canm emzirmekle bi alakası yok. görümcn sizi kıskanmış benceNe kadar çabuk vermissniz maşallah darısı basima benimde 20 kilo vermem lazım ama emziriyorum emzirenler akupunktur yaptırabilirmi bi bilginiz varmi birde nereye gidiyorsunuz bana 20 kilo için akupunktura gitme diyo gorumcem oda gidiyo 4 ayda 20 kilo verdi 10 kilo daha vericekmis bana gitme diyo ama gidicem tabi istemiyo ondan zayıf olayımakupunktur iştahı kesiyomus dogrumu? Metabolizmayi duzenliyomus tam bana göre 2,3 günde bir wcye çıkıyorum
GAYET İYİ GİDİYORSUN CNM MAŞALLAH .. BENDE 59 OLMUSUM:))) 58 DİM KİKİKİ:)63.9 geldim. azar azar gidiyo ama olsun. geri gelmesin de
BENDEDE YAN SORUNU VAR KILO ALINCA BELIM INCE DURUYOR YANLARIM CIKIYOR GOBEK YOK COK SUKUR AMA IYDE BOLGESEL ALIYORUZ KILOLARI HERKEZDE DEGISIYOR..ALLAHIM SAGLIKVERSIN BUNA SUKUR TEK DERDIMIZ BU OLSUN INSetek giyince göbek ççıkıyo ya sınır oluyorum
GÜNÜN AYDIN OLSUN BAKALIM IYI HBRLERINI BEKLIYORUMherkese günaydın. bugün doktor kontrolum var bakalım neler olacak. benm tartıya göre 63.7 geldim. toplamda 4 kilo gitti 3 haftada gibi gözüyo.
OOO HARİKAYMIŞ :))) HEDEFİN KAÇ KİLONUN KAÇ OLMASINI İSTİYOR DOKTOR BOYUNA GÖRE:)ŞEKER63.5 geldim. herşey yolunda. doktor bu harika birşey kilon ççok yok ama 4.2 kilo gitti 3 haftada diyo. bunun 2 kiloya yakını göbekten gitmiş. 2 cm incelmişim. bu da 1 beden küçülmüşüm demekmiş.
boy 163. hedef 55OOO HARİKAYMIŞ :))) HEDEFİN KAÇ KİLONUN KAÇ OLMASINI İSTİYOR DOKTOR BOYUNA GÖRE:)ŞEKER
CANIM BENIMDE BOY1,63 OZAMAN BENIMDE VERMEM GEREK 59 GELIYORUM BENDE 4 KILODA BENIM VAR OZAMAN AH AH NERELERE GIDEM NE YAPAMAM BEN NASIL VEREM 4 KILOYU :)63.4 geldim. :) daha verilecek 8 kilo var.
azmedersek veririz bence. 63 kiloyum artıkCANIM BENIMDE BOY1,63 OZAMAN BENIMDE VERMEM GEREK 59 GELIYORUM BENDE 4 KILODA BENIM VAR OZAMAN AH AH NERELERE GIDEM NE YAPAMAM BEN NASIL VEREM 4 KILOYU :)
CNM ZTN COK YEMIYORUM AMA UGRASAMAM VALLA SEN VER BAKALIM SEN VERDIKCE BEN SEVINIYORUMazmedersek veririz bence. 63 kiloyum artık
CNM BIRSEY SORUCAM LAHANA CAYI VARMIS DOKTORUNA SORARMISIN ISE YARIYORMUYMUS:)CNM ZTN COK YEMIYORUM AMA UGRASAMAM VALLA SEN VER BAKALIM SEN VERDIKCE BEN SEVINIYORUM
SORU SORDUM CVP VERMEDIN AMAuzun bi aradan sonra merhaba. 62 kiloyum artık. 6 kilo gitti toplamda. çok mutluyum. bi 6 kilo daha gidecek.
TAMAM TATLIM TSK EDERİM:)canm görmedim. epeydir net e girmedim ya arada gıtmiş soru. bugün arar sorarım canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?