Akay Hast. Tolga Ecemiş'e gidenler buraya lütfen

tolga beye giden onca insan nerde anlamadım CADIARZU başka başlıklarda döktürmüşler :jeyyar:

oh bi testten daha kurtuldun desene hihoyyyt sonuçlar iyidir umarım..
tecrübeli birinden iyi şeyler duymak inanılmaz moral oluyor,aman inşallah bizim de anlatacaklarımız güzel şeyler olur :Saruboceq:
bu arada prensesleri gördün mü canım,yoksa sadece test mi yapıldı?

ilaçları da sağlık ocağında falan bile yazarlar,yakınında varsa bi yer yazdırırsın..

Yok canım meleklerimi görmedim.Sonuçlarda yarın belli olacakmış..Sadece hocanın istediği kan testleri ve şeker yüklemesi yapıldı. Sabah alel acele Hoca ameliyata girdi 1 saat sonra muayene bölümüne geldi..Geldiğinde bana varmı bi sorun dedi bende yok dedim.Sonra hocam uyurken ne tarafa yatayım dedim sol tarafa yatmayı ihmal etme mutlaka sol yanına yat dedi...Valla tekrar gittim hastaneye allahtan aşağı ayrancıda çalışıyorumda kolay oldu..Demir ilacı başladı..

Bu arada ay sonu yıllık iznimi kullanacağım sonrada doğum iznim başlayacak..ınternete cok az girebileceğim evde internet yok çünkü..

iyi bari yakınmış iş yerin,ben eryamanda oturuyorum,epey uzak bana..
hayatım boyunca kan vermekten ödüm kopardı ama hamile kaldığım günden beri kevgire döndüm,ne çok test varmış:)
benim de yarın kontrolüm var,prensesimi görcem inşallah..
demir ilacını vermedi henüz,mineral desteği de vermedi,bi tek magnezyum verdi..
ben de sol tarafa yatmaktan bıktım şimdiden,yüzüstü yatmayı çook özledim..

yıllık iznini doğumdan sonra kullansan daha rahat olmaz mıydı? tabi hem senin seçimin hem de iş yerinin bu konudaki tavrı önemli ama,bebeklerle vakit geçirmek daha güzel olurdu gibi geliyo..

canım evim keçiörende iş yerim ayrancıda..aslında çok ters...

Ben doğumdan sonra çalışmayacağım çünkü 2 tane olunca annem tek bakamaz, beraber bakıcaz..Bakıcı olayını düşündüm aldığımız maaşta bakıcı ve yol parasına gidecekse neden bedava çalışayım onun yerine kendim büyütürüm diye düşünüyorum eşimde aynı fikirde..

Bu arada eşim dün gardrop şifonyer ve 1 beşiğimizi almış gardrop şifonyer kırmızı ve lake rengi karışık.beşik ise sadece lake rengi...Cumaya gelecekmiş çok heyecanlandım sorma ...Bebek odamızı boşalttık zaten geçen sene boyasını yapmıştık temiz.geriye ıkizlerimin eşyalarını yerleştirmek kalıyor...Rabbim herkese nasip etsin.

Son düzenleme:
ben burdayım ancak farkettim topiği ...
24 temmuzda doğum yaptım ben tolga beyle akay hastanesinde

herkese şiddetle tavsiye ederim.
yazılanları pek okuyamadım. hastanede hemşirelerde doktorda mükemmel....
hiç düşünmeyin, tadını çıkarın. ben 5. ayda tanıştım tolga beyle, o zamana kadarda o kadar çok doktora gittimki, hemde sinoptan gelip, çok zordu, bulantılarım fazlaydı. kabus gibiydi gidip gelmelerim. neyseki devamı güzeldi. daha sonra ayrıntılı yazarım arkadaşlar. ama içiniz rahat olsun. sezaryen doğum yaptım epidural. herşey keyifli, herkes ilgili , çok güzeldi. oradaki en ufak bir aksilik terslik suratı asık insan sizi alt üst edebilir. çok gergin oluyorsunuz haliyle ve her detay gözünüze takılıyor.
tolga hocama sinoplu hastanız derseniz beni hatırlar.

defne ne güzel başından geçenler bize umut oluyor tolga beyle ilgili anlatılanları duydukça daha da çok güveniyorum doktoruma...Bende yaklaşık 4 aydır tolga beyin hastasıyım çok memnunum....Çok sağol..

sizin yorumları okudukça tolga beyle daha tanışmadan çok sevmeye başladım.. zaten internette de birkaç makalesini okudum, ayrıca videolarını izledim..
çok ısındım..
bu hafta adetimi bekliyorum eğer gecikme olursa hemen tolga beyin yanında alacağım soluğu..
eşimin teyzesi ve kız kardeşi gebelikleri süresince takiplerini tolga beyde yapmışlar.. sadece doğum için akay hastanesini seçmemişler.. devlette doğum yapmışlar.. ama ikiside çok memnunlar.. öyle güzel anlatıyorlar ki tolga beyi..

inşallah bebişlerinizi sağlıkla alırsınız kucağınıza..
birgün bende inşallah hamiş olurum..

