ak hikayenizi anlatr msnz?

Bizim tanışmamız komik bir türk filmi gibi olmuştu :) hemen anlatmaya başlıorum ünv okurken ilçede oturuyordum ve okulum merkezdeydi ilçeden merkeze 2 saatlik yol gidiyordum her haftasonu o da merkezde çalışıyormuş ve ilçedede evlerimiz komşu sayılcak kadar yakın ama hiç görmemiştim onu ama o beni görmüş tabi. yine merkeze gittiğim bir haftasonu aynı otobüsteymişiz ama ben hep at gözlüklerimle dolaştığım için kimseye dikkat etmediğim gibi onuda görmedim yine neyse otobüsten indim minibüse binmek için durakta bekliyorum sırtında çantası spor kıyafetiyle bi çocuk geldi yanıma :)selamlaştık işte deki sen .....abinin nesi oluyorsun bende baldızıyım nooldu filan hı sen,i hep onun yanında görüyordumda baldızıyım evt dedim sen kimsin dedim, bende bankada çalışan ... var onun kız kardeşiyim dedi (bu arada ilçe küçük olduğu için herkes birbirini tanıyor o yüzden böle tanıtıyoruz:)) sen napıyosun burda dedi okuyorum bölümün ne falan filan dediki bişeye ihtiyacın olursa ben yardım ederim (bunu demesi eniştemle araları iiymiş o yüzden) sen napıosun burda dedim ben çalışıyorum belediyede dedi nerde kalıyosun yurtta kalıyorum bölece nerde olduğumuda öğrendi. o sirada annem aradı gittinmi diye tam telimi çantama koyuyordum istersen numaramı veriyim burda bi sıkıntın olursa yardımcı olurum dedi bende hı tmm ver dedim onun nosunu yazdım ama kendi numaramı vermedim tabi o da istemedi iyiki istememiş istese hoş karşılamayabilirdm neyyse minibüs geldi onun evi benim yurdumla alakasız bi yerde tam ters yönlerde yani yurdun yerini öğrenmek için peşimden geliyo aynı minibüse biniyoruz minibüste tam arkama oturuyor ama hiç konuşmuyoruz inince ille laf atıcak ya:) pardon adın neydi sormayı unuttum dedi:) adımı söledim memnun oldum peki ii akşamlar dedi ayrıldık tabi değişik bi havası vardı hoşuma gitmedi desem yalan olur şimdik:) ben yurda girmek için duraktan karşıya geçtim o durak boyunca ilerledi kaldırımda bende caddede karşı kaldırımda cadde çok geniş ve arada arkama dönüyorum o yürüyor yürürken önüne bakmıyor bana bakıyor, tekrar dönüp bakıyorum yürüyo önüne bakmıyo bana bakıyo hala 3-4 kez döndüm baktım önüne bakmadan yürüyordu en son bi baktım aşkım yere düşmüş D ayy öldüm gülmekten hemen yurda girdim kızlara anlattım tabi onlarda koptu çocuğu fena etkilemişsin diolar böle komik bi tanışma oldu.
sonra tabi benim numaram onda olmadığı için bana ulaşamaz tabi aradan 1 gün geçti anneme anlatmıştım annemde dedi aa ben tanıyorum o çocuu yakışıklı düzgün bi çocukmuş dedi annemden dooru gaza geldim biras tabi bende beğenmiştim zaten onu mesaj çekiyim bi bakıyım dedim.
Ve mesaj çektim = Merhaba ben aylin kırık çıkık var mı?:) ıLK MESAJIM buydu ona

Sonra hemen aradı ya ben senden çok hoşlanıorum görüşebilirmiyis die bende bi düşüniim dedim bölece ertesi gün arkadaşça ilk buluşmamız oldu 2 hafta sonra çıkıyorduk aradan 2 yıl geçti sözlendik önümüzdeki yıl herkesi düğünüme beklerim :)))

çok güzel şeyler okudum kızlar. anlatan tüm arkadaslarıma kocaman teşekkürler. a.s.bende bir ara yazarım buraya öyle çok cümle varki nerden başlayayım bilemedim.

