ak hikayenizi anlatr msnz?

çok duygulandım bu sayfaları okurken bende yaziim dedim
yıl 2003 haziran ayı 6 yıl süren ve evliliğe gidecek gözüyle baktığım bir ilişkinin saçma saçma sapan bir neden yüzünden bitmesinden sonra büyük bir bunalım geçirdiğim bir dönemdi. içim yanıyor hiçbirşey yapmak istemiyordum ailem ve arkadaşlarım çok üzülüyor ve birşeyler yapmak istiyordu ben ne kadar inanmasamda bitmişti dile kolay 6 yıl bir anda püfff diye gitmişti. bende bitmiştim babam burdan biraz uzaklaşmam gerektiğini düşünüyordu belki farklı bir ortamda bulunursam acımın biraz hafifleyeceğini düşünüyordu bir sabah arkadaşımda kalmıştım telefonum çaldı arayan annem di o gece kararlaştırmışlardı annem 30 yıl sonra sivaa memleketine gitmeye karar vermişti tabiki nedeni benim bu ortamdan uzaklaşmam bana sana bir müjdem var dedi hemen o mu aradı dedim hayır bırak şunu artık dedi sivasa gidiyoruz dedi iyi hayırlı yolculuklar dedim telefonu kapadım eve döndüm öğlen annem yalvar yakar ikna edemedi beni otobüsleri akşam saat 8 de idi ben babamla kalacaktım odamda oturuyor ardarda sigara içiyor mektuplarımız okuyor resmlere bakıyordum ve birden içimden bir şey oraya gitmem gerektiğin söyledi hemen babamı aradım ve bana bir bilet almasını söyledim arabada kalan son bileti de bana son anda aldı babam ve yola çıktık yollar acımı artırmıştı sanki o gece annemin istanbulda yaşayan teyze kızları ve onların çocuklarıda sivasa gelmek için yola çıkmışlardı onlarla iyi vakit geçirebilirim diyordum nihayet 18 saat sonra sivasa varmıştık çok yorgundum hemen yattım zaten teyzemlerin gelmesiinede daha vardı ben annemin teyze kızlarına teyze derim benim teyzem olmadığı için sonra telefonum çaldı annem yukarı eve gel teyzenler geldi dedi çıktım teyzemler ve oğulları hepsi ordaydı en küçük teyzemin oğluyla kardeş gibi büyümüştük her yaz muhakkak görüşür tatile giderdik ama ortanca teyzemin oğullarını sadece istanbula gittiğimde görüyodum çok samimiyetimiz yoktu kahvaltıya oturduk ortanca teyzemin ortanca oğlu çağdaşın sürekli bana baktığını hissettim ama hiç böyle bir şey aklıma gelmiyordu günler geçiyor ve biz çok eğleniyorduk akşamları evin damına çıkıp ağlasamda aşağı indiğimde her şey değişiyordu sonra birgün bahçelere indik ilk kez o kadar yakınlaşmıştık su savaşı yaptık meyve yedik sonra yukarı dağdaki türbeye çıkarken en önden biz gitik ilke kez elimden tuttu yardım etmek amacıyla çok heyecanlanmıştım gece damda birlikte oturduk yıldızlar çok netti ve bir yıldızın kaydığını ikimizde gördük dilek tut dedim çoktan tuttum dedi söylermisin ne tuttuğunu dedim sen söylersen sölerim dedi hayır dedim ertesi gün okulun bahçesinden elma toplamaya gittik hep beraber teyze oğlullarıyla bir ara bana akşam ne dileğimi söyleyimmi dedi söyle dedim seninde beni seviyor olmanı diledim dediğinde yerin dibine girmiştim saçmalama dedim ve koşarak eve gittim ne olduğunu anlamamıştım neler oluyodu bana saçmalıktı bu izmire dönmek istiyordum bir an önce ben birini seviyordum zaten sonra aşağı eve inip uyudum bir sesle irkildim evin arka bahçesine geçmişler kuzenleriyle şarkılar söylüyolar inanamadım sonra akşamüzeri bahçelere indik annemlerde vardı biz erik topluyorduk çağdaşla sana bir şey söylicem dedi benimle evlenirmsin dedi e olduğumu erden geldiğimi şaşırmışken ağzımdan dökülen kelimeleri kontrol edemiyordum evet diyordum ama duramıyordum birden sarıldım ve ağlamaya başladım izmire dönem vaktimiz gelmişti şimdide oraya gideceğim için üzülüyordum.döndük ama ben babama istanbula gitmek istediğimi söyledim 1 hafta sonra annem ben ve kardeşim istanbuldaydık çok güzel bir hafta geçirdik sığınağım olmuştu en zor anımda elimden tutmuş bana tüm acılarımı unutturmuştu sanki döneceğimiz akşam annesi annemle konuştu istemeye geleceklerini belirtti ama annem hiç beklemdiğim kadar ağır tepki vermişti yol boyu annemler konuşmama rağmen onu ikna edememiştim ama babamı ederdim eve döndük babamla konuştum ama o da olmaz dedi bir türlü ikna edemiyordum çağdaş çok üzülüyordu ona üzülmemesini mutlaka geleceğimi söyledim bu arada bir sabah telefonun sesiyle uyandım açtığımda eski erkek arkadaşımın telefonun ucunda ağlıyordu konuşmak istediğini söylüyordu işte istediğim şey olmuştu ama benim için hiçbir anlamı yoktu hayrı dedim sen gittin ve bitti ben evleniyorum nasıl demiştim bunu 6 yıldır deli gibi sevidğim adama bende anlamıyordum.ama bildiğim bir şey vardı çağdaş bambaşkaydı annem ve babamla son kez o akşam konuştum eğer rızanızla olamasa rızanız olmadan gitmek zorunda kalacağım dedim ama maalesef cevap yine olumsuz ertesi sabah kalktım annem yoktu çantama birkaç eşya atıp otogara gittim bileti alıp atladım otobüse kimsenin hiçbirşeyden haberi yoktu susurluğa gelince çağdaşı aradım beni 6 da haremden al diye şaşırmış bir o kadar da sevinmişti. İstanbula vardığımda akşam üstüydü tabi evdekiler anlamışt teyzemi arayıp benim geldiğimi öğrenmişlerdi bir ay böyle geçti sonra düğün yaptık annem geldi ama babam ve kardeşim yoktu dayımlar halamlar herkes gelmişti çünkü bilirlerdi ki ben bir şey istediğimde yaparım evet burukta olsa biraz güzel bir düğün oldu 25/10/2003 artık evliydik her şey geride kaldı diye düşünürken hala yaşamamız gerekn kötü günler varmış 1 ay sonra kayınvalidemin ani ölümü yıkmıştı bizi annem yokken annemdi o mahvolmuştuk ama birbirimize daha da kenetlendik aradan 9 ay geçti ve biz istanbulu bırakıp izmire yerleşmeye karar verdik babasını ve kardeşlerini bırakmak ona çok zor gelsede şartlar onu gerektirdiği ve beni çook sevdiği için izmire yerleştik babamla barışmıştık çağdaşım tüm ailemin gözdesi olmuştu tıpkı benim olduğu gibi herkes onu çok sevmişti tıpkı benim gibi aradan yıllar geçti biz bu yıllar içinde bebek sahibi olmadık yani hamile kaldım ama iki kez kaybettik bebeğimizi ama aşkımın bana dediği tek şey ben seni sevdiğim için seninle evlendim bebek için değil benim bebeğim sensin oldu tam 5 yılı geride bıraktık ona deli gibi aşığım beni tamamlayan yarım o her şeyim eşim can yoldaşım çocuğum babam kareşim arkadaşım dostum iyiki evlenmişim onunla bazen bu dik kafalığım işe yarıyor onu seviyorum hemde çok işte bizim hikayemizde bu biraz uzun oldu ama bu en kısası böyle anlatılırdı herkese mutlu bir hayat diliyorum sevdikleriyle

