37 yıldır alısamamis mi isminize..bence isim konusundan degildir.. eger öyle bir takintisi hala varsa psikolojik tedavi almali..kadinda travma olmus bu mevzu...
ayri evde bulunmak size de iyi gelecektir belki bu yasta annem beni sevmiyor ergen triplerinden cikıp gulup gecersiniz
Size bunları bu sekilde anlatması gercekten cok üzücü bir durum
Siz bile.isminize bu kadar takmıyorsunuzdur,o belki size seslendiginde ya da sizi gördüğünde sevmedigi kayinvalidesini görmüş gibi hissediyordur.
Ne bileyim cok garip hastaliklar var. Bilmediğimiz..
Anne sevgisi olmayınca insan stresli sinirli huysuz bir kişiliğe dönüşebiliyor.
Mesela ben..
Baba ile durumlar nasıl? Hayatta mi?
Cok üzüldüm.Hayatta.. Babam da annem kadar kötü değildir. Babam daha duygusal.. Beni daha çok babannem büyütmüş.. Aynı evde yaşıyorduk hep birlikte..
Hayatta.. Babam da annem kadar kötü değildir. Babam daha duygusal.. Beni daha çok babannem büyütmüş.. Aynı evde yaşıyorduk hep birlikte..
O zaman yazik ya.. Annen hic kendi evinin hanimi olamamis ki. Cocuguna bile istedigi ismi koyamamis. Valla uzuldum annene. Boyle olmasi normal bence cnm. Anne mutsuz oldugu zaman tum aile mutsuz oluyor maalesef.
Benim anne de hep abimi tutardı her yanlışını savunur du. Bizden ister abime verrirdi. Çok üzülürdüm bende annem ölünce beni de sevdiğini anladım neden öyle davrandığına geç oldu.. Sana tavsiyem annenin anlamaya çalış hepiniz için kalbi ayni atıyor buna inan o kötüde olsa sev öp sarıl yaraları iyilessin sen de ilerde pişman olma benim gibi
Kendini güvence altına alıyordu erkek evlat onunla oturuyordu. Hastanede herkese beni beni emanet etmiş teyzeler ime ablama yaninda olun o dayanmaz benim gidişine demis annem kanserdir bir ayin içinde kaybettim beni hic sevmedigini kullandigini düşünürdüm ama istediklerini hep yapardım son zamanlarda sevmemeye baslamistim bir iki yildir adil olmadığı icin
Altı ay oldu hic açısı yüregimden gitmiyor onu tekrar görebilmenin çaresini arıyorum yok her gecem ağlayarak geçiyor babaanne seni çok sahiplendiyse sende onu sahiplandiysen annen de hırs olmuştur belkideBaşınız sağolsun..
Bu da bir çesit psikolojik rahatsızlık olsa gerek. Isim meselesiyle evladına sevgisi nasıl değişir ki insanın. inşaALLAH bundan sonrasında herşey istediğiniz gibi olur.. Güzel insanlarla yollarınız kesişir..
Bence annenizin psikolojisi fena bozulmuş. Hırsla büyümüş bir ömür ve hırsını bir kişiden çıkarması gerekiyormuş o da siz olmuşsunuz ne yazık ki. Ama siz de artık takılmamaya çalışın ( tabi demesi kolay zor bir durum insanın içinde ukte kalır) inşallah ilerde anne olursanız görmediğiniz şefkati çocuğunuzla paylaşır mutlu olursunuz :) yeni evinizde musmutlu günleriniz olsun. Sizi istemiyorlarsa bırakın bazen akışına bırakınca Allah çok güzel yolunu,adaletini bulduruyor.
Altı ay oldu hic açısı yüregimden gitmiyor onu tekrar görebilmenin çaresini arıyorum yok her gecem ağlayarak geçiyor babaanne seni çok sahiplendiyse sende onu sahiplandiysen annen de hırs olmuştur belkide
YapmayınO zaman yazik ya.. Annen hic kendi evinin hanimi olamamis ki. Cocuguna bile istedigi ismi koyamamis. Valla uzuldum annene. Boyle olmasi normal bence cnm. Anne mutsuz oldugu zaman tum aile mutsuz oluyor maalesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?