Ailevi sorunlar

Serenad5

Canım oğlum..
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2016
3.900
7.090
158
Slm kızlar... Gerçekten artık insanlar neden böyle diye sorgulamaya başladım acaba sorun bende mi diye size danışmaya karar verdim..Kaynanam, görümcem yok.. Eltimle de başta anlaşsam da bana ufak ufak yaptıklarını biriktirdim ve patladım birebir tartışmamız olmadı aramadım sormadım aradaki bağ gitti.. Eşimi dolduruşa getiriyordu, en basitinden şu paylaşımı yapmış diyordu..Sanane dimi benim paylaşımlarımdan..eşimle Bi dönem ayrılık sürecine girdim bu dönemde eşimin hiçbir ailesi oğlum ne durumda, iyi mi diye sormadılar bile o yüzden hepsini sildim, eltimle akrabalar bu yüzden ilişkileri daha iyi onun gazlamasıyla da herkesten soğudum tek bir amcasıyla görüşüyorum... Kendi aileme gelecek olursak bunca zaman yanlarında oldum küçük yaşlardan beri hem okudum hem çalıştım, memur oldum ne gezdim ne tozdum aileme baktım.. İstemedikleri evlilik yaptım eşimi hep aşağıladılar memur değil diye bu yüzden arada çok kaldım eşimle boşanma noktasına geldim.. Kısaca birbirlerini sevmediler ve birbirlerine kötü oldular.. Anneme evlendikten sonra kredi çektim Bi dönem oğluma baktı maaşını da verdim dönem dönem el harçlığı da verdim en son bana sen bana hiç harçlık vermedin bu zamana kadar dedi ve bir daha aramadım bu kadar haksızlığa uğramak canımı sıktı.. En son ablamda bu arada kocası onu 4 çocukla ortada bırakmış.. Kocam esnaf çalışıyor bu arada.. Ben kredi ile ev aldım.. İşte sen ona ev aldın kocanı besliyorsun falan dedi kocam 3 ben 5 bin kazanıyorum, gece 10.30 a kadar çalışıyor eşim ama memur olmadığı için onların gözünde çalışmıyor.. Uzun oldu ama durumu anlayın diye böyle yazdım, kendi ailemle de bu sebeplerden bağı kopardım.. Hep kalabalık ve mutlu aile ortamı hayal etmiştim bu duruma düştüm.. Arkadaşlarım var aram onlarla çok iyidir hala görüştüğüm lise arkadaşlarım dahi var.. Sorun ben de olsa arkadaşlarımla da hep sorun yaşamam gerekmiyor muydu, sizce ben nerede yanlış yapıyorum..

Arkadaşlar, kendi seçtiğimiz akrabalarımızdır.

Sana huzur vermeyenle görüşmenin anlamı yok. İnsanlar değişmiyorlar da. O yüzden hayal ettiğiniz kalabalık mutlu ortamı arkadaşlarınızla kurun derim.

Bu aileleri anlamıyorum ben kızın rahatsa mutluysa daha ne istiyorsun memur değil diye damati küçük görüyor Allah akıl fikir versin valla canım insanın kıymeti sonradan anlaşılır yapacak birsey yok eltine esin ailesine hiç takılma hepsiyle iyi olsan dahi kapıyı örtünce herkes dışarda kalıyor sen yuvana çocuğuna bak

Benzer aile sorunları bende yaşadım... Yaptım yapmadın oldu.. Şimdi geri duruyorum ister anlasınlar ister anlamasınlar.

Eşinle memur olmadığını bile bile evlendin. Madem adamı kabul ettin herkese de kabul ettirebilmen kimseye söz hakkı vermemen gerekiyordu. Kimseye karşı denge kuramamışsın. Benim eşim de annemin görünürde istemediği bir damattı. Ama ben eşimi çok sevdim. Yanlışları beni hayal kırıklığına uğrattığı şeyler de oldu ancak aileme yansıtmadım biz demiştik dememeleri için. Ben onu sevdikçe herkes sevdi. Eşim ailemin en sevilen damadı şu anda. Hatta onu kusursuz falan sanıyorlar😂 kötü sanacaklarına muhteşem sansınlar👯‍♀️ Velhasıl hayatında denge kurmayı öğrenmen tercihlerine sahip çıkman lazım arkadaşım yoksa herkes hayatına burnunu sokar

eş ailesini tamamen sildim. kendi sülalemle de uyuştuğum kişilerle görüşüyorum, sevmiyorsam görüşmüyorum. oh mis :)

