cnm aradım. 2 fincan içebilir bağırsaklara ii olur dediTAMAM TATLIM TSK EDERİM:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm aradım. 2 fincan içebilir bağırsaklara ii olur dediTAMAM TATLIM TSK EDERİM:)
COK SAGOL TATLIM BULAMADIM AMA YA BIZIM BURDA INTERNETTE VAR SIPARIS ETMEK LAZIMcnm aradım. 2 fincan içebilir bağırsaklara ii olur dedi
senin adına sev,indim canm. ne güzelarkadaslar ben senelerdir diyet yaptım diyetısyene de gittim fakat zayıflama görülse de vücudum tamamen ıstedgım gıbı olmamıstı 2 ay once mcyıll guzellık dıye bı yere gıttım bakırkoyde halada devam ediyorum vücudum da gözle görülür zayıflama ve sıkılaşma oldu çok mutluyum yaza şımdıden hazırım
MAŞALLAH DIYELIM OZAMAN BOY KAC KAC KILOSUN PEKI :)arkadaslar ben senelerdir diyet yaptım diyetısyene de gittim fakat zayıflama görülse de vücudum tamamen ıstedgım gıbı olmamıstı 2 ay once mcyıll guzellık dıye bı yere gıttım bakırkoyde halada devam ediyorum vücudum da gözle görülür zayıflama ve sıkılaşma oldu çok mutluyum yaza şımdıden hazırım
YA MAŞALLAH SENINKI HARIKA BIR BASARI CNM BENDE DOGUMDA 74 OLMUSTUM 2 SENEDE DOGUM KILOLRIM GITTI SIMDI 59 ZUM AMA BIRKAC KILO VERMEK ISTIYORUM OLMUYO BIRKACKILO ICIN BIR SIRRIN VARMI :) COK SAOL
O oslew1985 26 yaşındayım 78 kıloları gordum sonra dıyetle anca 65 e ındım fakat sonra guzellık merkezınde zayıflama paketı aldım hemde cok uygun fıyata 30 seans gırdım suan 54 kıloyum boyumda 1.68[/QUOTE COKDA ZAYIFLAMISISN BOYUNA GÖRE BENIM BOY 1,63 SEN SIMDI MANKEN GIBI DURUYOSUNDUR NEKADAR GUZEL COK SEVINDIM SENIN ADINA:)
bende merak ettimZAYIFLAMA PAKETİ DERKEN REJİMMİ BU BASKA BIR YÖNTEMMİ UYGULUYORLAR :)
CNM YA SEN VERIYOSUN BEN ALDIM ANLAMADIM GİTTİ REJLİ DÖNEMİNDEYİM ONDANIMI OLDU ACABA 58 DİM 59 BUUK CIKIYORUM KIYAFETSIZ:) AY SİNİ OLMUS DURUMDAYM CK YIYEN BIRI DEGILIM AMA MAGLUMA DAYANAMIYORUM GENELDE YIYORUM YAZ KIS BIRDE YESIL CAYI BIRAKTIM 10 GUN ONDAN SONRA ALDIM KILOYU SIMDI GERI BASLADIM BAKALIM VEREBILCEKMIYIM.herkese günaydın. yarın doktor kontrolum var bakalım ne kadar gitti. 400 gr gıtmış gibi. ama bakalım ordakı tartıda kaç gelecem. benm tartı her deasında farklı gösteriyo:))
CNM BILMIYORUM VALLA SUMU TOPDI KAYISI IYI EET VC CIKARIYOR BIR HAFTA SONRA TARTILIM BAKALIM NE OLUCAK :)kahvaltı: 2 dilim ekmek 3 zeytın 1 yumurta.
ara öğün: 2 kuru kayısı
öğle: 2 dilim ekmek salata yoğurt 2 baget haşlama derisiz.
ara öğün olarak süt içecem. akşam da aynı yemek var tavuk daha b,itmedi:))
biliyorum yanlış ama günde 10 kez< tartılıyorumCNM BILMIYORUM VALLA SUMU TOPDI KAYISI IYI EET VC CIKARIYOR BIR HAFTA SONRA TARTILIM BAKALIM NE OLUCAK :)