13 ekim 2000 yılında arkadaş gurubunda tanıştık , bi müddet grubtan kopmadan görüşmeler devam etti ve ilk başbaşa çıkma teklifi benden geldi:kedi: ama gerisini o getirdi kaydirigubbakcemile3çıkmaya başladığımız hafta ailesiyle tanıştım , bir ay sonra evlenme teklifi aldımŞenizve tabiki kabul etmedim:umursamaz:inanamadım bu kadar hızlı olması beni tedirgin etmişti.bir yıl çıkmaya devam ettik , onunda baskılarıyla bende onu ailemle tanıştırmak zorunda kaldım ve ikinci kez yinelediği evlilik teklifini kabul ettim.fakat 2006 yılında resmen istendim ve nişanımızı yapabildik-tatlicadiarzu- 2007 de evlenebildik!! tabi bu geçen zaman diliminde çook şeyler yaşadık ne badireler , ne mutluluklar işte bu güne gelebildik beraberce:CüvCüv:

serce bır omur mutluluklar senınkı mutşu son olmuş
nılya bır nefeste okudum mutluluklar

akmerkezde yuruyen merdivenlerin basinda birimiz inip digerimiz cikarken tanistik gorurgormez kara sevdaydi bizimkisi sonra evlendik askimiz hep surdu ardindan bosandik gercek askti sevdaydi tutkuydu hayatti bizimkisi ama olmadi oda bir yerlerde ici aciyor benimde zaman zaman yandigi gibi ama olsun gebersin pislik rahat yuzu gormesin hergunu askimdan surunerek gecsin ahirette elbet yuzlesecegiz o gune kadar bin beter olsun

inşallah takrar mutlu olursunuz...

Son düzenleyen: Moderatör:
üniversite 3.sınıftaydım okul yeni başlamıştı.
ramazan ayında okulda yemekhanede uzun bi kuyruk olurdu iftar vakti.arkadşlar sohbet falan derken zaman geçirrdk.
işte o günlrden birinde benim başka bölümden arkadaşlrmla beraber gelmşti o da sıraya girmşti.sıradan biri gibi tanıştık konuştuk ki okulda akşama kadar onlarca kişiyle tanışıp konuşulur.
neyse işte nasıl olduysa biz samimi olmaya başladık ama ben hiç o gözle bakmıyorum ona.kendisi tavırlaryla hafiften belli etmeye başlamıştı,dışarda görüşmek istedi, bende hala tık yok:)
memlketime gittim arkamdan bi msj: keşke giderken beni de götürseydin..
olay bitmiştir arkadaşlar..döndüğümde beni otogardan aldı, bi güzel valizimi taşıdı,yemek yedik içtik konuştuk eğlendk ve tek kelime etmeden sevgili olduk..
en sevdiğim yanı bu işte ilşkimn..tamamen doğal, gercek samimi duygular üzerine kurulu.
5. yılımıza girdik bu ay,ona hala aşığım.:kedi:
okularmz bitti,şehri terkettik ama birbirmzi bırakmadık şimdi sözlüyüz Allaha şükür:)
çok kıskanan oldu arkadaşlarımzdan, çok zor zamanlar gecirdk, üzüldük ağladık birbrmz için,çok ayrı kalıp acı çektim.senağlama
onun için yurt koridorlarında sabahlara kadar ağladığmı bilirim..hiç bu kadar alışacağmı bu kadar seveceğmi bilemzdm en başındn.
şimdi çoookkkk mutluyummmmm her günüm onunla gecsin, hep onun yanında oluyum istyorum.
Allah herkese böyle aşklar nasip etsin, insan hayatın kıymetini daha iyi bi anlıyor kızlar.:Saruboceq:

bir sitede msn verdik birbirimize.. siyasetten konuştuk.. kendimizden bahsettik biraz. sadece internette yazışıyoduk.. hatta ben hiç yazmıyodum.. hep ben selam veriyorum ben sohbeti açıyorum dedi diye ardı önü bi selam veriosun zor gelirse vermezsin dedim... bi süre yazışmadık bile.. sonrasında gene devam ettik konuşmaya... yılbaşında numaran olsaydı yeni yıl msj ı atardım dedi ben de numaramı verdim... tam gece 12 de msj attı.. yeni yıl ikimize de aşkla gelir umarım.. çok güzel şeyler hissediyorum dedi... bir kere de tlf da konuştuk.. sonrasında evimizin önüne geldi bi gece... arabayla.. ben de balkona çıktım el salladım sadece =) çocuk gibi gülümsedi tamam git artık diye işaret ettim ama ikimiz de çocuk gibi zıplıyoruz sevinçten.. =)) o aşağida ben balkonda gece saat 3.. sonra artık yüzyüze buluşalım dedi... izin gününde buluştuk.. doğum günümden 1 gün önceydi.. yağmur yağiyodu... ilk defa internetten tanıştığım biriyle buluşacaktım ama bana çok ters gelen bu şeyleri yapmama sebep başka şeyler vardı sanki.. ayaklarım ona doğru gidiyodu... bişeyler çekiyodu onda beni... ben napiorum die kendime kızıyodum ama bişeyler vardı evet... şemsiyenin altında elinde bir paketle beni bekliyordu... yanına gittim paketi bana uzatıp doğum günün kutlu olsun canım dedi.. doğum günüm olduğunu bile unutmamıştı... onu gördüğüm anda içim kıpır kıpır oldu... tam hayallerimdeki adamdı sanki...kapkara kaşları.. uzun boyu... gülümseyince iyice küçülen gözleri.. o güzel ses tonu... çok şekerdi.. anında ısındım.. heyecandan garsonun getirdiği çayı döktüm =)) çok rezildim yaa =)) saatlerce sanki birbirimizi kırk yıldır tanıyomus gibi sohbet ettik.. sustuğumuz anda da gözlerimiz konustu... çok derin bakıyodu.. tam bunu düşünürken çok güzel bakıosun dedi.. sonra ablası geldi yanımıza.. meğerse ablasına benden bahsetmiş ablası da merak etmiş geldi.. ablasına da acayip ısındım.. çok kafa dengi insanlardı.. sonra ablası geri gitti.. sonra evlerimize döndük... hemen nete girdi.. lafı uzatmıcam.. senden çok hoşlandım burcu sevgilim olur musun dedi.. olurum dedim.. 10 aydır sevgilim.. ama ne cesaret hemen buluşmuşum hemen evet demişim... şuan düşünüyorum da ben nasıl hemen evet dedim yaa... sonra ailesiyle tanıştım.. şimdi çok ciddi bi birlikteliğimiz var.. ilk zamanlarda hep önyargıyla yaklastım ona.. tanımıyorum etmiyorum ne cesaret hemen teklifini kabul ettim dedim... çapkındır önüne gelen kızla nette tanısıp buluşmuştur dedim.. ama onu tanıdıkça ailesinin içine girdikçe güvenim o kadar sağlamlaştı ki.. meğerse benim sevgilimin daha önce hiç ciddi bi ilişkisi olmamış... evet itiraf etti internetten bi kızla görüşmüş benden önce.. kız evine çağirdi beni.. gittiğimde direk üzerime atladı.. ben istemedim.. daha sonrasında cinsel anlamda bişeyler yasadık ama kız resmen beni kullandı.. canı istediğinde arar son defa gel derdi.. ben de nasıl olsa sevgilim yok bişeyim yok der sırf tatmin olmak için giderdim.. sonrasında kestik zaten topu topu 3-4 defa görüştük dedi.. sonra bi kızla daha nette tanısmıs.. buluşmuşlar.. kız biz birbirimize aşık olacaz demiş.. sonrasında tekrar görüşmüşler o sırada kız başkasıyla tlf da konusmus ve evdeyim demiş dişarda olduğu halde.. o sırada gıcıklandım kesin görüştüğü biri var dedim ve soğudum.. sonrasında da açık açık bana karsı ne hissettiğini ne düşündüğünü sordum cevap vermedi bi hafta sonra seni çok özledim diye msj attı. ben de bir daha görüşmek istemediğimi söyledim dedi.. çünkü dengesizdi ne istediğini bilmiyodu ve sanırım başkalarıyla da görüşüyodu dedi.. bunun dışında bi ilişkisi olmamış.. bana karşı hep dürüst oldu.. ilk zamanlarda hep mesafeliydi.. ama şimdi duygularını o kadar içten hissettiriyor ki.. ailesi de oğlumuzun ilk sevdiğim diyerek bizlere getirdiği kız sensin, biz bu ilişkiye ciddi gözüyle bakıyor seni gelinimiz kızımız olarak görüyoruz diyolar.. sevgilim de hayatımda senin kadar dürüst içi dışı bir birini bulamadım bulamam da der hep..