Eşinle memur olmadığını bile bile evlendin. Madem adamı kabul ettin herkese de kabul ettirebilmen kimseye söz hakkı vermemen gerekiyordu. Kimseye karşı denge kuramamışsın. Benim eşim de annemin görünürde istemediği bir damattı. Ama ben eşimi çok sevdim. Yanlışları beni hayal kırıklığına uğrattığı şeyler de oldu ancak aileme yansıtmadım biz demiştik dememeleri için. Ben onu sevdikçe herkes sevdi. Eşim ailemin en sevilen damadı şu anda. Hatta onu kusursuz falan sanıyorlar😂 kötü sanacaklarına muhteşem sansınlar👯‍♀️ Velhasıl hayatında denge kurmayı öğrenmen tercihlerine sahip çıkman lazım arkadaşım yoksa herkes hayatına burnunu sokar
Şimdi senin ailenle benim ailem bir değil.. Annem despot dediğim dedik.. Kendi düşüncelerinin doğruluğundan başka Bi doğru olduğuna asla inanmayan bir kadın.. Emin ol neler yaşadım da yansıtmadım ama değişmedi bu durum sonrasında yansıyan şeyler oldu artık hepten gitti ipin ucu zaten. Aslında sorun bu ben neden Bi şeyler için ekstra çaba harcamak zorunda kalıyorum..

Şimdi senin ailenle benim ailem bir değil.. Annem despot dediğim dedik.. Kendi düşüncelerinin doğruluğundan başka Bi doğru olduğuna asla inanmayan bir kadın.. Emin ol neler yaşadım da yansıtmadım ama değişmedi bu durum sonrasında yansıyan şeyler oldu artık hepten gitti ipin ucu zaten. Aslında sorun bu ben neden Bi şeyler için ekstra çaba harcamak zorunda kalıyorum..
İnan çoğu insan ekstra zaman harcamak zorunda kalıyor. Aile yapımı bilsen ne demek istediğimi anlardın. Baba küçük yaştan beri olmadığı için bizim hayatımıza izin verdiğin an yüz kişi burnunu sokuyor. Kardeşlerim o dengeyi kuramadıkları için evlilikleri rezil oldu. Sağlıklı bir hayat sürebilmek için hayatını korumaya almak şart maalesef.

İnan çoğu insan ekstra zaman harcamak zorunda kalıyor. Aile yapımı bilsen ne demek istediğimi anlardın. Baba küçük yaştan beri olmadığı için bizim hayatımıza izin verdiğin an yüz kişi burnunu sokuyor. Kardeşlerim o dengeyi kuramadıkları için evlilikleri rezil oldu. Sağlıklı bir hayat sürebilmek için hayatını korumaya almak şart maalesef.
İnan yaptım çok yaptım.. Benim yaşadıklarımı yaşayan kim olsaydı bir daha yüzlerine bakmazdı her zor anlarında tüm bana yaşattıklarına rağmen yanlarındaydım.. Buna rağmen yapmadın denilip tüm emeklerimin hiçe sayılması canıma yetti..

Öyle mutlu kalabalık aile tablosu biraz hayal gibi geliyor bana, her ailede oluyor bir takım sorunlar. Sizin huzurunuz önemli nasıl rahat hissediyorsanız öyle davranın.

Öyle mutlu kalabalık aile tablosu biraz hayal gibi geliyor bana, her ailede oluyor bir takım sorunlar. Sizin huzurunuz önemli nasıl rahat hissediyorsanız öyle davranın.
Yoo yaşayanlar illa ki vardır ama bana nasip olmadı.. İnsan neyi çok isterse onla sınanır hesabı

Yoo yaşayanlar illa ki vardır ama bana nasip olmadı.. İnsan neyi çok isterse onla sınanır hesabı
geçen gün eşimle bunu konuşuyorduk. baba tarafindaki ailesi sorunlu, babası hep anne tarafındaki aileye imrendiğini söylüyormuş, ama eşim dedi ki onlar da berbat aslında. Bir teyze dedeyle küsmüş 10 sene konuşmamış, bir dayı şunu yapmış, öbürü bunu yapmış falan filan. Ama dışarıdan bakılınca imrenilecek aile modeli. O kadar örnek var ki böyle bizim aile de öyle imrenilecek bir tabloydu dışarıdan ama bizde de neler var facia.

Back
X