Allah içine sindirsin canım,tahmin edebiliyorum heyecanını opuyorumnanaktan
çalışma olayına gelince;insanın kendi çocuğunu kendisinin büyütmesi süper..ben de evlendiğimden beri çalışmıyorum,ilkel düşünüyorum,eşim çalışsın ben çocuğumu büyüteyim :smiley-cool: hem dediğin gibi maddi anlamda da kazandığını bakıcıya vermek sinir bozucu olur,en iyisini yapıyorsun alkisalkisalkis
Rabbim herkese çocuğunu büyütme fırsatını versin inşallah :Saruboceq:

hoşgeldin defnedamla,nihayet tecrübeli bi anne geldi,sana ve tecrübelerine çok ihtiyacımız var,iyi ki geldin:teytey:
sinoptan nasıl gelip gittin,azmine hayran kaldım valla
ilk fırsatta detayları bekliyoruz..
Allahım bize de seninki gibi güzel doğum anıları kısmet etsin:Saruboceq:

tuncss öncelikle inşallah gecikir adetin, seni de aramızda görmek isteriz:CüvCüv:
benim bugun randevum vardı ve bir kez daha ne kadar isabetli bi doktor tercihi yaptığımızı anladım..tolga bey hem enerjisi hem ilgisiyle inanılmaz güven veriyor..koşulsuz güven duyulacak bir doktor kolay bulunur birşey değil,hele hamileysen pimpirikli olup çıkıyorsun :1rolleyes: ne kadar şanslısın ki hamilelik öncesi kafanda bir doktor ismi var,birçoğumuz hamile kalınca yana yakıla doktor arıyoruz,dene yanıl yöntemiyle buluyoruz..
hadi güzel haberlerini bekliyoruz inşallah

sinop ayancıktayım ben ve buradada çok şeker ve ne yazıkki bir tane kadın doğum uzmanı var , acil bir durumda doktor o gün burda değilse sinopa ve belki samsuna gitmek gerektiği için korktum ve tabi hastane şartlarıda çok iyi değil.
ben sezaryeni tercih ettim ama ısrarla normal olursada hayır demem gibi bir halim vardı ve doğuma doktorun girmesi konusunda kesin kararlıydım. buda ancak genelde özel hastanelerde mümkün oluyor. tolga bey normal doğuma giriyor ne zaman olursa olsun. beni en memnun eden tarafı oydu öncelikle.
birde ben doğum öncesi iznini tam 2 ay kullandım. yani 7 aylıkken ankaradaydım. ama önceki gidişler zordu tabi. hatta birinde yorgunluktan 6 aylıktı bebeğim sanırım başaşağı durmuştu, yani kanala girmişti. birkaçgün ayaklarımı havaya kaldırıp sadece uzandım. tekrar eski haline dönmüştü neyseki....

tolga bey doğuma eşlerin girmesinede izin veriyor. ama benim eşim son anda o kadar panik olmuştu ki vazgeçti. ama teknisyenlerden biri bu konuda çok tecrübeli. sağolsun o kameraya almıştı doğumu. sonra o görüntülerden fotoğrafta elde ettim....

Esraa şu an kaç haftalıksın durumunuz nasılmış.Neler yaptı tolga bey miniğini gördünmü...??

20+3teyim canım,kuzucuğumun gelişimi gayet iyi,kocaman olmuş:) ama içinde bulunduğu su olması gerekenden azmış,dünya başıma yıkıldı duyunca,nasıl üzüldüm anlatamam:gitme:
tolga bey,sağolsun telkin etti,bol bol dinlenip,bol bol su içersem normale dönermiş:Saruboceq: hep hamilelikte hareket iyidir derler,ben de o yüzden durduğum yerde durmuyordum,hop zıp bi orda bi orda geziniyordum ama bende işe yaramadı:sinifsinif: deli gibi su içiyordum,daha içmem lazımmış.. ayrıntılı ultrasonu 4 hafta sonraya erteledi,o arada bakalım inşallah artar su miktarı:Saruboceq:
ilk defa anneliği yoğun hissettim,kızım için telaşlandım..ama çok şükür,Allah dermansız dert vermesin diyip kendimi sakinleştiriyorum..bi de spor salonuna yazılacaktık,yüzerim diyordum,iki salon arasında kararsız kalınca zaman geçti,Allahtan öyle olmuş yoksa daha da yoracaktım kendimi..

bu arada sordum,bebişler için bez,tulum vs gibi şeyleri biz götürüyoruz,hastanenin böyle bir hizmeti yokmuş..
sen nasılsın,meleklerin nasıl?