Tanıştıgımız gün benim doğum günüm ve partimdi.
Sevgilim yoktu zaten bütün arkadaslarımdı sadece.
bi kaç ay kadar görüşmedik o gün tanışmıştık arkadas muhayetinde.
tel nomu almıştı..sonra o zamanlarda arkadas ggrupkarında görüşebiliyorduk.
Bir gece saat gecenin on ikisi ve aradı beni
seninle muhakkak konuşmam lazım sütünü dökmüş kedi gibi
yalvarıyor nolur diye buluşmalıyız görüşmeliyiz diye.
en sonunda telde söyledi seni seviyorum sevgilim olur musun dedi.
bir bagırdım ona o gece bir bagırdım biz arkladasız sen bana nasıl böyle birsey söylersin diye.
aradan 3 ay geçti hiç görüşmedik hatta telini bile silmiştim
bir msj attı ki içim eridi..
o an sevgili olduk kaybettiğimiz sadece 3 ay oldu..
şimdi tanışalı 6 yıl oldu
3.5 yıllık evliyiz 2 yasında oğlum var canlarım ellerinizden öper..

:jeyyar:bende anlatam bare,:hulya: 2005 tarihinde bir firmaya girdim ilk onu ozaman gördüm,dedim bu neeeeeeeeeeeeee agzimin sulari akmaya basladi,ama malesef 1 ay calisip firmadan kovulunca bidahada görmedim,zaten unutmustumda,sonra 2007 de tekrar girdim ayni firmaya,bide ne görsem ayni adam,bu sefer pek umursamadim,ama onun gözleri sürekli üzerimdeydi,halbuki firmada okadar cok kiz vardiki polonyali rus alman ne ararsan var kiz cehennemi gibi,ama o sadece bana bakiyordu,yaklasik bi 3 ay bu bakma devam etti,sonra bi arkadasim firmadan dediki bu sana ne bakiyor asikmis gibi yoksa senle beraber oldugunu falanmi söyledi baskalarina dedi,tabi ben öyle deyince delirdim,cünkü diger calisanlar bile farketti bana nasil baktigini bir gün tam benim calistigim alandan geciyordu,

hemen yanina gittim tersleyerek SEN BANA NE BAKIYONNNNN DEDIM,oda hazir cevap ya sen bana ne bakiyorsun dedi,ama bu bakislariyla kendini cok ele veriyordu belliydi benden hoslandigi, neyse arada 4 5 saat gecince yanima geldi kafasi eyik bir seykilde seni rahatsiz ettiysem özür dilerim dedi, ozaman benim icimdeki sinir buzlari eridi,derken devamli selamlasmaya basladik,sonra o arkadas yine dedi yaaa bu bence senle beraber oldugunu herkeze anlatiyor baksana arkadaslari bile sana bakiyor dedi,bende kafamda bir plan kurup onunla dalga gececem güyaaaa,bir gün paydosta tesadüfen beraber ciktik oda konusalimmi dedi,bende dedim evet bende senle konusacam falan,neyse arabayi bir yere parkettim onun arabasiyla bi cafeye gittik,bu anlatti anlatti,icimden dedim aslinda iyi birine benziyor ama pes etmek yok dedim,dalga gecicem dedim,,

bir iki kere falan bulustuk baktim benim kafa dengi neseli sakaci cok matrak biri falan,ama bu arada ask mesk konulari falan yok,sadece arkadas gibi konusuyoruz sagdan soldan,aksamdi bana dediki gel biraz sehir icinde dolasalim dedi bende tamam dedim,yürüyorduk o sirada caddenin arasindan yasli ve cok korkunc bi sokak serserisi aniden yolumuza cikip bizden sigara istedi ozaman adami görünce bi an panikledim sonradan bide ne görsem ben korkudan onun koluna sarilmisim elini simIski tutuyorum,
hemen toprladim falan elini biraktim,oda sakayla karisik pis pis gülerek BÖYLE IYIYDI demezmi,
derken günler birbirini kovaladi ama bu arada gördümki gercekten iyi bir insan,cünkü firmada onun cok capkin kiz manyagi oldugunu duydum,yaklasik bi 2 ay böyle devam etti,sonra ikimizdede bi anda ask olustu sanirim,sonra ciddi takilmaya basladik,hergün gezmeler bulusmalar falan aradan su an tam iki sene gecti hala onunla beraberim 8 inci ayda aileler tanisti türkiyede,ve hala mutlu bir sekilde devam ediyor (bu arada o beni cok takip etmis sonradan söyledi)

senemcık Allah ogluna ve sıze uzun omur versın bır omur mutluluklar..

