- Konu Sahibi Araf_Melegi
-
Öncelikle cevaplama nezaketinde bulunan tüm güzel hatunlara teşekkürler.
Özelime bir kişi şöyle yazmış :
Her kanser olan felç geçiren kaza geçiren ve kalıcı hasar kalan kadının 7 de 3ü zaten terk ediliyor. (Yazan bir sağlık çalışanı) bence sana ölürüm biterim deyip de terk edecek bir adam olmasındansa yiğitçe bilmiyorum deyip endişesini dile getiren dürüst biri daha iyidir.
Ne düşünüyorsunuz canlarım ?
Aslında adama da hak verdim şimdi bende 44 yaşına gelsem çıtır güzel hatun bulsam egom kabarırdı yani.
Hey allam. Bence tüm bunların üstüne hala ama seviyorum diyeceksen sen bilirsin ama fazla emeğe değmez gibi görünen bir ilişki
Allah korusun kaza, yangın, hastalık anında naparsın? sorusuna bilmiyorum yüzün için beraberim diyen birinde ben merhamet aramam
Bana bunu diyen yarın çocuğum olsa dahi ortada bırakabilir, bırakmasa da aldatabilir
Lütfen sanki bütün güzeller peşinde koşuyormuş gibi davranan bu adama sende fazla vakit harcama
Sevgiyle kal...
Ne demek yani , terk etmekte haklı mı oluyor hasta olunca?
O zaman neden insanlar evlenirken hastalıkta sağlıkta iyi günde, kötü günde diyor.
Çok saçma buldum..
Öncelikle cevaplama nezaketinde bulunan tüm güzel hatunlara teşekkürler.
Özelime bir kişi şöyle yazmış :
Her kanser olan felç geçiren kaza geçiren ve kalıcı hasar kalan kadının 7 de 3ü zaten terk ediliyor. (Yazan bir sağlık çalışanı) bence sana ölürüm biterim deyip de terk edecek bir adam olmasındansa yiğitçe bilmiyorum deyip endişesini dile getiren dürüst biri daha iyidir.
Ne düşünüyorsunuz canlarım ?
Uyduruyorsun bacıııım deriz diye mesleğini de söylemiş ama sallamış... eğer parmaklarıyla tek tek saymadıysa o oranı nerede okuduğunu söylesin bi zahmet :)))
Buna da dürüstlük diyorsa hiç gerçek dürüstlük görmemiş demek ki...
Nereden başlasam.. Benim bir teyzem var. Meme kanseri olunca memesi alındı ve kemo.dan sacları döküldü.eniştem onu böyle kadın mı olur diye terk etmişti. işte o zamandan beri bende bu korku vardır. Asla böyle kişilikte biri ile olmak istemem.
Ve şimdi ....İran asıllı Hollanda vatandaşı 1 erkek arkım var. (Aslan burcu) . o Türkiye'ye gelir beni görmeye falan derken işler ciddileşmeye başladı.
Ben de ona ya felç olursam ya da kanser olup çirkinleşirsem ne olur diye sordum.. çünkü o hep bana çok güzelsin der. bana "bilmiyorum çünkü ilişkimizin en büyük nedenlerinden biri senin güzel olman..." dedi. Mideme bıçak yemiş gibi hissettim. "Ama bir gün yaşlanacağız "dedim . (benden 13 yas büyük) "sen yaşlandığında ben ölmüş olacağım sorun yok" dedi ve gayet ciddiydi !
Bunun beni çok incittiğini söylediğimde ama "gerçek bu yalan söyleyemem" dedi.!!!
Ne yapmalıyım ? :2:
Bu arada evet erkekler hasta kadın hasta çocuk çok çekmiyor, bu oran 7de 3değil 7de 5 dir bence
Siderolites
Tanıdığın var mı? Hasta olup eşi tarafından terk edilen?
İnsan yalandan olsa yok canım seni bırakır mıyım falan der :26: Adam dürüst en azından
Benim de beni en yakın arkadaşımla aldattığını itiraf edip ama bak ben dürüstüm diyen bir sevgilim vardı o aklıma geldi bir an
Bu gece konuşacağız ama buyuk ihtimalle ben kendisinden ayrılacağım !
Sonuc ne oldu???
teşekkür ederim okuduğun için ve cevabın için
Valla benimde çok tanıdığım var canım hepsi dış görünüş için ölüyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?