Akıl almam lazım....

Ne demek yani , terk etmekte haklı mı oluyor hasta olunca?
O zaman neden insanlar evlenirken hastalıkta sağlıkta iyi günde, kötü günde diyor.
Çok saçma buldum..

haklsın canım... yok seviyordum ama su an hissizim boşluktayım... garip birsey

Uyduruyorsun bacıııım deriz diye mesleğini de söylemiş ama sallamış... eğer parmaklarıyla tek tek saymadıysa o oranı nerede okuduğunu söylesin bi zahmet :)))

Buna da dürüstlük diyorsa hiç gerçek dürüstlük görmemiş demek ki...

bilemem canım bana yazılan mesaj böyleydi... paylaşmak istedim

Bu ne ya ciddi olamaz!!!!! O hasta olursa sen onu terk edecek misin ? Cevabın hayır ise bu adamdan ayrıl

Siderolites

Bu arada evet erkekler hasta kadın hasta çocuk çok çekmiyor, bu oran 7de 3değil 7de 5 dir bence

Siderolites

İnsan yalandan olsa yok canım seni bırakır mıyım falan der :26: Adam dürüst en azından

Benim de beni en yakın arkadaşımla aldattığını itiraf edip ama bak ben dürüstüm diyen bir sevgilim vardı o aklıma geldi bir an

[QUO TE=cicekbocek;35825443]Tanıdığın var mı? Hasta olup eşi tarafından terk edilen?[/QUOTE]
maalesef var canım büyük teyzem kanser oldu ameliyattan sonra kocası eve istemedi anneannemin evinde öldü teyzemin, annemin arkadaşı felç oldu eşi başka biriyle evlendi, bir arkadaşımın annesi kanserden öldü adam ölmeden eş arıyordu geçen sene arkadaşımın annesi felçli ce vefat etmeden önce kocası evlenecen boşanalım diye kadını yedi bitirdi ve daha nicesi hatta eski bir söz var eskiler dermiş kocandan çok kendine bak "erim beni çok sever ama sap sever"diye çok acı

Siderolites

Seninle birlikteyim çünkü güzelsin. Özetle adam bunu demiş.
Yahu ne tuhaf bu erkekler, dünyanın her yerinde aynı anda aynı kafadalar demekki hepsi

Sakın bu bırakma bu adamı. Teşekkür et ve cevabının seni rahatlattığını söyle. Sen hala güzel ve çekiciyken onun yaşlı ve hastalıklı bir adama dönüşmüş olacağı, çoktan iktidarın öte yakasına geçmiş olacağını bildiğin için bu soruyu sorduğunu, çekip gitmek istediğinde kendini kötü hissetmekten korktuğunu, onun böyle bir durumda ne yapacağını öğrenmek için bu soruyu sorduğunu söyle. Artık gönül rahatlığıyla onunla evlenebileceğini vurgula. Ne kadar sürerse artık diye belirtmeyi unutma.

Sonra arkasına bakmadan kaçışını izleyip olanları bize anlatırsın di mi?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…