cemile sanada mutluluklar

turkiyemi birakip yurtdisina tasinmak zorunda kaldikdan 2 sene sonra yanlzligima tek arkadas oluck biriyle tanistim intde cok guvendim snr ailem tryeye unt gitmem icin gonderdi mucize olduu yani.oraya gidince eski cevremi gorup unuttum onu ama o unutma hic pes etmedi hep urasti hep urasti unvt olmadi fransaya geri donmem gerekiod ve yine sadece o yanimdaydi pisman oldum hersey icin ama cok gec gibiydi cnku artik yorulmustu.amaa sevgisinden suphem yookdu tekrar beni aradi sordu frdayken ve tekrar turkiyeye geldim ama hersey cok farkliydi cikmaya basladik allahim onsuz gecen hergunum ziyanmis simdi tam 2 yili askin birlikdeiz ve evlenmek icin cabaliyoruz cnku suan o turkiyede ben fransadayim ama yinede pes etmedik olum haric hic bisey beni ondan ayiramaz o kadar buyuk dertlerimiz varki ama askimiza engel olamaz..onu o kadar cok seviyorumkiiii bi gulusu herseyi feda etmeme yeeteer..

Bundan 4 yil once iş yerime geldi kiz arkadasiyla birlikte ve ogunden sonra hep geliyodu ama ben kesinlikle birgun olsun kafami kaldirip bakmadim obeni çok suzuyodu açikçasi çok da rahatsiz oluyodum çünkü yaninda sevgilisi vardi ve bu boyle 6ay falan surdu gelip gitmeler neyse birgun yine geldi tabi bu etrafimda donuyo bende iş arkadaşlarimla beraber oldugum icin yaninada gelemiyo neyse kizlar gitti tabi ben anladim benimle konusma geldigini bana mektup verdi tabi ben mektubu cope atim ama donradan dedim bakim hani neyazmis benden hoslandigini falan filan derken numarasida vardi tabi 1hafta sonra aradim ve imkansiz oldugunu ve sevgilisine karsida cok yanlis birsey yaptigini soyledim oda onunla iluskisini bitirdigini aralarinda sevgi olmadigini soyledi ve biz 3ay arkadasca olduk sonra Bende ona karsi birseyler hisetmeye basladim 3,5senem gecti cok ama cok sevdim ama kendisi yabanciydi kultur farkliligi. Zaman zaman tartismamiza neden oldu birde bunun ustune kiskanclik tuzu biberi oldu ve ben ayrildim cokta aci cektim unuturken 6aydir ayriz yani donusu yok birdaha biraraya gelemeyiz ama obunu kabulunmis degil iş yerime Hala geliyo daha aci cekiyoruz o boyle yaptikca tek isdegim insallah ona yakisir biriyle beraber olmasi cunku kotu bir insan degil iste buda benim hikayem

evet kizlar herkesin ask hikayesini okudum bende yazmaya karar verdim birgun aksam karanliginda okuldan geliyorum dolmustan indim o karanlikda keskin bakisli bir adama rastladim oyle guzel bakiyordu ki allahim ne oldu bana dedim aradan gunler gecti birdaha rast gelirmiyim diye dusunurken telefon caldi telefondaki ta kendisiydi hayatimla ilgili herseyi biliyordu adimi yasimi okulumu neyse flort etmeye basladik 2 yil gecti ayrildik baristik sonra birgun acil bulusmamiz gerek dedi gittim ellerimi tuttu askim ben gidiyorum dedi nereye dedim ben buraya uzunca tatile gelmistim yurtdisna ait oldugum yere sadece neden ben dedim madem hersey yalandi neden yaptin gitseydin ait oldugun yere baslamadan hicbirsey demedi biletlerim elimde gidiyorum dedi ne zaman dedim burkulan yuregimle bu gece 10 dedi allah yolunu acik etsin pisman degilim yasadiklarima dedim oda bende dedi gitti cafeteryada bir agladim dunyam yikildi sandim aglaya aglaya eve gittim saatler yaklasdikca daha cok agliyordum neyse saat aksam 10:20 geciyor allahim gitti nasil yasarim ben diye hickira hickira agliyorum o sirada tel mesaj geldi aynen soyle yaziyordu bu sehirde surgun kaldim hasretini ezberledim gurbetlere bilet aldim gozlerinsiz gidemedim bir tanem balkondan asagi bak dedi o an nasil kostum balkona asagi gel dedi hemen evlenme teklif etti eveeeeeeeeeet dedim oluncuye kadar ve evlendik tam 10 yildir halen asigiz ilk gunki gibi iyiki varsin askim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…