Akıl almam lazım....

ay hahaha... zeka böyle birsey yapacağım bunu

Böylelerini taksimde ascaksın
Düşüncesiz herif annendemi öğretmedi sana her doğru her yerde söylenmez diye bu adam güzel kız benle geziyo diye kendini bi halt sanmış
Inşallah çirkin biriyle bile bile ....
Töbe yarabbim neyse sinirlendim lan hasta hasta.

ne kadar süredir birliktesiniz bu önemli.ilişkinin başlarında söylenmişse bu sözler aranızda henüz tam olarak bi sevgi oluşmadığı için normal karşılayabilirim ben.görünüş ilk olarak etkileyen bişey.yeterince tanımaya başlamadan önce kişiye göre çok önemli ve sevgi oluşmadığı için tek bağlayıcı şey olabilir.ama sizi yeterince tanıdıktan sonra bunu söylemişse ortada bi sorun var demektir.ben sevgisinden şüphe duyarım çünkü bunlar seven bi adamın sözleri değil bana göre.

6 ay olmuştu canım

Adam açık sözlü olayım yalan yok derken bildiğin bodoslama konuşmuş. Kadın ruhundan falan anladığı yok anladığım kadarıyla. Güzelliğinin birlikteliğinizin ana sebebi olması da cabası. Dünyanın binbir türlü hali var canım, yol yakınken seni karakterinle de sevecek biriyle ol. Bunun hastalığı var, doğumu var, kazası belası var Allah korusun. Her zaman bakımlı, güzel, şıkkıdım olamazsın maalesef.

canım benim ne kadar ince düşüncelisin teşekkür ederim uzulmuyorum artık...

Rica ederim canım.Üstteki paylaşımını gördüm.Bence kendi geleceğin,iyiliğin adına doğru olanı yapmışsın.Şimdi daha taze olduğu için durum hissetiklerini tahmin ediyorum.Ama hayatın ne zaman,neler getireceği hiç belli olmuyor.Ne kapılar açılabileceği insana...Allah seni iyilerle karşılaştırsın.

Ay o ne yaa resmen sehirr magandasii. Insanin Dis gorunusuyle karar verir sonra orda burda sokaklarda rezil kepaze olur. Birak birak hic gorusme allaasenn.

Amin kuzum hepimizi inşallah

Konuma cevap veren tüm hatunlar hepinize tek tek teşekkür ederim.
Şahıs özür dilemeye çalışırken al o özürünü daha güzel bir kıza ver ama bunları yaparken de uzun uzun aynaya bak dedim.
Sanırım şok olmuştu ki o anda son vuruşu yaptım ve....
Egon aptallığın ve sana mutlu hayatlar dilerim diyerek (ki bir aslan erkeği ne hissetti siz düşünün eee ben de akrebim anacım !!! :)))
ayrıldım...
Şimdi cok daha iyiyim... İyi ki vardınız , iyi ki cevaplarınızla yanımda oldunuz hepinizeee:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…