canım evet, sanırım aileme söylediğim zaman aileler durumun ciddiyetini bildikten sonra görüşmek daha mantıklı sanırım. ailem öğrendikten sonra, onla da tanıştırırım yanıma geldiğinde değilmi?. ama o zamanda benim onun ailesiyle tanışmam için onun yanına gitmeme izin verirler mi bilmiyorum tabii.
ya pınkycım nısan mayısa nişan dusunuyoruz dıyorsun amaıkınızde tanısmamaışssınız
bu iş nasıl oluyor sen neyden cekınıyorsun ben anlayamadım sana bır kotulk etmelerınden mı korkuyorsun
3 4 ay sonra nişan dusunuyosan su aralar tanısmak için erken degıl ki ben cekınmenın sebebnı anlyamadım
yani aileni en iyi sen tanırsın. " sizin onu tanımak isteyeceğiniz gibi onlar da beni tanımak isteyecekler, günü birlik gidip dönerim" dersin. Ailene zaten biz ciddi düşünüyoruz, sizinle tanıştıracağım dersin. o da geldiğinde gelir tanışır.
ya pınkycım nısan mayısa nişan dusunuyoruz dıyorsun amaıkınızde tanısmamaışssınız
bu iş nasıl oluyor sen neyden cekınıyorsun ben anlayamadım sana bır kotulk etmelerınden mı korkuyorsun
3 4 ay sonra nişan dusunuyosan su aralar tanısmak için erken degıl ki ben cekınmenın sebebnı anlyamadım
joeycim, evet bak ne kadar kolay aslında. yani işte ben yabancıyım biraz bu konulara bilemiyorum nasıl yapılır edilir. o yuzden bu yazdıklarınız beni öyle rahatlatıyor ki yalnız olmadığımı hissediyorum.
doğru söylüyorsun günü birlik gidip tanışıp dönücem derim.olmadı o geldiğinde önce onunla tanışır bizimkiler.
canım rahat ol sen hiç sıkma kendini a.s. herşey olur en güzelinden.
madem rahat rahat 2 ay daha gidip gelmek istiyorsun, dediğim gibi ertele. merak etme kimse demez "bak ailesine sormadan geldi" diye. ama ailenin bilmesi başka şehre gideceğin için iyi olur, senin iç huzurun anlamında iyi olur, tüm ailelerin durumun ciddiyetine varması anlamında iyi olur.
evet bunuda düşünmedim değil canım. düşündüm. nişana yakın işte mart gibi erkek arkadaşımı bizimkilere tanıştırıp mı gitmem gerekir o zaman. ayrı şehirlerde oldugumuz için, daha sonra onun yanına gitmeme izin verirler mi ki öğrendikten sonra onun da ailesiyle tanışmam için.
ama o zaman zaten nişanda tanışabilirim ancak. bizim ailelerin tanışma faslı, nişan aynı anda olacak çünkü mecburen.
arkadaşlar benim kafam iyice karıştı nolur ya bi yardım.
önce senin anne-babanın onurunu düşün... erkek arkadaşının anne-babası ile zaten vakti geldiğinde tanışırsın
cok ılgınc bır dusunce
demekkı bızı aıleler onursuzluk etmıs
uzuldum boyle dusunmenıze
pınkycım sen onursuzluk etme canım en son gun ıstemeye gelındıgınde tanıs oldu mu
aileme söyledikten sonra, onun ailesiyle tanışmak daha iyi olur diyorsun değil mi joeycim.
şimdi gitsem , bizimkilerin haberi olmadan gitmiş tanışmış olucam , ''dediğin gibi ailesine sormadan geldi'' demezler aslında bencede.
şimdi onu kırmak olurmu bilmiyorum.. bi çiçek alıp 1-2 saat tanışmak istememek mi olur. joey ben niye böyleyim. niye hep zor şeyler beni buluyor ki. ayrı şehirlerde olmak niye bu kadar zor((
canım bence kırmış olmazsın. ama fikrini de sor. hemen " şimdi değil 2 ay sonra olsun" deme. "ben böyle düşünüyorum sen ne dersin" de. onun söyleyecekleri de seni yönlendirecektir sonuçta.
kız önce gitmez diye düşünme. ben önce gittim niye dersen, ailemin karşısına çıkartacağım adamın ailesini önce ben göreyim diye. çünkü erkeğin kızı ailesine tanıştırması kolaydır, ama kız ailesinin erkekle tanışması daha zordur. erkeğe de kıza da çok büyük sorumluluk yükler.
o mu gelsin, sen mi git.. bunları düşünmeden önce ailelere anlatıp mı gitsem yoksa şimdi gitmişken tanışsam mı kısmını daha fazla düşün. erkek arkadaşınla da görüş. karara varın yerimseniben
evet navb, yazdıkların çok mantıklı. Nişana yakın bi zamanda , bi ay önce onu bizimkilerle tanıştırıp, sonra o kendi ailesine de durumun ciddiyetini iyice belirttikten sonra, bende ailemin iznini alıp onun olduğu şehre günübirlik gidip de tanışabilirim.öyle değil mi?
bi lafın cok dikkatimi çekti...
ailelerle önce tanışması gereken erkektir...
nişanda ailesini tanımam da yeterli sanırım zaten evlenene kadar...??
evet canım. ben düşünüyorum ama bi karara varamıyorum tam olarak. şimdi tanışırsam aileme söylemeden gidip tanışmış olucam, tanışmazsam da 2 ay sonra aileme söyledikten sonra gidip tanışıcam.. o da benim ailemle tanışacak..
bence en güzeli 2 ay bekleyin, ailelere söyleyin ve tanışın. bu fikri de at sevgilinin önüne. sonra artısıyla eksisiyle seçiminizi yapın.. çok dert etmeeee :içelim:
evet canım. ben düşünüyorum ama bi karara varamıyorum tam olarak. şimdi tanışırsam aileme söylemeden gidip tanışmış olucam, tanışmazsam da 2 ay sonra aileme söyledikten sonra gidip tanışıcam.. o da benim ailemle tanışacak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?