Bugüne kadar pek çok başarısız ilişkim oldu gerek benden gerek karşı taraftan sürtüşmelerden kaynaklı...
Aslında bu biraz farklı ..
Eğitim aldığım özel bir eğitim kurumundan bir hocaya aşığım ben :) yani sanırsam yani galiba ne bileyim işte:)
Kursun ilk günüydü hocanın ismi Ali ...
İçeriye girdi o kadar dikkatimi çekmedi ilk başta ne yalan söyleyeyim hatta mola verildiğinde cafeye çıkmıştım tanımadım bile:)
Sonra tam karşısındaki masaya oturmuştum masasıyla masam birleşikti.O ders anlatırken ben bir ara dersi bırakıp gözünün içine baktım.Çok sakin bir havası vardı konuşurken sesinin tınısı hiç değişmiyordu bugüne kadar hoşlandığım delilerden ,manyaklardan değildi hiç :)
Yine aşık olmamıştım aslında...
Bir gün sabaha karşı rüyamda gördüm onu.Kalabalığın içerisindeydi yanından geçerken biri elimi tuttu döndüm baktım Ali hoca :) öyle tatlı bakıp gülmüştü ki yüzüme bir an heyecandan ölüyorum sandım.Kalktım sabah Allahım bu nasıl bir duygu ya öyle heyecanlıyım sanki çetin kışlar geçirmişimde ilkbahar gelmiş kadar sevindirik bir durumum oldu :)
işe geldim şarkı söylüyorum falan böyle midemde kelebekler falan uçuşuyor dedim tamam hayatın aşkı bu artık ya :) haftasonu kursum hızlı hızlı geçen günler yok oldu haftasonları gelmiyor :)
Daha dikkatli incelemeye başladım Ali hocayı...Bazen dalıyordum yüzüne ...
Aramızda 1 yaş var ama ben böyle deli dolu o fazla ağır :)
Neyse efendim yaş farkı falanda olmadığı için ayarlamaya karar verdim bilgisayarda böyle kolay çözülmeyecek bir sorun çıkarttım ortaya :) Herkes çıktı yardım edermisiniz diye sordum o da tabi diyerek başladı bilgisayarı karıştırmaya arada şaka falan yaptım güldü ama resmiyeti de hiç bozmuyor :) çözemedi sorunu baya uğraştı ama neyse çıkalım dedim.Amacım dışarıya birlikte çıkıp " sizide çok yordum bir kahve ısmarlayayım " demekti.Lakin o benimle birlikte çıkmamak için danışmanın önünde durdu ve benden sonra çıktı :)
İkinci sefer rüyamda gördüğümde ise mesajlaşıyorduk telefonla :)
Üçüncüsünde herhalde evleniriz bu gidişle ancak onu rüyamda görürüm sanırım
Arkadaşlar iyi bir planı olan varsa söylesin bu konuda çok duamı alır valla :S

