Slm kızlar... Gerçekten artık insanlar neden böyle diye sorgulamaya başladım acaba sorun bende mi diye size danışmaya karar verdim..Kaynanam, görümcem yok.. Eltimle de başta anlaşsam da bana ufak ufak yaptıklarını biriktirdim ve patladım birebir tartışmamız olmadı aramadım sormadım aradaki bağ gitti.. Eşimi dolduruşa getiriyordu, en basitinden şu paylaşımı yapmış diyordu..Sanane dimi benim paylaşımlarımdan..eşimle Bi dönem ayrılık sürecine girdim bu dönemde eşimin hiçbir ailesi oğlum ne durumda, iyi mi diye sormadılar bile o yüzden hepsini sildim, eltimle akrabalar bu yüzden ilişkileri daha iyi onun gazlamasıyla da herkesten soğudum tek bir amcasıyla görüşüyorum... Kendi aileme gelecek olursak bunca zaman yanlarında oldum küçük yaşlardan beri hem okudum hem çalıştım, memur oldum ne gezdim ne tozdum aileme baktım.. İstemedikleri evlilik yaptım eşimi hep aşağıladılar memur değil diye bu yüzden arada çok kaldım eşimle boşanma noktasına geldim.. Kısaca birbirlerini sevmediler ve birbirlerine kötü oldular.. Anneme evlendikten sonra kredi çektim Bi dönem oğluma baktı maaşını da verdim dönem dönem el harçlığı da verdim en son bana sen bana hiç harçlık vermedin bu zamana kadar dedi ve bir daha aramadım bu kadar haksızlığa uğramak canımı sıktı.. En son ablamda bu arada kocası onu 4 çocukla ortada bırakmış.. Kocam esnaf çalışıyor bu arada.. Ben kredi ile ev aldım.. İşte sen ona ev aldın kocanı besliyorsun falan dedi kocam 3 ben 5 bin kazanıyorum, gece 10.30 a kadar çalışıyor eşim ama memur olmadığı için onların gözünde çalışmıyor.. Uzun oldu ama durumu anlayın diye böyle yazdım, kendi ailemle de bu sebeplerden bağı kopardım.. Hep kalabalık ve mutlu aile ortamı hayal etmiştim bu duruma düştüm.. Arkadaşlarım var aram onlarla çok iyidir hala görüştüğüm lise arkadaşlarım dahi var.. Sorun ben de olsa arkadaşlarımla da hep sorun yaşamam gerekmiyor muydu, sizce ben nerede yanlış yapıyorum..