ailesiyle tanıştırmak istiyor.

ya pınkycım nısan mayısa nişan dusunuyoruz dıyorsun amaıkınızde tanısmamaışssınız
bu iş nasıl oluyor sen neyden cekınıyorsun ben anlayamadım sana bır kotulk etmelerınden mı korkuyorsun
3 4 ay sonra nişan dusunuyosan su aralar tanısmak için erken degıl ki ben cekınmenın sebebnı anlyamadım

yani aileni en iyi sen tanırsın. " sizin onu tanımak isteyeceğiniz gibi onlar da beni tanımak isteyecekler, günü birlik gidip dönerim" dersin. Ailene zaten biz ciddi düşünüyoruz, sizinle tanıştıracağım dersin. o da geldiğinde gelir tanışır.

bi yandan gidip tanışayım diyorum, bi yandan da bilmiyorum kafam karışıyor. bizimkilerden birşeyde saklamak istemiyorum ama işte şu arada saklamak zorundayım bi kaç ay en azından. çünkü görüşmelerimiz kısıtlanabilir ben rahat olamayabilirim söyledikten sonra.
.onun yanına gittiğim şehir benim üniversiteyi okudugum şehir. ailem biliyor arada gidip geldiğimi. zaten uzun süredirde gitmiyordum.

bilmiyorum dicer aslında sende dogru söylüyorsun yani bi sakınca yok aslında, bi çicek alıp gidiledebilir. ama ailesinin haberi olmadan geldi bizimle tanıştı gibi bişey denir mi , bilmiyorum

joeycim, evet bak ne kadar kolay aslında. yani işte ben yabancıyım biraz bu konulara bilemiyorum nasıl yapılır edilir. o yuzden bu yazdıklarınız beni öyle rahatlatıyor ki yalnız olmadığımı hissediyorum.

doğru söylüyorsun günü birlik gidip tanışıp dönücem derim.olmadı o geldiğinde önce onunla tanışır bizimkiler.

dicer aslında evet düşününce hiçbişey kalmamış. ve kesin karar da verdim allah bozmasın ama işte çekiniyorum birazda. sonra joey in dediği gibi biraz daha ertelesem daha mı iyi olur. ama şimdide tanıştırmak istediğini söyleyince ( heveslide görünüyor) kırarmıyım bilmiyorum

ama hediye konusuna gelince diğer arkadaşların dediği gibi kıyafet saçma, düzeltirim onu. çiçek daha uygun olur derim erk arkadaşıma.bişey olmaz bencede.

ben zannetmıyorum oyle bır sey dıyeceklerını ma erkek arkadasın dedı mı aılesıne ısın cıddı oldugunu
soylemedı ıse soylesın evlenmek ıstedıgı kızı tanıstırıor sonucta en dogal hakkı
benım annemın haberı vardı annene soylemende sakınca var mı

canım rahat ol sen hiç sıkma kendini a.s. herşey olur en güzelinden.

madem rahat rahat 2 ay daha gidip gelmek istiyorsun, dediğim gibi ertele. merak etme kimse demez "bak ailesine sormadan geldi" diye. ama ailenin bilmesi başka şehre gideceğin için iyi olur, senin iç huzurun anlamında iyi olur, tüm ailelerin durumun ciddiyetine varması anlamında iyi olur.

onu kırar mıyım diye düşünüyorsun ya, tüm bu düşündüklerini bir de onunla konuş. ne dersin ne yapalım diye. belki diyecek ki beklemeyelim 2 ay, hemen bilsinler. atalım adım. ya da haklısın aşkım 2 ay daha rahat görüşelim diye...

Son düzenleme:
evet canım şimdi söylersem sadece onunla görüşmek için onun yanına gittiğimi anlar. aklına bi ton şey gelebilir saçma sapan. .korkuyorum işte. şimdi arkadaşımın nikahı içinde gidiyorum, hemde tabi öncelikle onu görmek için.:asigim:

aileme söyledikten sonra, onun ailesiyle tanışmak daha iyi olur diyorsun değil mi joeycim.

şimdi gitsem , bizimkilerin haberi olmadan gitmiş tanışmış olucam , ''dediğin gibi ailesine sormadan geldi'' demezler aslında bencede.

şimdi onu kırmak olurmu bilmiyorum.. bi çiçek alıp 1-2 saat tanışmak istememek mi olur. joey ben niye böyleyim. niye hep zor şeyler beni buluyor ki. ayrı şehirlerde olmak niye bu kadar zor((

sen onlarla tanışmak zorunda değilsin ki !

seninle aynı durumda sayılırım... bizde ayrı şehirlerdeyiz...ama o benim ailemle tanışmadan ben onun annesi babasi ile tanışmaya gitmem gitmedimde...
tanışalım diye hem sevgilimin hemde annesinin baskısını çok gördüm ama bana göre bu doğru olmadığı için tanışmadım. o benim annem babamla tanışmaya gelsin bi önce sonra istemeye geldiklerinde tanışırız.

nisan ayında nişan düşünüyorsanız daha bu durumdan annenizin bile haberi yok iken bence siz onun ailesi ile tanışmayı bi kenara bırakıp öncelikle kendi ailenizi bu durumdan haberdar edinyasakkelime

daha ailenin bir haberi yok iken onun ailesi ile tanışmış olman anne- babann gözünde " bu kız herşeyi ayarlamış,bizim fikrimizi bile sormamış" durumuna düşürür seni..:1shok:

önce senin anne-babanın onurunu düşün... erkek arkadaşının anne-babası ile zaten vakti geldiğinde tanışırsınsüprizzzzz

ailelerle önce tanışması gereken erkektir...
sonra söz-nişan olduktan sonra erkeğin ailesi kızı tanır...