çok güzel aşk hikayeleriniz var Allah hepinizi ömür boyu mutlu etsin inş...

gerçekten güzel aşk hikayeleri inşallah ALLAH en kısa zamanda banada güzel ve ömür boyu sürecek bir aşk nasip eder.

benimkisi bi arkadaşım vasıtasıyla oldu aslında biz msjlaşıyorduk ben lise birdeyken arkadaşımla sonra bu ben sana birini bulcam kız dedi bende kabul etmedim başta işte sonra msnde konuşurken yasin diye biriyle konuşuyorum ben senide konuşmaya atıyımmı dedi hayır felan dedim işte sonra kıramadım konuşmaya başladık ogün anlaştık çıkma teklif etti kabul etmedim ertesi gün oldu tabi akşam konuşuyoruz felan ama ben çaktırmıyorum hoşlandım ama sürekli kabul et nolur felan diyor neyse arkadaşım felan ısrar etti kabul ettim çok güzel anlaşıyorduk huyumuz aynıdı 3 gün sonra annem msjlaşırken yakaladı babama söylemekle tehtit etti bizim birlikte yapamayacağımızı söyledi neymiş ben hemşire olcakmışım ama o elektronikçi olcakmış ben ayrılmak istedim ikimizde çok kötü olduk 1 hafta sonra tekrar başladık dayanamayıp neyse 1 hafta geçti ben arkadşıma birini ayarlıyordum ama aşkımm benim onu aldattığımı sandı çok kırıcı sözler söyledi ayrıldım telefonlarına çıkamadım felan sonra bu devam etti msj atmaya en sonunda ben sinirlendim bittiğini onu hiç semdiğimi syledim ama yalandı onu çok seviyorum ve çok özlüyorum keşke bir kez daha onu görebilsem SENİ ÇOOKKKK SEVİYORUM AŞKIMMMM VE ÇOK ÖZLÜYORUMMM BİTANEMMM...

