ikimizde beşiktaş'ımızın bi sitesine üyeydik yani üyeymişiz,benim ondan onun benden haberi yok,neyse..birgün o site facebook ta grup açtı,e üye olanlarada davet gidince biz ikimizde ordayız eylül sonu falan eklemişiz birbirimizi,birbuçuk ay boyunca ben arkadaş listeme girip bu kim ya ben niye kabul etmişim bunu falan diyip silmeye kalkıyodum o arada pc allahtan virüs kapmış silemiyodum bi türlü.sonra bigün profiline girdim fotoğraflarına falan baktım odası full bjk,o an haliyle bittim:)sadece 3 foto yorumumuz vardı birbirimize..16 yı 17 ye bağlayan aralık gecesi saat 2 kalktım sıkıntıdan feyse girdim baktım oda online,olacak varya işte ben aslında karar almıştım ve geceleri girmiyrdum nete,2 msj feyste sonra msn konuşması aynı gün sabah 6 ya kadar aynı gün yine bütün gün msj tlf.konuşması,birbirimizi fotoğraf dışında görmemiştik ve daha tanışalı 3 gün olmuştu ben olmaz nasılsa diye 2. 3. gün kendimi çekmeye başlamıştım çünkü o izmir ben niğde..(o sırada bursadaydım).ama aşkım tanışmamızın daha 3. yada 4.gününde dediki 10 ocakta ordayım..görüşelim konuşalım karar ver pişman olmucanı biliyorum..dediği gibi geldi 10 ocak 2009 da.c.tesi 13:00 gibi gördüm onu..kalabalığın arasındaydı ve gözleri okadar parlıyorduki..ve ben 3 derece miyopla 1.50 astiğmatla gözlüğüm yoktu o sıralar:) okadar uzaktan seçebildim aşkımı :j:j:j o an anlarmı insan..anlıyor..hayatımın aşkı olacağını o parlayan gözlerinde gördüm o an..gerçekten..
2 gün sonra tekrar gidip geldi izmire,benimle bursadan bindi otobüse niğdeye geldi:j
benim için okadar çok şey yaptıki aslında..nekadar kavga etsekte biliyorumki sebebi özlem..askerlik..sonuçta ben onu çok seviyorum ve eminim ömrümün sonuna kadar sevicem..oda beni inşallah....allah izin verirse 2 seneye evlenicez ve yaklaşık 6 sene sonrada Kartal'ımız olacak:) ıNŞALLAH
böyle işte...