- 14 Ağustos 2016
- 2.001
- 3.637
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o bahsettiğiniz ekşi sözlükteki insanların incelenmesi gerektiğini düşünüyorum. Bu ülkeden s.ktirolup gitmek diye başlık açan bi site çok da iç açıcı değil. lazı da çerkesi de katılıyordur ama genel çatısı nete hitap ediyor hepimiz biliyoruz .evet hassas konular da 3 maymunu oynamak anlamsBak bunu unutmuşum, çok haklısınız Türklerden de başka terör örgütüne katılan çok var ekşi de okumuştum hikayeleri.
Türk düşmanlığına 'İÇİMİZDEN' kim daha yatkındırBu tür endişelere aileler sadece kürt olunca mı yaklaşmalı sizce ? Gayet normal bir etnik kökeni olan bir birey de aynı düşüncelere sahip olabilir. Veya herhangi başka bir kötü alışkanlık sahibi olabilir, ben karadenizliyim diye vatan düşmanı mı değilim veya kaçakcı olma ihtimalim yok mu ? Nefret söylemi bu söyledikleriniz farkına varın bence. Kaldı ki bende bu ülkenin vatandaşıysam ve bu tür yineliyorum gelişmemiş düşünceler varsa eleştiririm. He eleştirip söylense bile kaldı ki anlamayan yine anlamaz onda da nöron sayısı farkı der geçerim. Benim aktarmak istediğim ailelerin her türlü zarar ilişkisi kurarken şu şuralı o buralı demeden sadece insan olarak değerlendirerek kızlarının mutluluğu için adayı tanıma girişiminde bulunması gerektiğidir.
Bazi kulturlerde gercekten allamei cihanda olsaniz kadinin degeri yok.Ben de bu işi ırkçılığa bağlayanları anlamıyorum.
Ben karadenizliyim, eşim Egeli.
Doğma buyume, hatta babalarımız bile doğma buyume İstanbullu.
Eşim ve ben hem karakter hem yetiştirilme olarak esnek insanlarız.
Ama şunu söyleyebilirim, mesela ben Ege kültürüne uyum sağlamada zorlanmadım, ama durum tersi olsa o karadenizli ben Egeli olsaydım, Benim ailemin ‘gelin’den beklentileri açısından uyum sağlayamazdım.
Karadeniz ve Doğu kültüründe erkeğe ve geline yüklenen misyonlar zor.
Bu kadar net biliniyor ve yaşanıyorken neden faşizme bağlanıyor anlamıyorum...
Çevrenizdek tarihçileri dinleyip kulaktan dolma seyleri buraya yazmayın bence. Elbette kanıtlarım. Tarihte öğretilen pek çok yanlış bilgi derken? Keşke araştırıp yazsaydınız çevrenizdeki tarihçileri sorgulamadan dinlemek yerine. En basiti Kürtçede farsça etkisi vardır türkçe etkisi değil, kürtçe konuşmaları dinleyen biraz bilgili insan bile farsçaya benziyor der.Neye göre kime göre yanlış? Tarihte doğru olarak öğretilen pek çok yanlış bilgi var. Çevremdeki tarihçilerden öğrendiğim ve mantıklı gelen şeyleri yazdım. Eğer yanlış ise bana kanıtlarsanız sevinirim.
o bahsettiğiniz ekşi sözlükteki insanların incelenmesi gerektiğini düşünüyorum. Bu ülkeden s.ktirolup gitmek diye başlık açan bi site çok da iç açıcı değil. lazı da çerkesi de katılıyordur ama genel çatısı nete hitap ediyor hepimiz biliyoruz .evet hassas konular da 3 maymunu oynamak anlams
Ne ne ne neeeeee :dddddddKürtler ayrı bir ırk değil aslında, bir Türk boyu sadece. Kendi dilleri de Türkçe& Arapça sentezinden ortaya çıkan bir şey. Bu kadar dışlamak gereksiz olmuş, sanki bambaşka bir milletmiş gibi bir muamele. Gerçi bir kısmı kendi kendilerini de dışlıyor. Keşke böyle olmasaydı.
Tarihte bize öğretilenler yanlışmış çevresindeki tarihçilerden duymuş o daNe ne ne neeeeee :ddddddd
İlk ortaya atan olarak sizin kanıtlamanızı bekliyorum şahsen. Karşı görüş gelince kanıtla,önce sen kanıtlasan yanlış bilgimiz varsa düzeltsek?Neye göre kime göre yanlış? Tarihte doğru olarak öğretilen pek çok yanlış bilgi var. Çevremdeki tarihçilerden öğrendiğim ve mantıklı gelen şeyleri yazdım. Eğer yanlış ise bana kanıtlarsanız sevinirim.
Banlanmaya hiiiiiiç niyetim yok ondan kaçalım biz en iyisi :ddddddTarihte bize öğretilenler yanlışmış çevresindeki tarihçilerden duymuş o da![]()
Tarihte bize öğretilenler yanlışmış çevresindeki tarihçilerden duymuş o da![]()
Eger sevgilinizim ailesi aslini inkar etmeyen kürtlerden, sizin ailnizde asiri milliyetcilerdense lutfen vazgecin. Evlilikte cok onemli.kimse duyar kasmasin mutluluk saygi onemli oldugu kadar buda onemli. Her sehit haberi ciktiginda abin baban tum kurtlere sovecek damat utanacak. Her oy zamanlarinda aileleriniz bir araya gelecek siyaset patlayacak. Her yemekte her davette tedirgin olacaksiniz. Sahit oldugum durumlarHerkese merhaba. Eminim daha önce bu dertten muzdarip olan bir çok hemcinsim vardır. Biriyle görüşmeye başlamıştım. Annem biliyordu başta. Her şey güzel gidiyordu. Biz çok iyi anlaşıyorduk. Sonra annem babama ve abime söyledi ve babam istemediğini belirtti. Abim kesinlikle karşı çıktı. Tek sebep Kürt olması. Tanımak bile istemediler. Ama biz ayrılamadık birbirimizi gerçekten seviyoruz. O istenmediğini bile bile gururunu ikinci plana attı. Şu an kimse görüştüğümüzü bilmiyor. Şüpheleri vardır eminim. Ailemi ikna etmeye çalışacam ama zamanı var elbette. Nasıl ikna edeceğimi bilmiyorum. Sevgilim eğer bi tercih yap derlerse kesinlikle aileni tercih et benim için onları bırakma diyor. Ben ne ailemden ne ondan vazgeçmek istiyorum. Daha önce benzer şeyler yaşayanlar vardır. Ailenizi nasıl ikna ettiniz, neler yaşadınız? Lütfen yardımcı olur musunuz?