• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

akapuntur a başlıyorummm

biliyorum yanlış ama günde 10 kez< tartılıyorum
COK TAKINLI OLDUGUN ICIN TARTILIYOSUN EET IYI DEGIL HASTALIK SAHIBI OLURSUN ABARTMA BENCE BENDE SENIN GIBIYDIM SIMDI MORELIM BOULMADIN DIYE CIKMIYORUM SAGLIGIMIZ YERINDE COK SUKUR BENCE SENDE KENDINI TELKIN ET BU KONUDA:)

zayıflamayı bu ara çok taktım ya
BETERİN BETERİ VAR VE DAHA KTU DERDI OLANLAR VAR SUKUR VERMISSIN BAYA BİRDE BOYLE DUSUN BIRKACGUNDUR MESELA ZAYIFLAMA AKLIMDA BILE DEGIL OZGECANA MAHVALDUM ARTIK RUYALARIMA GIRIYOR KIZ OKADAR ETKILEDIM ÜZÜLDÜMKİ BÜTÜN AİLE PARCALANDI NE ACILAR VAR NE SEREFSIZLER VAR BENCE BIRDE BUTARAFINDAN BAK COK SANSLIYIZ ..ÖZGECAN İSE NE ACILAR CEKTI KIMBILIR DUSUNMESI BILE MAHVEDIYOR:(

BETERİN BETERİ VAR VE DAHA KTU DERDI OLANLAR VAR SUKUR VERMISSIN BAYA BİRDE BOYLE DUSUN BIRKACGUNDUR MESELA ZAYIFLAMA AKLIMDA BILE DEGIL OZGECANA MAHVALDUM ARTIK RUYALARIMA GIRIYOR KIZ OKADAR ETKILEDIM ÜZÜLDÜMKİ BÜTÜN AİLE PARCALANDI NE ACILAR VAR NE SEREFSIZLER VAR BENCE BIRDE BUTARAFINDAN BAK COK SANSLIYIZ ..ÖZGECAN İSE NE ACILAR CEKTI KIMBILIR DUSUNMESI BILE MAHVEDIYOR:KK43:
haklısın cnm yaaa. allah rahmet eylesın. sözün bittiği yerdeyiz

kahvaltı: 2 dilim ekmek 3 zeytın 1 dilim peynir
ara: 2 hurma
öğle: 2 dilim ekmek marul biraz haşlama tavuk
ara: 1 mandalina
akşam: 2 dilim ekmek salata çeyrek alabalık

sunuç: hiç kilo vermemişim bu hafta. ama bu hafta verecem çok az kaldı biliyorum.
CNM BNEDE KILO ALDI SANIYODUM REGLI DONEMIMDE 2 KILO FARK ETMIS NERDEYSE 58 ZİM HALA :) COK MUTLU OLDUM 2KILO DAHA VERSEM BENDE YAZA KADAR AMA KOSU BANDINI CIKARDIM SALONA KARARLIYM HAFTA 4 GUN YURUMEM LAZIMKI VERIYIM SIKILASIYIM YAZ GUNU GIYDIGIM YAKISSIN EN AZINDAN DIMI AMA:)

geçen hafta hiç vermedim. durdu. bazen olurmuş öyle. perşembeden bu güne 1 kilo gitti bile. 61 i gördüm sonundaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

dün ki menüm: ak hvaltı: 2 dilim ekmek 3 zeytın 1 dilim peynir
ara: yarım armut
öğle: 2 dilim ekmek marul biraz közlenmiş patlıcan yoğurt
ara: 2 yaprak sarma
akşam: 2 dilim ekmek salata yoğurt çorba
ara: yarım kase kısır

dün ki menüm: ak hvaltı: 2 dilim ekmek 3 zeytın 1 dilim peynir
ara: yarım armut
öğle: 2 dilim ekmek marul biraz közlenmiş patlıcan yoğurt
ara: 2 yaprak sarma
akşam: 2 dilim ekmek salata yoğurt çorba
ara: yarım kase kısır
MENÜDE DOYURUCU AMA BENCE BENDE COK YIYEN BIRI DEGILIM MAKARNA YERSEM EKMEK YEMEM ZTN SABAHLARI HEP IKI DILIM YERIM AKŞAMLARI HIC YEMEM EKMEK COK NADIRDIR AMA AYNI KILODA DURUYORUM ISDE :)

BENDE EVLİYİM 5 YILDIR KIZIM VAR BENIMDE 2,5 YASINDA ALLAH BAGIŞLASIN HEPİMİZİNKİNİ YASINDA 29:)
BUDA BENIM
GetAttachment.aspx.webp
:))) SEN KİMSİN:)

Back
X