akapuntur a başlıyorummm

Ne kadar çabuk vermissniz maşallah darısı basima benimde 20 kilo vermem lazım ama emziriyorum emzirenler akupunktur yaptırabilirmi bi bilginiz varmi birde nereye gidiyorsunuz bana 20 kilo için akupunktura gitme diyo gorumcem oda gidiyo 4 ayda 20 kilo verdi 10 kilo daha vericekmis bana gitme diyo ama gidicem tabi istemiyo ondan zayıf olayım akupunktur iştahı kesiyomus dogrumu? Metabolizmayi duzenliyomus tam bana göre 2,3 günde bir wcye çıkıyorum

canm emzirmekle bi alakası yok. görümcn sizi kıskanmış bence iştahı kesiyo hemen doyuyosun cnm. kan şakarin düşmüyoo açlıktan basın agrımıyo. cenın tatlı istemiyo. iradene hakım olabiliyosun

herkese günaydın. bugün doktor kontrolum var bakalım neler olacak. benm tartıya göre 63.7 geldim. toplamda 4 kilo gitti 3 haftada gibi gözüyo.

63.5 geldim. herşey yolunda. doktor bu harika birşey kilon ççok yok ama 4.2 kilo gitti 3 haftada diyo. bunun 2 kiloya yakını göbekten gitmiş. 2 cm incelmişim. bu da 1 beden küçülmüşüm demekmiş.

63.5 geldim. herşey yolunda. doktor bu harika birşey kilon ççok yok ama 4.2 kilo gitti 3 haftada diyo. bunun 2 kiloya yakını göbekten gitmiş. 2 cm incelmişim. bu da 1 beden küçülmüşüm demekmiş.
OOO HARİKAYMIŞ :))) HEDEFİN KAÇ KİLONUN KAÇ OLMASINI İSTİYOR DOKTOR BOYUNA GÖRE:)ŞEKER

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…