üniversitede farklı bölümlerde okuyorduk ve ortak derslerimiz vardı.Üçüncü sınıfın başındaydık ve o zaman ben başkasıyla çıkıyodum o kişi beni çok üzüyodu ve aşırı mutsuzdum her derse geldiğimde o yüzden bi köşeye çekilip oturuyodum ama yinede bana bakan gözleri fark ediyodum.en sonunda ayrıldık.Aradan bir kaç gün geçti msnde başında adım sonra seni seviyorumla devam eden bi adres beni ekledi. Normalde ekleyenleri kabul etmem ama seni seviyorum yazması cezbetti tabi beni ekledim o an hemen online oldu bişeyler yazıyo ama ben biri benimle dalga geçiyodur diye pek ciddiye almadan cvplar veriyodum o da zaten adını söylemiyodu.Birkaç gün böyle devam etti araştırıyorum falan bulamıyorum ama tahmin ediyorum bir kaç kişiyi.Sonra ben kimim dedi bende aklımda bikaç isim vardı ama direk onun adını söyledim ama yinede o olduğundan kesinlikle emin değildim.Ama tabi oydu ve o da zaten kendini tanıttı adını söylemem şaşırmıştı ama ben benden hoşlandığının farkındaydım.Sonra okulda görüştük o kadar masum geldi ki gözüme kendimi ona çok yakın hissettim ama suratı bebek gibi olduğu için benden küçük görünüyodu.Yanımda kardeşim gibi olan birini gezdiremem dedim ve istemedim ama o yinede beni tanı en azından dedi ve bende öylesine görüşüyodum baya bi uzun süre arkadaş olarak takıldım.Ve onunla zaman geçirmekten gerçekten çok keyif alıyodum.Yavaş yavaş ondan hoşlanmaya hatta aşık olmaya başlamıştım.Bir gün yolda yürürken durdu ve önümde diz çöküp bana olan sevgisini,bir ömürü onunla geçirmemi istediğini falan söyledi ve elini uzattı bende elini tuttum başladık...tabi devamı da var onuda bir ara yazarım

--------------------------------------------------------------------------------

yenı okul bıtmısdı ve yaz sıtajı yapıyordum yenı hemsıre adayıydım.evım ıle hasatne arası 30dk.her eve gıdısımde bırısı benımle evıme kadar gelırdı ben cok tedırgın olmusdum bu bı gun bole ıkıgun bole devam ettı ve hastanede calısan bı sekreter arkadas bana bı tanıdıgını oldugunu ve cıkma teklıf ettıgını soledı.ve bırgun ogle yemegıne cıkmısdık okısıyıde getırmısdı bu cocuk benı hergun evıme kadar getıren benı takıp eden cocuktu bende bbundan hoslandım ve aramızda yenı bı ask dogdu cıkmaya basladık ve astsubaydı kendısı osıralar bızım bı akrabamız benı ısdemeye gelıyodu ve babamda daha kucuk dıye olmaz dıyordu bunlar sık sık gelıyorlardı.bu akrabamızz olan cocuk baba ben ısdemıyorum nıye gıdıp kıza bakıyosunuz dıye sıkıstırıyo tabı aılesını sonra o cocuk akrabamız olan kım bu kız dıye soruyo ve aılesı anlatıyo hemsırre yenı mezun oldu oglan dıyo baba bu kız nerde oturyo onlarda dıyolar tarıf edıyolar ısde fızıksel ozellıklerden bahsedıyolar oglan dıyor ben o kızı tanıyorum o benım cıktıgım kız ve benı arıyorr bız akrabayızz babamların benı evlenmek ıcın zorladıkları kızda sensın sok olduk ıkımızde bırılerı ıle evlendırmek ıcın zorlanıyoruz ve bu ınsanların ıkımız oldugunu bılmıyoruzz ve allahıma sukur olsunkı o cıkmıs karsıma onu tanıdıgım ıcın cok mutluyum ıyıkı varsın

nasıl tanıştınız....

aşkınız devam edıyor muı
aşkınız nasıl bıttı....

slm öncelikle gerçekten çok güsel..
ben uzun uzun anlatayım...
benim nişanlım asayişte polis. her sabah ekip şefini almak için bizim apartmanın önüne geliyordu. yaklaşık 1 ay kadar bakıştık. sonra benim ekip şefinin eşine dedim ki "ablacım kim bu çocuk, sor bakıyım çıktığı biri var mıymış?"
sen git çocuğa de, özge senden çok hoşlanmış, tanışmak istiyor diye :bbo:
sonra numaramı verdim, aradı, konuşmaya başladık..
ona kalsaydı herhalde hala bakışıyorduk :roflol:
şuanda nişanlıyız ve 18.04.2009 da düğünümüz var..
:1hug: a.s.

