Akıl almam lazım....

Adamdaki özgüvene bak hele ! Hem kendisi senden 13 yaş büyük hem de yaşlanınca seni beğenmeyeceğini falan ima ediyor.
Sen onu beğenicek misin acaba, Allahım ya.
Teyzene de çok üzüldüm gerçekten ne kötü insanın hastalanınca eşi tarafından terk edilmesi.
Bu sevgiliden de bir cacık olmaz yol ver gitsin.

Öncelikle cevaplama nezaketinde bulunan tüm güzel hatunlara teşekkürler.
Özelime bir kişi şöyle yazmış :

Her kanser olan felç geçiren kaza geçiren ve kalıcı hasar kalan kadının 7 de 3ü zaten terk ediliyor. (Yazan bir sağlık çalışanı) bence sana ölürüm biterim deyip de terk edecek bir adam olmasındansa yiğitçe bilmiyorum deyip endişesini dile getiren dürüst biri daha iyidir.

Ne düşünüyorsunuz canlarım ?

kendisine bir Barbie bebek alıp ayrılın.. bebek yaşlanmaz, hasta olmaz hep taş- hep taş, tıpkı kendi kafası gibi

ama taktir ettim açık sözlüymüş, ya ciddi düşünmeye başladığınızda ya da evlendiğinizde öğrenseydiniz.. verilmiş sadakanız varmış..

7 de 4, 7 de 3 den daha büyük bir oran diye düşünürüm

katılıyorum canım ben insanım sonuçta hasta da olucam kaza da geçirebilirim hersey olabilir...

7 de 4, 7 de 3 den daha büyük bir oran diye düşünürüm

Önünde saygıyla eğiliyorum bu cevabın

Bu arada burada tek mesele adamın birgün kanser olursanız sizi bırakıp bırakmama durumu değil şu rahatlığı, sizi incitmekten,kırmaktan korkmaması. Üstüne üstlük teyzeniz sebebiyle bir hassasiyetiniz olduğunu bildiği halde. Bu tip meselelerde politikal doğrucu olmanın tek sebebi karşı tarafı kandırmak değildir, aynı zamanda karşı tarafın duygularına da değer vermek, onun kalbini kıracak bir söz etmeme inceliğine sahip olmaktır. Bu adam nezaket ve incelikten yoksun gibi geldi bana. Sizin duygularınız onun için önemli değil gibi. Sizinle yalnızca dış görünüşünüz sebebiyle birlikte olan bir adamla ciddi düşünmek de mantıklı mıdır gerçekten? Hem 6 ay da az buz bir süre değil karşı tarafın karakterini sevmek için.

Son düzenleme:

Sanırım bu bambaşka ve harika bir bakış acısıydı !

Valla benimde çok tanıdığım var canım hepsi dış görünüş için ölüyorlar.

olacağı söyliiim..

sen 40'lık olduğunda;bozdurup ıkı tane 20'lik alcak..

Yani seninle güzel olduğun için birlikte. Yarın bir gün yüzüne doyduğunda yanında olmayacak. malum yüze 40 günde huya 40 yılda doyulmaz derler...

Bu yiğitlik, mertlik değil ki. Düpedüz riyakarlık. Bunca zaman yüzün için beraberim bundan sonrada öyle demektir
Biriyle sırf güzel diye beraber olan adam yarın 30una geldiğinde yüzünde çizgiler belirince ne olacak?
Ayrıca ne bu özgüven? Kendisi dehşet bir güzelliğe mi sahip?
"Sen güzel olduğun için benlesin kıymetini bil köfte seni" der gibi...

31 yasındayım zaten bebek cok vaktim yok yani böyle kalmak için

ne alaksı var yahu yiğitlikle bu bildiğiniz odunluk kalaslık ya da bilumum şeyleri işte. ba verilmiş bukadar pervasızca verilmiş bir cevapta da yiğitlik arıyoruz ya biz kadınlar olmayız valla. kendisi size böyle bir soru sorsaydı siz ne cevap verirdiniz? eğer aynı cevabı verebiliosanız sorun yok bence devam edin

olur mu canım ben yanında olurdum... düşünemem bile gerek yok.

aynen güzelim bir de İranlı yani oyle Fransız vb gibi cok yakışıklı bir ırka sahip deil erkek olarak

Aslında adama da hak verdim şimdi bende 44 yaşına gelsem çıtır güzel hatun bulsam egom kabarırdı yani.
Hey allam. Bence tüm bunların üstüne hala ama seviyorum diyeceksen sen bilirsin ama fazla emeğe değmez gibi görünen bir ilişki
Allah korusun kaza, yangın, hastalık anında naparsın? sorusuna bilmiyorum yüzün için beraberim diyen birinde ben merhamet aramam
Bana bunu diyen yarın çocuğum olsa dahi ortada bırakabilir, bırakmasa da aldatabilir
Lütfen sanki bütün güzeller peşinde koşuyormuş gibi davranan bu adama sende fazla vakit harcama
Sevgiyle kal...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…