Aileye isteme konusunu açma

Papatyaa_35

Seni tanıdıktan sonra şiirler anlamlı geldi.
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2014
1.141
1.741
333
Merhaba sevgili hanımlar
5 yıldır bir ilişkim var. Artık nişan olsun istiyoruz lakin annemi bu nişana ikna nasıl edebilirim veya siz nasıl söylemiştiniz ailenize istemeye geleceklerini kafam çok doldu artık stres içindeyim

öncelikle hakkınızda hayırlısı olsun inşallah :) ben amcama söylemiştim ilk arkadaş gibiyizdir onunla oda aileme söylemişti ama inanın tamam gelsinler demeleri tam 1 yıl sürdü :)

Bende ablalarım annemi karşılarına olup soyledi. Ikisi bekardi o zamanlar daha. Onun icin istemeye geleceklerini ve annemin "ama önünde ablaların var" diye olay cikarmamasi için onlar konuştu. Niye çekiniyorsunuz ki? Istememeleri icin bir durum mu mevcut?

öncelikle hakkınızda hayırlısı olsun inşallah :) ben amcama söylemiştim ilk arkadaş gibiyizdir onunla oda aileme söylemişti ama inanın tamam gelsinler demeleri tam 1 yıl sürdü :)
Aaa neden o kadar uzatmışlardı

Bilmem hic düşünmedim. Zaten sevgilim vardı. Gece yarılarına kadar geziyorduk. Annem babam takip etmezdi. Kendileri vurur kafayi yatardı. Ben anahtarımla girerdim eve. Ama babam da sevgilimu tanıyordu. Bizi yemeğe götürüyordu arada. Şimdi de eşimle babam birbirinin en yakın arkadaşıdır.

Ama bizler üniversite mezunu yaşi 30a dayanmış yetişkin insanlardık. Bu sebeple bu kadar rahattık . Aynı şeyi 23 yaşında yapamazdım mesela.

Bizler mi fazla rahatız. Bilemedim şimdi.

Başka şehre gelin gitmeme takılıyor annem.

Evde babam vardı gittiğimde, annemin bile daha haberi yokken baba ben evlenme teklifi aldım diyip şak diye yüzüğü masaya koymuştum Adam bir kaç dk boş boş masaya baktı, nasıl oldu dedi. Bildiğin babama teklifimi anlatmıştım sonrasında istemeye gelecekler falan süreci kendiliğinden gelişti.

Ama bizimkiler uzun süreli bir ilişkim olduğunu biliyorlardı tabi.

kendiniz söyleyin işte :) ee artık küçük de görmesin canım. kızı yuvadan uçacak lililili benim annem de beni hala çocuk görür yarın biri istemeye geliyor desem kadını kimse inandıramaz buna bu yüzden sizin soylemeniz daha doğru olur sanki belki ciddi olduğuna çabucak inanır diye düşünüyorum.

Konu ile alâkası yok ama. Ne zamandır diyeceğim size. Bi türlü diyemedim. Profil resminizdeki kadına hastayim. Siz de izliyor musunuz filmlerini

8
Ayy çok güzel olmuş

Aaa neden o kadar uzatmışlardı
hiç tanımadıkları birini istemiyorlardı :) bende ne ailem gönül koysun nede sevdiğimden vazgeçeyim dedim ve eşimle ozamanlar durumu anlatıp konuştum bu iş ya güzellikle olucak yada güzellikle olucak ben ailem hep yanımda olsun isterim dedim sağolsun anlayış gösterdi babam hariç herkes tanıştı ve tamam bende babama baba ben yanlış birşey yapmıyorum 1 defa gör bak istemiyorsan tamam vaz geçerim seni asla çiğnemem dedim :) duygusal bir konuşma yaptım tabi o arada amcamlar annem vs... herkes her fırsatta konuşuyor sonra haberim olmadan eşim birgün babamın karşısına çıkmış sonra biryerde oturup konuşmuşlar sonrada amcama tamam gelsinler demiş :)

Kiz kardesime sevgilisi yuzuk almisti ikimizin arasinda soz olsun bi nevi etklif etmis iste kardesim eve gittiginde babama "yuzugu gostererek baba ben sozlendim demis babamda hayirli olsun kizim demisti"

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…