Akıl verin kızlar......

gul.m.n

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2008
89
1
86
İstanbul
eşim beni aldatıyo galiba kızlar görmeden de karar vermek istemiyorum bi kaç ay önce arabasında 2 tane büyü bulduk eşime kadın bindimi hiç arabana dedim yok dedi erkek arkadaşlarının yaptıracak hali yok tabi büyünün üstünde korku kısmet yazıyodu her akşam ne olursa olsun evinde olan insan eve gelmemeye başladı gece aradığımda telefon meşkule veriliyo 5dk sonra arıyo beni neden meşkule verdin dediğimde arkadaşlar vardı sesin yankı yapıyo duymalarını istemedim diyo bu aralar aşırı derecede kıskançlıkları başladı ve hareketleri felan çok şüpheli telefonu benim önümde olan insan şimdilerde telefonunu köşe bucak saklar oldu eve geç geliyo telefon hep sessizde dün mesela telefonu çaldı meşkule verdi tuvalete girdi ardından dışarı çıkıyorum süt almaya dedi normalde üşenir dışarı çıkıp bişeyler almak için bu yüzden telefonla sipariş veirirz markete sen beni aldatıyosun dedim saçmalama diyo neden aldatıyım seni ya kafam çok karışık ne yapacağımı bilmiyorum konduramıyorumda belli etmiyorum bişey yine güleryüzle karşılıyorum onu ama içim içimi yiyo tabi

Eşiniz şayet sizi aldatıyorsa bunu arabada bulduğunuz ''büyü'!''lere bağlamıyorsunuzdur umarım.

hakkınızda hayırlısı olsun ama bana kalırsa aldatmanın bütün belirtileri mevcut

Aslında büyü burada sadece bir detay sanırım zaten arkadaş eşinde büyük değişiklikler olduğunun farkında. Anlattıklarınıza bakılırsa birşeyler var gibi dilerim yanılıyorsundur canım.
Büyüye gelince (ben asla inanmıyorum), şayet karşı tarafta kendini uyanık sanıp eşinizi sizden ayırmak için büyülere dadanmış aptal bir kadın varsa ki öyle görünüyor...

Takipi bırakma canım, biraz daha takip et bakalım...
İnşallah yanılıyorsundur :Saruboceq:

canım bunu söylemek çok ağır ama söylediğin telefon olayı v.s göre büyük ihtimalle yanılmıyorsun ama önemli olan bunu ispatlamak. böyle şüphe senide ilişkinizide çok yıpratır. umarım yanılıyoruzdur.

bence bir süre daha eşinizi gözlemleyin....hemen benı aldatıyor diye düşünmeyin.....sonuçta gözünüzle bi şey görmediniz...............

canım bol bol oku üfle eşini evini kendini.allaha sığın.ben şahsen büyüye inanmıyorum zaten inanmazsanda bişey olmaz.eğer öyle olsa herkes herşey için büyü yaptırırdı herkesin her hayali gerçek olurdu..:teselli:
bence büyüye bağlayıp odaklanma başka sorunlar mı var onları araştır ,düşün derim..:teselli:

cnm bence de öncelikle takip et emin ol,emin olmadan ne kendini ne de eşini huzursuz etme derim.umarım yanılıyorsundur.takibi elden bırakma.

iyide neden güler yüzle karşılıyosun bir kadın bunu hisseder bence çok acık ve net................

Canım malesef belirti olarak normal değil.

Telefonunu karıştırma şansın yok mu?

Hareketler şüpheli ( bence dikkat et ama ona belli etme bi süre anladıgını..

iyide neden güler yüzle karşılıyosun bir kadın bunu hisseder bence çok acık ve net................

neden güler yüzle karşılıyorum çünkü elimde delilim yok olsa zaten fena olur delil yokkende surat asmam yersiz olur sadece bişeylerden şüphelendiğimi söyledim bikere ona okadar

Canım malesef belirti olarak normal değil.

Telefonunu karıştırma şansın yok mu?

telefonunu karıştırma şansım imkansız benden köşe bucak saklıyo tuvalete telefonla gidiyo uyurkende saklıyo dün mesela kardolabın içine saklamış sabah farkettim karıştırmıyım die elinden geleni yapıyo ya elim kolum bağlı kurup duruyorum evde

ben büyüyede muskayada inanıyorum...evet büyü var ...çünkü peygamber efendimizede yapmışlardı o zamanlar...
arkadaşım biraz daha bekle aldatsada elbet eninde sonunda ortaya çıkar...zamana bırak şimdilik...:teselli:

Slm canım hiç bişey hissettirmeden takipe devam et, sonunda üzüleceğin bir şey yapma adımlarını dikkatli at tetbiride elden bırakma

Islamda büyü vardir, ve insanlar üzerinde olumsuz etkiler yaratabilir zaten bu yüzden yasaklanmis ve lanetlenmistir.
O buldugunuz seyi naptiniz peki?

Esinizi sIkI takibe alin, telefonu meskule atmalar hicte iyi seylerin habercisi degil.
Gizliden takip edin, o uyurken cep telefonunu karistirin.

bencede eşini ondan şüphelendiğini belli etmeden bir süre takibe al
eşinin davranışları hiç normal değil ama inşallah yanılıyorsundur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…