- 28 Mart 2016
- 6.641
- 13.448
- 248
Madem babanız annenizin sözünden çıkmıyor, babaanneniz de kötü kaynana değildi neden isim onun ismi konuldu zorla??? Bence siz aynı evin içinde de yaşasanız olanları tam olarak bilmiyosunuz.he tabi ki bu annenizi haklı göstermez ama kadının da yaşadığı hayat, hayat değilmiş..4 kardeşiz diğerlerine istediği ismi koydu..Ben 17 yaşındayken bana sorulmadan rızam alınmadan mahkemeyle onun istediği ismi de eklediler.. Ben ne yaşarım ne düşünürüm hiç düşünmeden.. Ben şimdi o eklenen isim benim ismin değil gibi yabancılık çekiyorum... Ayrıca babam da annemin sözünden çıkmaz.. Ne derse onu yapar. Babanem de öyle geçimsiz kötü kaynana değildi yani.. Annem istese ayrı yaşamaya onu da ayarlardı ama öyle bişeyi istemedi..
Anne sevgisi görmemiş ve sinirli stresli insanlardan biride benimSize bunları bu sekilde anlatması gercekten cok üzücü bir durum
Siz bile.isminize bu kadar takmıyorsunuzdur,o belki size seslendiginde ya da sizi gördüğünde sevmedigi kayinvalidesini görmüş gibi hissediyordur.
Ne bileyim cok garip hastaliklar var. Bilmediğimiz..
Anne sevgisi olmayınca insan stresli sinirli huysuz bir kişiliğe dönüşebiliyor.
Mesela ben..
Baba ile durumlar nasıl? Hayatta mi?
Anne sevgisi görmemiş ve haklı olarak bunun izlerini taşıyan tüm üyeleri toplayıp önce bağrıma basıp sonra da grup terapisi yapasım var.
Bu konuda derdini yazan herkese ayrı üzülüyorum.
Kafamda bu tip insanlar için ne yapabilirim? Sorusuyla düşünüp duruyorum.
M MissbohemSafsarisin mb1 ve nickini hatırlayamadığım diğer yaralı kadınlar...
Madem babanız annenizin sözünden çıkmıyor, babaanneniz de kötü kaynana değildi neden isim onun ismi konuldu zorla??? Bence siz aynı evin içinde de yaşasanız olanları tam olarak bilmiyosunuz.he tabi ki bu annenizi haklı göstermez ama kadının da yaşadığı hayat, hayat değilmiş..
Neden üni sonrası eve döndünüz ve neden yan daireyi lütuf gibi görüyorsunuz
Ayrılın gidin başka şehre küçük değilsiniz ki
Ömür boyu bu psikoloji size iyi gelmez
Neden üni sonrası eve döndünüz ve neden yan daireyi lütuf gibi görüyorsunuz
Ayrılın gidin başka şehre küçük değilsiniz ki
Ömür boyu bu psikoloji size iyi gelmez
konuyu okyunca online olup yazmak istedim ve çok üzüldüm.yazılanları 37 yaşında bir kadın değil de sanki içinzideki küçük kız çocuğu yazıyor gibi okudum.bu konularda uzman değilm ama uzman olan bir arkadaşım çocuğun anneyle olan bağının hayattaki her şeyi etkilediğini söylemişti ama her şeyi.eğer ilginiz var ise aile dizilim diye bir şey var lütfen araştırın ..
Ayrıca lütüf gibi görme Allah'ın bana lütfu iyiliği olarak görüyorum. Sıkıntıyı verdiyse bir yönden de kurtuluşu veriyor diye..
İşte bu bir kurtuluş değil demek istiyorum
Ölümü gösterip sıtmaya razı etmek derler ya öyle
Silkinin ve kendinize yeni bir hayat kurun ve bu asla yan dairede olmasın
Yan daire yerine aynı ev daha iyi
Hem her an hayatına karışacaklar hem de ev sorumluluğu vs ne gerek var
Acaba seni erkek bekliyorlardıda yıkıldı ondan olabilir mi
Aynı evde oturamayız. Ben okurken de ayrı evdeydım evin gereklerini biliyorum.. Ben istemedim ayrı ev diye.. Ben mesela dublex daire olsun bir katında ben otururum diyordum.. Öyle ev almışlar evi görmedim bile.. Kendileri de görmemiş yapım aşamasındayken aldılar.. Ben ayrıca kpss ye de çalılyıorum başka şehir olursa gidebilirim. Orada bir süre çalışıp geri dönebilriim. Ev varken kira ödemek gereksiz.. Bu evi beğenmezsem ya da oturmak istemezsem bunu satar başka yerden ev de alabiliriz..
Bakın konu ev ya da kira şehir vs değil ki
Sizin hayatınıza dair kararları alamamanız
Neden onlar istediği için yan daire diyorum ya da işte neden dubleks
Yaşım sizinle yakın ve yaklaşık 13-14 yıldır ayrı bir hayatım var sizin de olsun diyorum
Ailenizden ayrılırsanız diğer sıkıntılarınız da biter
Çalışmalarınızda başarılar dilerim umarım atanırsınız
ne ilgisi var ? Her ilişki ve dinamiği farklıdır. Siz 4 duvar arasını bilemezsiniz kimsenin. Benim de 2 oğlum var ve bizi tartışırken, kavga ederken pek görmüyorlar. Anlaşamadığımız noktaları da pek bilmezler gerçi biri bebek henüz. 6 yaşındaki oğluma sorsanız bol neşeli evimiz var der. Babaannesi ve halasıyla çok yakınız, aramızdaki kavgalardan küslüklerden haberi olmadı bile. Velhasılı bilemezsiniz adım kadar eminim bundan. Kaynanayla aynı evin içinde yaşamak ne demek siz anlayamazsınız. Annenizi anladığınızı hiç sanmıyorum. Ama şunu da tekrarlıyorum annenizin size yaklaşımı hiç doğru değil. Bigün sakince anne kız açık açık konuşsanız belki şu durumdan daha iyi bir noktaya varırsınız.Evlendiklerinde ilk yıllarında babam şimdiki kadar annemin her sözünü yapan biri değilmiş ama kötü bir eş de asla değilmiş. Ben çocukken yaşanan şeyleri hatırlayabilirim öncesini bilemem. Ama şimdi annemin her dediğini yapar.. Şİmdi de ben 17 yaşımdayken zaten mahkemeyle isim eklendi.. Ona da hayır diyebilirdi.. Annemin hayatı hayat değilse mesela annemden küçük teyzem vardı.. 1 sene içinde aniden kötü hastalıktan kaybettik.. O eş konusunda da ailesi konusunda da daha kötü bir hayat yaşadı.. 50 sıne varmadan da vefat ettii. En küçük halam da 40 yaşında vefat etti kötü hastalıktan.. Annemin hem onlara göre hem de çoğu kişiye göre daha iyi bir hayatı var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?