- 19 Mayıs 2020
- 48.090
- 216.452
- 598
Görümce değil kayınçoymuş. Nazik bilinçaltım böyle yüzsüzlüğü kaldıramayıp yanlış anlamış.Bir yerde konunun buna bağlanmasını bekledim, yalan yok
Sorma eşim zaten olayın başında babasinin saçmalığına dayanamadi. Anlamadilar herhalde ben anlatayım diye gitti babasinin yanina bak baba boyle boyle yazmis diye mesajlari okudu. Cocugu cagirdilar. Doğru mu boyle mi yazmissin diye yok dedi yeminler etti yazmadigina dair. Yalanci olan eşim olduAllah 'tan eşinin aklı başında.
Ben her türlü kabul ederim bu aileyi. Oğulları yapmış pisliği bir de üste çıkıyor eşinizin ailesi. Siz önce kapınızın önünü süpürün deseydiniz keşke.Yani size gecmis olsuna gelen bir kisiyi kabul etmemek mi lazim. Bu bir misafircilik olayi degil. Ki babam ciddi operasyonlar gecirdi.
Bence babası, '' Bugün kardeşine, yarın sana . '' dedi ve eşin sana söylemiyor.Sorma eşim zaten olayın başında babasinin saçmalığına dayanamadi. Anlamadilar herhalde ben anlatayım diye gitti babasinin yanina bak baba boyle boyle yazmis diye mesajlari okudu. Cocugu cagirdilar. Doğru mu boyle mi yazmissin diye yok dedi yeminler etti yazmadigina dair. Yalanci olan eşim oldu
Olay önümde olmasa belki de birebir sahidiyim herseyin...Bence babası, '' Bugün kardeşine, yarın sana . '' dedi ve eşin sana söylemiyor.
Valla ben bu kayınbabadan her şeyi beklerim. Kıstırıp bi yerde söylemiştir. Neyse ki kale alan yok.Olay önümde olmasa belki de birebir sahidiyim herseyin...
Yok adam normal degil kiz kardeşi ile kavga etti bu mesele yüzünden evden kovdu kiz kardesini. Sebebi ise olaylarin aslini gidip cocugun nenesine anlatmasi. Yani annelerineValla ben bu kayınbabadan her şeyi beklerim. Kıstırıp bi yerde söylemiştir. Neyse ki kale alan yok.
Ay beter olsunlar.Yok adam normal degil kiz kardeşi ile kavga etti bu mesele yüzünden evden kovdu kiz kardesini. Sebebi ise olaylarin aslini gidip cocugun nenesine anlatmasi. Yani annelerine
Bu ne ki, kk da bir konu vardı, kadının kayınbabası '' Benim oğlum aldatmadı, gelin oğlum istemediği halde kuma buldu kendine. '' demiş.Yani olayi o kadar absurt bir hale getirdiler ki. O kadini bile sevgilisi ile birlikte ailesi bulmusmus ve ayrilmak icin bahane yaratmislar. Ama degil birebir mesajlari gordum ben ve onlar mesajlari bile okuma zahmetine girmediler bunlarin hepsi yalan diye
Ay yeminle kafasi güzel dolasiyor millet....Bu ne ki, kk da bir konu vardı, kadının kayınbabası '' Benim oğlum aldatmadı, gelin oğlum istemediği halde kuma buldu kendine. '' demiş.
Güçleri sana yetti.Ay yeminle kafasi güzel dolasiyor millet....
Ama gercekten ben ciddi anlamda tuhaf hissediyorum kendimi. Hani istenmeyen, ailenin sevmediği kisi neden ben oldum durup dururken onu anlamadim...
Yani olay oldu kimse bana ya noldu bir anlatsana demedi ne gorumcelerden ne eltimden ne de yengesinden... Bunlarin hepsi de çok yakin... Yani hani bir sarki vardi ya kolaymiydi bu kadar vazgecmek benden diyeGüçleri sana yetti.
Ya gücü yeten yetene işte bu dünya. Bakma, kızkardeşini kovmuş, ama yarın barışırlar. En kolay gözden çıkarılacaklar, sen ve ailen.Yani olay oldu kimse bana ya noldu bir anlatsana demedi ne gorumcelerden ne eltimden ne de yengesinden... Bunlarin hepsi de çok yakin... Yani hani bir sarki vardi ya kolaymiydi bu kadar vazgecmek benden diyeayni o durumdayim.
Yarattiklari karmadan kacamayislarini görmek istiyorum sadece. İnsallah nasip olur.Ya gücü yeten yetene işte bu dünya. Bakma, kızkardeşini kovmuş, ama yarın barışırlar. En kolay gözden çıkarılacaklar, sen ve ailen.
Haberleri ilk operasyonda vardi. Esim söyledi. Ama degil ziyaret telefon etme tenezzulunde bile bulunmadilar. Bu yuzden diger iki operasyonu ben bilerek soylemedim. Ama konunun babamla alakasi yok. Kendileri islerine gelene isleri geldigi gibi davraniyorlar. Komsulari ayni hafta kolunu kirdi ailece gecmis olsuna gittiler. Babami ise aramadilar. Buna bozuldugum icin soylemedim. Ki gercekten de degisen birsey olmadi...Esinizin ailesinin yaptigi sacma cunku ortada onceden de bir hukukunuz varmis.
Ama daha ilginci babaniz uc kez ameliyat gecirip yogunbakimda yatarken esinizin ailesinin bundan haberi olmamasi.
Yani diger aile bile duymusken esinizin ailesinin niye haberi yoktu? Buna da bozulmuslardir, ki salt bu konuda cok haksiz degiller bence.
Yani deger vermediklerini gormek için kör ya da aptal olmak lazim. Bakmayin gülüyorum falan ama gercekten cok canim yandi. Yillardir ailedeyim vay be diyorum sadece ..İğrenc diyorum gerçekten ısrar ediyorum ki size hiç değer vermiyorlar sizde bunun farkına varın asla taviz vermeyin. Sen haklısın. Üstelik benim kızdığım seni nasıl sanki kendilerine bağımlı capsız bir insan gibi görmeleri. Yani sanane be adam sen çocuğunun yaptığına bak.
Ya adami görsen sesi solugu cikmayan bir tipti. İcinden canavar çıktı. Kadinin bir cocugu da neredeyse universiteye gidecek yasta. Zaten çocuğu da tehdit etmis parayla. Para vermeyince çocuk nişanın olduğu gün patlatti bombayi kadin. Kizin nisan elbisesi duvarda asili kaldi kaç hafta...Oğlu nişanlısını bekar bir kadınla aldatsa bu herif burnu havada omzu dik dolaşırdı, hatta nispet yapar gibi o kadını oğluna istemeye giderdi. Ama evli ve üç çocuklu olunca bu kadın, durum böyle oluyor. Oğlunun pisliğini örtmek için yapamayacağı şey yok. Ben olsam bu kayınbabaya daha güvenmem, aşırı tehlikeli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?