- 18 Mayıs 2008
- 597
- 21
- 643
kokain mi kullanıomuş
en pahalısı da o heralde
bu arada kokain ciddi bi uyuşturucudur, işiniz zor biraz
esrara filan benzemez
ama tabi ki herşeyde olduğu gibi niyet ve destek çok önemli
[/QUOTEGerçekleri konuşmak gerekirse
1. Kokoin çok pahalı en pahalı uyuşturucu çeşiti
2. Diğer uyuşturucuların aksine insanı uyuşturmaz uçurur ne demek istediğimi anlatabildimmi canım.
Yani eşin bunu hangi ortamda kullandı acaba o işler öyle 3 gün uyumakla olcak işmi Allah aşkına..
3gün uyumakla olacak iş deil tabiki ama bana ve çocuklarına gercek anlamda değer veriyosa bırakmak zorunda ben gerekeni söyledim ona tekrar içersen ayrılırım dedim çocukların yüzünü bile göremez ve biliyoki yaparım
Selam gul,ben uyuşturucu kullanıyorum demesine inanmıyorum.Tlf a msj gelir diye saklaması garip geldi.msj geldiğinde okul ve siler, tlf kayıtlı bi şeyler olmalı hem 1gr 100usd diyosun buna nasıl para yetiştiriyormuş maddi açıdan bi sıkıntı gözlemledin mi son zamanlarda.Seni üzmek için yazmadım fikrimi yazdım. aldatılmak ya da bağımlı olmak hangisi daha az acı verir bilmiyorum
maddi acıdan tabikide zorlandık eviyle deli gibi ilgilenen adam gitti yerine umursamaz bi adam geldi ama Allaha hamd olsun kaç gündür hep evde perşembe günüde taşınıyoruz çok uzağa hemde ve telefonuda artık hep açık gelen mesajlara bakmıyo bile bana oku diyo ne yazıyo felan belkide güvenimi tekrar kazanmak istiyo bilmiyorum ama mutluyum şu ara bide taşındıktan bir hafta sonra burun ameliyatına girecek içmesi imkansız 1 yıl zaten eminimki tamamen vicudundan atılmış olur 1 yılda
bence kendi başınıza tedavi olmaya çalışacagına bir kuruluştan yardım alın ..en azından sizde emin olursunuz böyle bir durum varmı yokmu diye ..peki buldugunuz muskalar neciymiş hiç konuştunuzmu ..
bu konu bana biraz karışık geldi acıkcası yinede gözünüz eşinizin üstünde olsun ..
Selam gul,ben uyuşturucu kullanıyorum demesine inanmıyorum.Tlf a msj gelir diye saklaması garip geldi.msj geldiğinde okul ve siler, tlf kayıtlı bi şeyler olmalı hem 1gr 100usd diyosun buna nasıl para yetiştiriyormuş maddi açıdan bi sıkıntı gözlemledin mi son zamanlarda.Seni üzmek için yazmadım fikrimi yazdım. aldatılmak ya da bağımlı olmak hangisi daha az acı verir bilmiyorum
ne beklerken ne çıktı ya....ben yalan söylediğini sanmıyorum yalan söylemiş olsa başka türlüsünü bulurdu bağımlılığı kendine yakıştırmazdı diye düşünüyorum...vicdan azabı çekmiş ve doğruyu söylemiş...yapman gereken eşine destek olmak canım senin ve evlatlarının desteğiyle bu illetten kurtulacağını düşünüyorum ben Allah yardımcın olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?