önce senin anne-babanın onurunu düşün... erkek arkadaşının anne-babası ile zaten vakti geldiğinde tanışırsın

cok ılgınc bır dusunce
demekkı bızı aıleler onursuzluk etmıs
uzuldum boyle dusunmenıze

pınkycım sen onursuzluk etme canım en son gun ıstemeye gelındıgınde tanıs oldu mu

evet navb, yazdıkların çok mantıklı. Nişana yakın bi zamanda , bi ay önce onu bizimkilerle tanıştırıp, sonra o kendi ailesine de durumun ciddiyetini iyice belirttikten sonra, bende ailemin iznini alıp onun olduğu şehre günübirlik gidip de tanışabilirim.öyle değil mi?

bi lafın cok dikkatimi çekti...

ailelerle önce tanışması gereken erkektir...

nişanda ailesini tanımam da yeterli sanırım zaten evlenene kadar...??

yok navb arkadaşım öyle demek istemedi. tabi daha öncesinde de tanışılabilir. zaten şurada kısa bir süre kaldığı için , benim kafam da karışık olduğu için , bana yardım etmek istedi dicercim lutfen yanlış anlamayın. böyle şeyleri kaldıramıyorum

canım bence kırmış olmazsın. ama fikrini de sor. hemen " şimdi değil 2 ay sonra olsun" deme. "ben böyle düşünüyorum sen ne dersin" de. onun söyleyecekleri de seni yönlendirecektir sonuçta.

kız önce gitmez diye düşünme. ben önce gittim niye dersen, ailemin karşısına çıkartacağım adamın ailesini önce ben göreyim diye. çünkü erkeğin kızı ailesine tanıştırması kolaydır, ama kız ailesinin erkekle tanışması daha zordur. erkeğe de kıza da çok büyük sorumluluk yükler.

o mu gelsin, sen mi git.. bunları düşünmeden önce ailelere anlatıp mı gitsem yoksa şimdi gitmişken tanışsam mı kısmını daha fazla düşün. erkek arkadaşınla da görüş. karara varın yerimseniben

evet canım. ben düşünüyorum ama bi karara varamıyorum tam olarak. şimdi tanışırsam aileme söylemeden gidip tanışmış olucam, tanışmazsam da 2 ay sonra aileme söyledikten sonra gidip tanışıcam.. o da benim ailemle tanışacak..

kız önce gitmez diye düşünme. ben önce gittim niye dersen, ailemin karşısına çıkartacağım adamın ailesini önce ben göreyim diye. çünkü erkeğin kızı ailesine tanıştırması kolaydır, ama kız ailesinin erkekle tanışması daha zordur. erkeğe de kıza da çok büyük sorumluluk yükler.

vereliniortak

nişanla düğün arası zaten fazlasısyla tanırsın... onlarla tanışmak için yol gitmene gerek yok. isteme olayı bittikten sonra ailelenle beraber onların yaşantısını görmek için gidebilirsiniz.

fazla muhabbet tez ayrılık getirir hesabına inanırım.

ortada bir ciddiyet yokken de oğlan evine "kız arkadaş" olarak gitmek de saçma geliyor... küçük bir yer ise bol bol dedikoduya sebep olursunuz:bbo:

bence en güzeli 2 ay bekleyin, ailelere söyleyin ve tanışın. bu fikri de at sevgilinin önüne. sonra artısıyla eksisiyle seçiminizi yapın.. çok dert etmeeee :içelim:

bence en güzeli 2 ay bekleyin, ailelere söyleyin ve tanışın. bu fikri de at sevgilinin önüne. sonra artısıyla eksisiyle seçiminizi yapın.. çok dert etmeeee :içelim:

nişandan önce mart gibi nasıl tanışılıyorsa , o tanışır ben tanışır olur biter işte bencede.şimdi gitsem kız arkadaşı olarak gidicem tabi.bu da kötü birşey değil tabiki sakın yanlış anlamayın. onların oturdugu yer büyük bir semt ama, sokakları hep akrabaymış, oturdukları binada öyle, amcası, dedesi, teyzesi vs hep aynı sokaktalar cok yakınlar. bir de kısa bi süre işte bi 2-3 ay sonra nişan istediğimiz için sizlere danışmak istedim arkadaşlar.

doğru bir adım atmış olursun
vereliniortak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…