Canım Allah beterinden saklasın hiç panik yapma..Bence su içimini fazlalaştırırsan hiç bir sorun kalmayacak allahın izni ile.Sende bayağı varmışsın benim aramızda 1 ay var kaydirigubbakcemile2

Benimde gelecek aynı 9unda randevum var.Aminiyo sıvım şu an için iyi ama gelecek ay hoca tekrar bakalım dedi..bende günde 3 litre su içiyorum..Bakalım inşallah bişey çıkmaz..Ben sabahları işe otobüsle geliyorum, bu sabah otobüsten inerken ayakta dikilen çocuktan müsade istedim.Oda hiç aldırmadı bile ineyim derken karnımı içine çektim biraz sıkıştım zar zor indim biraz kasığım ağrıdı.İşyerine geldiğimde sinirimden ağladım..Allahım şurda izine çıkmama 1 ,5 hafta kala kötü bişey yaşamam inşallah..Yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim..İnşallah hayırlısı ile çıkarım izne

tebrikler vallahi,yerinde olan birçok hamilenin cesaret edebileceği birşey değil çünkü.. hani komşu illerden falan değil,taa sinoptan gelmek hakkaten cesaret işi..
devlet hastanelerinde normal doğuma genelde doktorun girmediğini duyunca inanamadım,herşey bi yana doktorunu görmek cesaret verir insana,tanımadığın bi ebeyle doğum yapmak çok sinir bozucu olur bence..

doğum şekli konusunda tolga beye güveniyorum,her iki şekildeki doğum konusunda hayli tecrübeli.. 7yıl kadın doğum hastanesinde çalışmış,günde ortalama 100 doğum yapılan bi hastanede..
bebeğin nasıl,bebekle yeni yaşam nasıl?
bi de toplamda kaç kilo aldın?ve bu zamana kadar ne kadarını verdin:uhm: çok sordum ama tecrübelerin bizim için çok önemli:1rolleyes:

Defne damla ne güzel şeyler anlatıyosun..Sinoptan buraya ayrıbir maceraDemek tolga bey doğuma eşleri sokuyo Genel anestezide de alıyomu bilgin varmı acaba...ben genel anestezi düşünüyorum çünkü epiduraldende korkuyorum..Yada bu sipinal dedikleri nasıl onu bilmiyorum...B akalım nasıl olacaka hayırlısı inşallah..

:Saruboceq: ay ne önemliymiş bu suyun miktarı,hiç bilmiyordum:) aman hepimizinki normal olsun inşallahh

sen de müsaade kimseden falan isteme otobüste,biraz itip kak önündekileri kötükedihüso ne ruhsuz insanlar var yaklava: geçenlerde ben de bindim otobüse,eh artık belli hamile olduğum da,gözümün içine bakıp oralı olmayan insanları görünce nasıl gıcık oldum anlatamam..hele gençler,kulaklık takınca gözleri de görmüyorklava:
lütfen kimsenin seni üzmesine,kızdırmasına izin verme,meleklerin için biraz bencil ol,başkasını rahatsız et ama sen olma..kasığın ağrımış bak,ağlamışsın bi de:gitme:
neyse bi daha olmaz inşallah..

ömrüm epiduralden acaip korkan bi tanıdığımızı da ikna etti tolga bey :)
genel anesteziyi hiç bir doktor önermiyor artık..
ben de korkuyorum ama hiç birşey hissetmediğini söylüyorlar,bi de cesaret geliyormuş doğum zamanı gelince:)

Esracım canım hiç sorma ..benim ikiz göbeğim normal hamilelerden daha çok çıkıyo montumun üst bir düğmesini kapatabiliyorum...koca bir göbek görmemeleri imkansız yani..Ama herkes görmemezlikten geliyo..Bugün bi kadıncağız yer verdi ne zaman görse sağolsun yer verir..Bana diyoki başına gelmeyen bilemez...Bende çok sağolun dedim herkes duyarlı olmuyor malesef.. 6 aylık hamileyim pazarlar hariç herün işe gidiyorum belki toplasan 15 kişi görüp yer vermiştir..Aman herkesin başına gelecek boşver diyorum..

Birde bu sıralar çok duygusalım dokunsalar ağlarım modunda..ne bileyim işte..
Bebeklerim sağlıklı olsunlarda bişey istemem..Ben ağlarım sorun değil..
Demek Tolga bey genel anesteziyi tercih etmiyor..Ben epiduralden de çok korkuyorum..Ama Tolga bey nasıl yapmak isterse kabul ederim..Hemi eşimde girer çok heyecanlı olur yaa..Allahım inşalla hayırlısı ile sağ salim sağlıklı zamanında gelsinler Cümlemiz için ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…