- 13 Eylül 2014
- 1.141
- 1.741
- 333
- Konu Sahibi Papatyaa_35
-
öncelikle hakkınızda hayırlısı olsun inşallah :) ben amcama söylemiştim ilk arkadaş gibiyizdir onunla oda aileme söylemişti ama inanın tamam gelsinler demeleri tam 1 yıl sürdü :)Merhaba sevgili hanımlar
5 yıldır bir ilişkim var. Artık nişan olsun istiyoruz lakin annemi bu nişana ikna nasıl edebilirim veya siz nasıl söylemiştiniz ailenize istemeye geleceklerini kafam çok doldu artık stres içindeyim
Ablam varablan var mı? ya da yakın olduğun bir yengen, yaşça büyük kuzenin vs?
26 yaşımsayım fakat annem halen küçük görüyor beniİkna derken?
Neden istemiyorlar ki ikna etmeye çalışıyorsunuz?
Aaa neden o kadar uzatmışlardıöncelikle hakkınızda hayırlısı olsun inşallah :) ben amcama söylemiştim ilk arkadaş gibiyizdir onunla oda aileme söylemişti ama inanın tamam gelsinler demeleri tam 1 yıl sürdü :)
Başka şehre gelin gitmeme takılıyor annem.Bende ablalarım annemi karşılarına olup soyledi. Ikisi bekardi o zamanlar daha. Onun icin istemeye geleceklerini ve annemin "ama önünde ablaların var" diye olay cikarmamasi için onlar konuştu. Niye çekiniyorsunuz ki? Istememeleri icin bir durum mu mevcut?
Başka şehre gelin gitmeme takılıyor annem.
ablan konuşsun.Ablam var
Konu ile alâkası yok ama. Ne zamandır diyeceğim size. Bi türlü diyemedim. Profil resminizdeki kadına hastayim. Siz de izliyor musunuz filmleriniBende ablalarım annemi karşılarına olup soyledi. Ikisi bekardi o zamanlar daha. Onun icin istemeye geleceklerini ve annemin "ama önünde ablaların var" diye olay cikarmamasi için onlar konuştu. Niye çekiniyorsunuz ki? Istememeleri icin bir durum mu mevcut?
Ayy çok güzel olmuşEvde babam vardı gittiğimde, annemin bile daha haberi yokken baba ben evlenme teklifi aldım diyip şak diye yüzüğü masaya koymuştumAdam bir kaç dk boş boş masaya baktı, sonrasında da nasıl oldu dedi bildiğin babama teklifimi anlatmıştım sonrasında istemeye gelecekler falan süreci kendiliğinden gelişti.
Ama bizimkiler uzun süreli bir ilişkim olduğunu biliyorlardı tabi.
hiç tanımadıkları birini istemiyorlardı :) bende ne ailem gönül koysun nede sevdiğimden vazgeçeyim dedim ve eşimle ozamanlar durumu anlatıp konuştum bu iş ya güzellikle olucak yada güzellikle olucak ben ailem hep yanımda olsun isterim dedim sağolsun anlayış gösterdi babam hariç herkes tanıştı ve tamam bende babama baba ben yanlış birşey yapmıyorum 1 defa gör bak istemiyorsan tamam vaz geçerim seni asla çiğnemem dedim :) duygusal bir konuşma yaptım tabi o arada amcamlar annem vs... herkes her fırsatta konuşuyor sonra haberim olmadan eşim birgün babamın karşısına çıkmış sonra biryerde oturup konuşmuşlar sonrada amcama tamam gelsinler demiş :)Aaa neden o kadar uzatmışlardı
Konu ile alâkası yok ama. Ne zamandır diyeceğim size. Bi türlü diyemedim. Profil resminizdeki kadına hastayim. Siz de izliyor musunuz filmlerini
Anushka sharma da tavsiye ederim. O da iyidirEvet, fırsat buldukca :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?