pardon o gezegende hayat varmıydı ki 1 yıl 3 ay aynı pırıltı valla nazar değmezin aman yazar olsam kitabını yazardım vallakaydirigubbakcemile3

hani çoçukken hayal kurarız ya evleneceğim kişi söyle olsun diye ben nasıl bir kalple dilediysen,herhalde çok temiz bi kalple dilemiş olacağım ki tam anlamıyla hayalımde ki erkek aşkımmm sen git ve bana geri dön,sen döndüğünde ben bıraktığın yerde seni bekliyor olacağım çünkü seni çoook seviyorum...[/QUOTE]

süper ya özellikle son cümle ağlattı beni yemin ederim sevgi budur inş gönlünce olur herşey canımmmmm biraz geç yazıyorum yorumu ama yeni keşfettim KK yı

merhaba arkadaşlar bende aşkımı anlatmak istiyorum sizlere....
2005 teyiz tekirdağ da 2 yıllık üniversiteyi kazandım çok mutlu olarak gttm tekirdağa yerleştim falan derken ilk dersime girdim o gün gözleri çok güsel bakan biri dikkatimi cekti cokta hoşuma gitti.bu böyle bir iki bakma falan derken anladım ki aşık olmuştumm sürekli onu görebilmek için oyunlar yapıodum ama benim farkımda bile deildi çünkü başkası ile cıkıyodu ve bu bana cok acı veriodu. bu cıktığı kıs ona değer veremedi benim verdiğim gibi ve ayrıldılar benim aşkım hiç bitmedi sabırla bekledim ve fark etti beni konuştuk cıkmaya başladık ama yapamadı beni istemedi bıraktı tekrar o kıza döndü gene terk etti kız onu gene caresizce beni aradı istemedim kactım ölesiye seviyodum ama kactım en sonunda bi gün arkadaşlarla sahilde yolumu kesti seni seviyorum di,yerek bağırdı yaşadığım en güzel gündü ona inandım sarıldık dakikalarca (sahilin ortasında) arkadaslarım film seyreder gibi izlediler bizi o günden bu güne cok mutlu olduk aşkımız daha da coğaldı cok badireler atlattık yüzlerce kez ayrılmaya calıştık ama aşkımız galip geldi su anda nişanlıyız ve cok mutluyuz allahım bozmasın inşallah:teytey:

herkes anlatınca benımde butun asklardan kocaman olan askımı anlatayım ben esımle 2006 yazında tanıstım bı sonbahar gunut-ydu bıs arkadaslaparka oturmaya gıtmıstık bırılerıyle tartıstık snra kalkıp ardan gıderken arkadasa anlatıorum sınırdende bagırra cagıra konusuorum arkamdan geldı oda tesaduf ardan gecıomus bı sorunmu var dedı bende yok dıe tersledım bı baska banka oturduk bırısıyle geldı yanıma yanındakı kısıyı tanıomusum tabı arkadas zınk dıe atlayınca tanısmııs olduk ertesı gun bulustuk nese bole bole devam ederken ben yavas yavas asık oluodum ılk goruste ask derlerdı dalga gecerdım gulme komsuna gelır basına sende olmasmısın ah ah gordugum an asık oldum ıste ama ıtıraf etmıodum kendıme gordugum an ıcıme sıcak sullar akıodu bı gun kendıme cesaretını topla ya olursa olur olmasssa hayatımın erkegını kacırdım bıda bulamam dedım tam aradıgım erkektı yemyesıl gozler uzun duzgun bı fızık tatlı bı gulus dogallıgı bıtırodu benı topldım cesaretımı bellıkı onun teklıf edcegı yoktu da fasla bekleyezdım elımden kayıp gıtmesınıde ıstemedım ettım sonunda oda sasrdı tamam dedı eh ole bole zamn gectı oda asık oldu bana bırakamıoduk bırbırımızı yok bole olmaz dedım cektım mesaj benımle evlenırmısın dedım evet dedı cok savastık aıleler karsı cıktıbız umrsamadık ınadına sevdık baglandıkcada baglandık oluru yoktu ya olcaktı ya olcaktı kactımyasımı doldurduktan bı kac gun sonra 1 nısanda (saka gıbı bı dugunle)evlendık cok mutluydum o gun bu nısanda 2.yılımızı doldurcaz bı bebgımız var sımdı 1 yasında mutluyuz onu cok sevıorum ılk gordugum gunkı askla herzamnda ole kalacak o benım yosun gozlu sevgılım ben onun zuzusu olarak kalacagım.........

