Esimin erkek kardesi bunu yapan. Yani bu saatten sonra barisirsa gene ben kötü olurum. Allahim sen sabir verBir de görümcen eski nişanlısı ile barışsın tam olsun.Beklerim. Sen de bekle.
Yani size gecmis olsuna gelen bir kisiyi kabul etmemek mi lazim. Bu bir misafircilik olayi degil. Ki babam ciddi operasyonlar gecirdi.ben olsam coronayi falan bahane eder o aileyle gorusmezdim.karsi taraf cok buyutmus ama onlarla misafircilik yapmaya gerek var miydi bilemedim
kendi arkadasim degil bir sey degil niye goruseyim ki .evet zaten ben coronadan da kabul etmezdim kalp hastasi babamin yanina ama corona olmasa da boyle bir gorusmeye gerek yok bence. tatsizlik cikacagi belliYani size gecmis olsuna gelen bir kisiyi kabul etmemek mi lazim. Bu bir misafircilik olayi degil. Ki babam ciddi operasyonlar gecirdi.
Yani olayi o kadar absurt bir hale getirdiler ki. O kadini bile sevgilisi ile birlikte ailesi bulmusmus ve ayrilmak icin bahane yaratmislar. Ama degil birebir mesajlari gordum ben ve onlar mesajlari bile okuma zahmetine girmediler bunlarin hepsi yalan diyeŞerefsiz oğullarına toz kondurmamak için yapmayacakları şey yok bunu anlamış oldunuz en azından
Engelleyin , silin siz de. Aramayin, sormayin, konusmayin
Laf ederlerse de, benimle uğraşacağınıza şerefsiz oğlunuza söz geçirin diyin. Bu kadar. Ne berbat insanlar var yahu, oğulları evli kadınla beraber hala elkızına suç buluyorlar??
Nasıl yaaa?! Ay kayınbabandaki nasıl bir yüzsüzlük, püüüü! Ayrıca, o kim oluyor seni ailen ile görüştürmeyecek?Esimin erkek kardesi bunu yapan. Yani bu saatten sonra barisirsa gene ben kötü olurum. Allahim sen sabir ver
Bal gibi biliyorlar oğullarının yediği haltı. Elin kızı neden bunlarla uğraşsın, istemese basardı tekmeyi.Yani olayi o kadar absurt bir hale getirdiler ki. O kadini bile sevgilisi ile birlikte ailesi bulmusmus ve ayrilmak icin bahane yaratmislar. Ama degil birebir mesajlari gordum ben ve onlar mesajlari bile okuma zahmetine girmediler bunlarin hepsi yalan diye
Annem ve kizin annesi 40 yildan fazladir arkadaslar. Yani öyle uzak bir iliski degil zaten. Ve istanbula ucacaklari icin PCR yapmislardi geldikleri vakitte.kendi arkadasim degil bir sey degil niye goruseyim ki .evet zaten ben coronadan da kabul etmezdim kalp hastasi babamin yanina ama corona olmasa da boyle bir gorusmeye gerek yok bence. tatsizlik cikacagi belli
onceden arkadaslik varsa siz haklisiniz tabi ki .ben onlar sayesinde tanistiniz gibi dusunmustumAnnem ve kizin annesi 40 yildan fazladir arkadaslar. Yani öyle uzak bir iliski degil zaten. Ve istanbula ucacaklari icin PCR yapmislardi geldikleri vakitte.
İnsanlar mağdur. İnsanların kızı aldatılmış. Arada eskiye dayanan bir ilişki var demek ki. Bi tane paşazade yüzünden mi bozulacaktı?ben olsam coronayi falan bahane eder o aileyle gorusmezdim.karsi taraf cok buyutmus ama onlarla misafircilik yapmaya gerek var miydi bilemedim
eskiye dayanan bir iliski oldugunu konu sahibi sonra yazdi .hatta bir onceki mesajimda o zaman siz haklisiniz dedimİnsanlar mağdur. İnsanların kızı aldatılmış. Arada eskiye dayanan bir ilişki var demek ki. Bi tane paşazade yüzünden mi bozulacaktı?
Yok başta belirtsem iyi olurmus. Ama ortada bir iliski yokken babamlar zaten görüşüyordu. Hatta babamin yaninda bir zaman çalışmış kizin annesi evlenmeden önce. Bayağı eski yanionceden arkadaslik varsa siz haklisiniz tabi ki .ben onlar sayesinde tanistiniz gibi dusunmustum
Biraz karışık mı anlattın, yoksa bilinçaltım böyle yüzsüzlüğü kabul etmedi mi bilmiyorum ama ilk başta görümcen sandım.Yok başta belirtsem iyi olurmus. Ama ortada bir iliski yokken babamlar zaten görüşüyordu. Hatta babamin yaninda bir zaman çalışmış kizin annesi evlenmeden önce. Bayağı eski yani
Bence kabul etmedi. Benim ki hala kabul etmiyor. Kızın düştüğü hali dusunemiyorum bile. Benim başıma gelense pismis tavuğun başına gelmez...Biraz karışık mı anlattın, yoksa bilinçaltım böyle yüzsüzlüğü kabul etmedi mi bilmiyorum ama ilk başta görümcen sandım.
Allah 'tan eşinin aklı başında.Bence kabul etmedi. Benim ki hala kabul etmiyor. Kızın düştüğü hali dusunemiyorum bile. Benim başıma gelense pismis tavuğun başına gelmez...
Bir de görümcen eski nişanlısı ile barışsın tam olsun.Beklerim. Sen de bekle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?