Eşiniz şayet sizi aldatıyorsa bunu arabada bulduğunuz ''büyü'!''lere bağlamıyorsunuzdur umarım.
iyide neden güler yüzle karşılıyosun bir kadın bunu hisseder bence çok acık ve net................
Canım malesef belirti olarak normal değil.
Telefonunu karıştırma şansın yok mu?
eşim beni aldatıyo galiba kızlar görmeden de karar vermek istemiyorum bi kaç ay önce arabasında 2 tane büyü bulduk eşime kadın bindimi hiç arabana dedim yok dedi erkek arkadaşlarının yaptıracak hali yok tabi büyünün üstünde korku kısmet yazıyodu her akşam ne olursa olsun evinde olan insan eve gelmemeye başladı gece aradığımda telefon meşkule veriliyo 5dk sonra arıyo beni neden meşkule verdin dediğimde arkadaşlar vardı sesin yankı yapıyo duymalarını istemedim diyo bu aralar aşırı derecede kıskançlıkları başladı ve hareketleri felan çok şüpheli telefonu benim önümde olan insan şimdilerde telefonunu köşe bucak saklar oldu eve geç geliyo telefon hep sessizde dün mesela telefonu çaldı meşkule verdi tuvalete girdi ardından dışarı çıkıyorum süt almaya dedi normalde üşenir dışarı çıkıp bişeyler almak için bu yüzden telefonla sipariş veirirz markete sen beni aldatıyosun dedim saçmalama diyo neden aldatıyım seni ya kafam çok karışık ne yapacağımı bilmiyorum konduramıyorumda belli etmiyorum bişey yine güleryüzle karşılıyorum onu ama içim içimi yiyo tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?