merhaba,nasıl bir liste verdi.ben de akapunktura gittim bana belirli bir liste vermedi.bugün 3. haftayı doldurdum.5.250 gr verdim.karbonhidrat diyeti verdi.yani besinlerin karbonhidrat değerlerine göre günlük 50 puanı aşmayacak şekilde bir proğram verdi.size nasıl bir diyet listesi verdi?bugun 3. gün 1 kilo gitti tartuda
klaASİK bi diyet verdi. iki dilim ekmek bi kase çorba yoğurt 5 kaşık sebze yemeği. yarım kilo daha verdim.merhaba,nasıl bir liste verdi.ben de akapunktura gittim bana belirli bir liste vermedi.bugün 3. haftayı doldurdum.5.250 gr verdim.karbonhidrat diyeti verdi.yani besinlerin karbonhidrat değerlerine göre günlük 50 puanı aşmayacak şekilde bir proğram verdi.size nasıl bir diyet listesi verdi?
CANIM NE KADAR HIZLI VERMİŞSİN .DİYETİNİ YAZAR MISIN?GERÇEKTEN MERAK ETTİM.55.1 geldim. diyet listeme harfiyen uydum.
CANIM NE KADAR HIZLI VERMİŞSİN .DİYETİNİ YAZAR MISIN?GERÇEKTEN MERAK ETTİM.
BENDEÖYLEDÜŞÜNDÜM.BEN 1 AYDA ,GERÇEKTEN DİYET YAPARAK 5.850 GR VERDİM.Bence 65.1 yazacaktı ama yanlış oldu mu acaba şaşırdım ben de...
Pazardan cumaya 11 kilo mümkün değil. Kilo fazlası çok olsa neyse de...
CANIM NE KADAR HIZLI VERMİŞSİN .DİYETİNİ YAZAR MISIN?GERÇEKTEN MERAK ETTİM.
Bence 65.1 yazacaktı ama yanlış oldu mu acaba şaşırdım ben de...
Pazardan cumaya 11 kilo mümkün değil. Kilo fazlası çok olsa neyse de...
kızlar siz yazınca faark ettim yanlış yazmışım kusura bakmayın. 65.1 im. ama allah söyletti derler ya belki 1 ay sonra 55 yazarım ha ne dersinizBENDEÖYLEDÜŞÜNDÜM.BEN 1 AYDA ,GERÇEKTEN DİYET YAPARAK 5.850 GR VERDİM.
kızlar siz yazınca faark ettim yanlış yazmışım kusura bakmayın. 65.1 im. ama allah söyletti derler ya belki 1 ay sonra 55 yazarım ha ne dersiniz
yok canımm ya iki haftadır gidiyorum 3 kişi fark etti kulağımdakileri. öyle çok sırıtmıyo. bide saçları açık bırakıp küpe takarsan belli bile olmuyo.Bende akapunktura gitmehi düşünüyorum ya. Kararsizim biraz ama o yspistirdiklari seylerle gezmek nasil bisey birileri gordugunde bu ne die soruyorlarmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?