arkadaslar hepinizin hikayeleri de cok güzel gercektende, ben suan 21 yasindayim 16 yasinda esimle tanisdim ve 1,5 yillik evliyiz.biz 2003 yilinda daha 16 yasinda olmama ragmen bunalimdaydim asik olabilecegim bi insan ciksin karsima istiyordum.sonra bi rüya gördüm,rüyamda izine gitmisiz ve beni birileri istiyo ben kararzisim,yollda yügrüyorum yüzü belli olmayan uzun bi genc yanima gelip, bana beni bekle 6 ay sonra senin yanina gelcem ve birakmiycam falan diyo ,uyandim hemen heycanla arkadasima anlatdik 6 ay sonrasini hesapladik izin sesonuna geliyordu yani bizde türkiyeye izine gelcekdik, arkadasim kesin tr de biriyle taniscan dedi.izin sesonu catdi 4 haftaligina türkiyeye geldik ,isteyen gercektende oldu, kabulk etmedim 4 hafta bitdi benim morel sifir artik havalanina dogru yaolculuk basladi.kizkardesime amn bende rüya isde neolacak sanki diyorum ama üzgünüm.

cok bitkin,halsiz ve bence berbat bi durumda havalaninda sira bekliyoruz, gözüme bi cocuk carpti ic gecirdim sonra her bakdigimda oda bana bakiyo gözünü ayirmiyo. sirea bitdi bekleme odasina gecerken aman birdaha göremyicem ya dedim bakmadim, bekleme odasinda bide bakdim oda geldi, sonra ucaga bindim bide bi bakdim el bakacimi yerlesdirirken ayagim takildi birine bi carptim bakdim ooooooo, taabi bende carpildim, yerime yerlesdim o da benim oturdum siranin yanindaki siranin önüne oturdu, bakip bakip duruyordu sonra kendi kendime aman gelin güve olma kendi kendine dedim....

sonra bi kiz geldi yanina oturdu inise yakin, biseyler yazdi verdi kiza bende budala dedim kendini ne saniyorsa herkeze bakio aptal falan ama nasil kiskandim tanimadim adami.
bidaha hic orali olmadim,indik valizleri beklioyruz o kiz yanima gelip nr vermesmitaabi ben önce yok mok falan ciddi bi sekilde sonra babam bakioy noluyo diye ala´dimn cebime atdim nr.eve geldim okudum üstünde senden cok hoslandim neolursun beni ara yaziyordu 3 gün aramadim ters geldi bana, ama kirgirinna arkadasimla bi aaryalim dedik aradim azarliyorum cocugu nekadar sacma dii ne hadine falan g´her gördügüne nr veriyon sen diye,(cok salakca bencede)
sonra memleketler falan ayni cikdi ben yelkenleri suya indirdim hemen .....

1ay konusduk telde sonra bulusduk 3 ay arkadaslik yaptdik , o benden ayrildi sebeb bana baglanmakdan korkmmus, evlilik falan düsünmüyordu diye cok canim acidi ama atlatiyordum ama o beni hep arardi sesimi duymadan yapamadini söylüyordu güya arada bi arkadasca konusuyorduk ama ikimizde deli gibi asikdik megerse, sonra aradan 7-8 ay gecdi beni istemeye gelenler vardi evde bununda icine dogmus gibi aradi durdu bende konusamayinca bozuldu ,sonra misafirler gidince anlatdim ,bana demesmi evlen bence iyi biriyse sen de cok iyizin falan,deliye döndüm düsünüyorum zaten falan dedim.sonra gece bu aradi beni ay aglamakli bi sesli NEOLUR EVLENME BEN SENDEN KOPAMIYCAM GALIBA ; SEN BENIM HERSEYIMSIN: BITÜRLÜ SÖYLEYEMIYORUM BUNU SANA EVLEN DEDIM CÜNKÜ UMUDUM BITERDI DIYE AMA BASKASINA VEREMEM SENI, cünkü o benden ayrildikdan sonra tekrar birlikde olmak istedi ama ben kabul etmemisdim gurur ya oysa bende deli gibi seviyordum,

SONRA bikere bile ufak kavgamiz olmadan arkadaslik sözlü,nisanlilik devresinden sonra 1,5 yildir da evliyiz veeee askimiz dahada büyüdü inanin biz birbirimiz icin yaratilmisiz allah bozmasinnnnnnnn amin
ve de simdi 5 aylik ask meyvemiz yolda. onlar benim herseyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…