimin annesiyle tanışma fırsatı bulduk babaannesi rahatsızdı hastaneye ona geçmiş olsun demeye gittik annesi de oradaydı gayet soğuk davrandı oraya gelen ziyaretçilerden biri ne kadar güzel bir kız dedi kadına kim dediler oğlumun kız arkadaşı dedi gelin adayımı dediler böle yarıyamalak bie şekilde herşey nasiple dedi oradaki akarabaları ise tınlamadılar hoşgeldin bile demediler.çıktıktan sonra annen ne dedi dedim sen beğendiysen tamam dedmiş sonra senin yorumun ne demiş güzel demiş güya ama beğenseydi ona göre tepki verirdi değil mi ?bir yabancıya bile daha iyi davranılabilirdi yani sanki basit bir kız arkadaş olursa olur olmazsa olmaz ayaklarına yattılar ilgilenmediler

kötü olmus canim ya üzüldüm
ama bi kerede evlerine git bence
kendini sevdirmeye calis ama
kaynanan tavrini bastan gösteriyor gibi,
niye böyle yaptiki ?
ogluna düsündügü baska bi kizmi vardi ?

bence hiç takma.büyüklerin klasik daha ne kızlar bulursun olayı.. tabi haklsıın ama elden bişi gelmiyor taksan kendine zarar...istersen erkek arkadaşınla konuş bu konuyu rahatlarsın ama onu çokda sık boğaz etme. herşey olacağına varır..dur bakalım yeni tanıştın ben kayınvalidemle ilk tanıştığımda oda çok soğukta ama sonra biraz biraz ısındı...zamanla..

bence bu durumu kafana çok fazla takma canım... sonuçta hastane ortamı ; sen incelik yapıp ziyarete gitmişsin ama hastane ; hastalık filan insanların bazen bu tarz incelikleri görmelerine engel oluyor... kim bilir o an kafalarında neler vardı... sonuçta sen tanışmaya değil hasta ziyaretine gittin...

akrabaların sorusu de densizlik örneği olmuş bence... kadın haliyle nasip kısmet demiş... evet dese sonuçta daha yeni tanışıyorsunuz uygun olmaz ; hayır dese yine olmaz...

dediğim gibi üzerinde durma ; ilişkine de yansıtma... daha sonra daha uygun bir zaman ayarlarsa erkek arkadaşın bence güzel olabilir...

ortada resmiyet olmadığı için soğuk davranmış olabilir
ama böyle hastane ortamında değilde
başbaşa olabileceğiniz biyerde tanışsaydınız
ayaküstü olmamış
arada kaynamışsın

bilirim o duyguyu bende dayisiyla tanismistim adam yüzüme bile bakmamisti hanzo neyse

bence kadinin kötü bi niyeti yoktur kaynanasina baktigi icin hem gergin hem yorgundur
kimseyi görcek hali yokturda o yüzden öyle davranmistir bence sen bunu sayma bidaha bir araya geldiginizde nasil davrancak ona bakarsin

Konularını biliyorum canım..
Sen bence aşırı büyüttün kafanda bu tanışma işini..
Belki kadın gayet normal davrandı sen kuruntu yaptın..
Çünkü senin de kafanda bu tanışma işiyle ilgili önyargılar vardı ,' acaba benle tanışmayı istemiyorlar mı'' diye..

Senin bu aileden çekeceğin var güzelim hep diyorsun zaten soğuklar yaşam tarzlarımız başka diye sende soğuk davran boşver

canım sevgilinin anneannesinin durumu nasıldı acaba,durumu ciddimi,sonuçta orada bir hasta var ve herkez üzüntülü,ne yapsın kadıncağız annesi orda yatarken daha ilk kez gördüğü birisine canım cicim diyemez heralde.senide anlıyorum ama ilk karşılaşma tanışma için ortam yanlış olmuş sanırım,dur bakalım hemen önyargılı olma,ama eğer ileride dediğin gibi davranırlarsa sende onlara onların sana verdiği değer kadar değer verirsin,tabiiki eşini yıpratmadan.

belkide ailesinin böyle yapicagini bildigi onlar istemedigi icin bunca zaman tanistirmadi?
belkide babaannesi hasta diye soguk kanlilardi üzüntüden?
aslinda pek uygun zaman olmamis hastanede tanismak.. keske böyle olmasaydi
ben kendi müstakbel kayinvalidemden biliyorum hastanedeydi bi ara sevgilimin ablasi bende telefonda gecmis olsun diye aramistim, cok soguk kanliydi hic taniyamamistim cok üzülmüstü perisan haldeydi sesinden anladim hata kendisinede sordum evet ama seninle bir ilgisi yok dedi sakalastik biraz :)
bende cok sasirmistim inan.. bir baktim o melek gibi samimi iyi niyetli temiz kalpli kadinin sesi gitmis böyle sanki acayip bir ses tonu vardi.. sanirim üzüntüdendi... aramiz hep cok iyi olmustur allahim nazarlardan korusun

belkide adapte olamamislardir akrabalari falan.. hani belki sevgilinin gelip gecici bir sevgilisi diye düsünmüslerdir isin bu boyuta gelecegini tahmin edememislerdir.. kim bilir

babaannesi hastaneden ciksin, evlerine git birdaha gecmis olsuna, orda iyice bak ölc bic tart eyer ordada yine ayni davranirlarsa bilki seni istemiyorlar sende ona göre davranirsin önlemini alirsin.. sonucta sevgilin seviyorsa istiyorsa seni onlara birsey düsmez bence. balik bastan kokar demisler bakalim hayirlisi olsun hakkinda..

insanlar hastanede hastaları var sen o arada kendini düşünüyorsun ilk defa gördüğü birinin boynuna sarılacak halide yok

canım soruyorum annen benim hakkımda ne dedi diye birgün geliyor kurban olduğum allah yaratmış da göndermiş dedi diyor hastanedeydik ilgilenemedik falan demiş ertesi gün geliyor annemin davranışları yanlış sen de haklısın diyor onlar istemezlerse de ben seninle evleneceğim diyor bugünde gelmiş annem kız güzel yanına yakışmış demiş ancak çok zayıf heralde çok hasta olmuş demiş diyor yengeme yengem bana anlattı diyor bu kadın benim hakkımda ne düşündü ben hiç anlamadım yorum sizin

kızlar yorumu olan yok mu

Çok zayıf demiş. Madem çok düşünüyor, yemek yapsın sana. Sen o şehirde yalnız yaşıyorsun. Okumaya gelmişsin. Belki dğru düzgün yemek yiyemiyorsun. İnsanlar bence herşeye karışmamalı. Zaten büyüklerin klasik lafıdır. Çok zayıfsın kilo al. Sinir olurum

erkek arkadaşın söylenen her şeyi gelip neden sana söylüyor ki ; demek daha orta yolu bulma konusunda deneyim sahibi değil... belki sadece laf arasında geçiyordur bir ii cümle o da sana söyleyince sen de haliyle hakkında ne düşündülerine kafa yoruyorsun... yok güzelmiş ; yok zayıfmış vs... bence çok üzerinde durma...

evet bence de o yorum kesin öyle bir şey... biz zaten hep zayıfız...
o yüzden boşvermek lazım böyle şeyleri...

yoluna kırmızı halı mı bekliyordun. hastane ortamında hemde. sen oraya geçmiş olsun değil de kendini gösterme amacıyla gitmişsin belli ki. yanlış yerde yanlış zamanda tanışmak istemişsin.

kendini sevdirmeye de çalışma. ne kadar o yönde çalışırsan o kadar kötü olur senin için

azıcık kilo al

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…