Akıl akıldan üstündür.

Arada eski konulara denk geliyorum. Metreslerin açtığı konulara ne kadar nezaketli, anlayışlı yorumlar yapılıyormuş. Herkes adeta bir iyilik perisi. Kendi başına gelse saç baş yolacak üyeler bu metres olan "hanımefendilere" kibarlıkta sınır tanımıyorlar.

Şimdi bakıyorum herkes içindeki nefreti kusuyor, lincliyor metresleri. Yıllar çok tüm nezaketi, anlayışı silip götürmüş üyelerden.

Ne demek bacım
bi daha evli erkek bulursan sen gel yine linçleriz

Valla kendilerine bunu layık görüyorlarsa benim için sorun yok. Hiç linçlemem ama metrese metres denir kimse kusura bakmasın. Bir insanı niteleyen kelimeyi kullanmak hakaret ya da linç değil bence.

Ama toplumun da erkeklerin de kendilerine bakış açısını bilsinler. Ona göre devam etsinler tercih ettikleri hayata.

Ay ben de hatırlıyorum, hele bi tanesi vardı, ziyaretçi hesabı ile yazmış, ne kadar dingin yorumlar yapılmış Allahım Kendi başlarına gelse, '' Ay canım ya, şrfsiz adam seni kullanıyor, kurtul ondan '' falan diye yaklaşırlar mı çok merak ediyorum.

Hem suçlu hem güçlüsün ayol. Bu metreslerin özgüveni nereden geliyor acaba

Yok ben eskiden de linçliyordum
Çizgim değişmedi

Ben lincliyorum çünkü burada uzun uzun yazdıkları şeyler kendi zekaları ölçüsünde karşısındakini aptal yerine koymaya çalışan türden.
Hiçbiri de burnundan kıl aldırmıyor üstlelik. Metres denmesi de güçlerine gidiyor.
Kibar kibar cevap yazmadım,yazmam o yüzden. Metres sevmiyorum.

Aboo kıyamam. Başka metreslerin "boşanma, evliliğine devam et" dediğini, "karısını boşayıp beni alacak" diye kendilerini kandırmadıklarını, "evliliğim çoktan bitti ama x sebeple birlikteyiz. Ben onu değil seni seviyorum" diyen tek erkeğin sevgiliniz olduğunu, en farklı, en büyük aşkı sizin yaşadığınızı sanıyorsunuz demek
Allah şifa versin.

Metreslik modami oldu. Ne bu kadınların kendini degersizlestirmesi yahu

Aynı konudur belkide.
Bir tanesi de açılan konudan güç alıp aynı durum bende de var, siz evlenebildiniz mi diye sormuş bir süre sonra.
Cevaplar kaldırılmış bir kiz çocuğuna teselli eder gibi.
Fenalık gelip okumadın çoğunu.

Son düzenleme:
Ya bi duygu sömürüsü yapma Allah aşkına. O adam o kadını boşamayacak. Adam boşanmak istese de karısı sırf sen metres olarak kal diye bile nikahını vermese hakkıdır. Ben boşan gel dedim diye suçlu mu oldum demişsin. Evet, suçlusun! Kafan almadı ama demen gereken şey şuydu:

“İster sürdür evliliğini, ister boşan. Ama bunun sebebi ben olmayacağım. Sen karınla ilgili ne yapmak istersen onu yap. Ama sakın bunu bana güvenerek yapma. Ben asla yuva yıkan kadın olmayacağım. Evli olan ve bunu benden saklayan adamla işim olmaz. Herkes kendi yoluna.”

Ama bunu diyecek karakter sende olmadığı gibi, burda seni eleştiren insanlara şirretlik yapacak kadar da aymaz bir insansın. Biraz mantık! Burdaki insanlar seni tanımaz, bilmez. Sizin sayenizde şöyle oldu, böyle oldu diyorsun. Yok sayenizde adam boşanacak, yok karısını işe götürmeyecek bilmem ne… Hayır da bize inat bir şeyleri yapsan ne, yapmasan ne? Bize göre bir şey yok ki. Konu açmışsın, yorum yaptık, fikrimizi söyledik. Gerisi senin sorunun. Metres olsan bize ne, evlensen bize ne? Hepimiz pir-ü pak değiliz. Ama bu senin iğrenç bir durum içinde olduğun gerçeğini değiştirmiyor. İlla saldıracak birilerini arıyorsan hem karısına hem sana mavi boncuk dağıtıp arkanızdan nanik yapan şerefsiz “sevgiline” saldır.

metresin aldatılan üstüne metres tutulan kadına yorum yaptığını bile gördü bu gözler .kadına :diğer kadını suçlama sakın tek suçlu senin kocan ondan hesap sor dedi yeminle

Bazı kadınlar gerçekten iyi niyetliymiş. Bu kadınların kandırıldığını, duyguları ile falan oynandığını sanıyorlarmış ciddi ciddi.

Şuan aktif olan üyelerden hiç denk gelmedin o yorumlarda zaten. Çoğu siteye uğramıyor ne zamandır. İyi niyetlerini de alıp gitmişler.
Ay napıyor uğramayan üyeler acaba? Öldüler mi kaldılar mı, nedensiz merak ediyorum bazen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…