Akıl verin kızlar......

bencede bunlar normal davranışlar değil ama,
sonuçta ispatlamadan tavır alamazssınız bu konuda,
ama insan eşini az buz tanır ve şüpheleniyorsanız vardır bişeyler..
bir yerden elbet açık verecektir sakin olun ve pek fazla üstüne gitmeyin,
eve geç geliyorsa konuşun ve rahatsızlığınızı dile getirin,
kii konuşurken elbet açıklar verir,
yani eşinizi çok iyi tanıyorsanız anlarsınız,
şayet konuşurken bi fire vermiyorsaa
elbet gün yüzününe çıkar merak etmeyinn

Bencede o tlfdan kesin bir sey cikacak gibi geliyor banada tlfnu ne zaman firsatini bulursan al kac wcye en rahat orda kurcalayabilirsin.. Yoksa tlfnun icinde bir sey yoksa bile yakalarsa kotu olabilir yok guvenmiyorsunda suydu buydu seni suclu bulabilir

Aldatıp aldatmadıgını en iyi sen anlarsın

sık bogaz et adamı kaçar gider valla bak benden söylemesi

su adamları boş bırakmaya gelmiyor bir göz onlarda olacak illaa..

Ah be güzelim ya..
Telefon durumu gercekten iç gıdıklayıcı ve bir o kadarda kafa karıstırıcı..
Ne kadarlık evlisiniz bilmiyorum ama sen eşini daha iyi bilirsin..Hareketleri şüphelendiriyorsa biraz daha gözlemle,hemen saldırma..Tabiki sana sayet dogruysa ''evet senı aldatıyorum,yanında tlfla rahat görüşemıyorum '' demıcek..
Büyü olayına gelince;sil at böyle seyleri aklından yoksa durup dururken normalden daha fazla için içini yer benden sölemesi..
Sadece bıraz daha sabır ve gözlem..

Benim eşim bu söylediklerini yapıyor olsa
ona kesinlikle şüphelendiğimi belli etmezdim..
Daha sonra onu takip edip ne işler karıştırdığını öğrenirdim..
Şayet ki beni aldatıyorsa bu sefer canın cehenneme der,maddi açdan üzerimizde ortak hesap vs. varsa hemen bir avukat bulup tedbir kararı çıkartırdım..
Kusura bakma canım benim düşüncelerim ama doğru yolun bu olduğuna inanıyorum..
Umarım aldatılmıyorsundur... Ama yinede gözünü açık tut seni saf yerine koymasına izin verme...

şüpheli durumCADIARZU
davranışlarınızı bir süre izle
büyüyle alakası yok bence

Büyüden değil de telefondan birşey çıkacak gibi. Bir şekilde o telefonu kurcalamanız ya da eşinizi takip etmeniz lazım. Allah kolaylıklar versin..

bence büyüdende cıkacak telefondan da.büyü yakalayınca içine baktırsaydınız ne yazıyo diye bilen birine.allah kolaylık versin

büyü de kader kısmet mi yazıyor dediniz
benim aklım buna takılı kaldı nedense

Eşine birşey olmamış gibi davran. çok fazla soruda sorma. Herşey normalmiş gibi.
Ve takip et bakalım iyice emin ol.

ben büyüye inanırım ama büyüdendir diye kesin konuşmak istemem belkide sizi kuşkulandırmak için arabaya konulmuşta olabilir....telefon olayı galiba her şeyi çözecek sanırım....hakkında hayırlısı olsun...

zor olacak ama bişey olmamış gibi davranmaya devam et böylece daha rahat davranıp daha çok açık verecektir...dışarı çıkınca peşine takılma imkanın varsa dene derim ben...

inşallah yanılıyorsundur canım ama bencede eşinin hareketleri çok şüphe çekici..

hele o telefon olayı!!!!

uyurken bile gardroba sakladı dedin ya ben en çok ona takıldım..

bence beni aldatıyosun falan deme
daha temkinli olmasını sağlar bunu söylemen
umarım bişey çıkmaz çaktırmadan takip et

takip et yada etir derim
bu işin içinde bişey var ama inşallah sandığımız gibi değildir

uyurken fln müsait zamanda onun telefonuna kendi kartını tak..belki telefona kayıtlı meajlar fln vardır..gerçi herif pek dikkatli görünüyo ama belli olmaz..elki bi msj fln yakalarsın..ama inşallah yakalamazsın..

çok iyi takip etmek gerek
en çok suhe uyandiran telefonu sessizde olmasi, kose bucak kaçirmasi...sebebi ne ?
neler oluyor ?
bence ona suphelendigni gosterme...ve yuzune karsi "sen beni aldatiyorsun" deme...
gizlice koyu bir takipe basla
mutlaka bir an olacak ki eline geçecek telefon...
umarim yaniliyorsundur...inan bunu yurekten soyluyorum cunku artik kaldiramiyoruz aldatma durumlarini biktik gerçekten
Allah korusun hepimizi

o telefonu e-le-ge-çir..!!!

ama şüphelendirmeden, güleryüz göster, hiiç konuyu açma..
adamı oraya buraya bi yere göndersen yanına alır telefonu kesin.. en kesin çözüm uyurken almak.. yatmaya yakın telefonu nereye koyuyo iice gözlemliceksin.. ilk gece oolmassa ikinci gece hiç dert diil.. sonra daa yattıktan 2-3 saat sonra hoooop alıcan bakıcan!
:lepi::enbuyukkk:

kızlar eşimi karşıma aldım ve konuştum acı ve gercekleri tek tek anlattı eşim uyuşturucu madde kullanmaya başlamış şuan çıldırmak üzereyim düşündüğün gibi bişey yok ben bi kaç aydır uyuşturucu kullanıyorum bırakmak istiyorum bırakamıyorum ağladım deliye döndüm bukadar ucuz olması beni kahrediyo ayrılalım ben madde bağımlısı bi adamla yaşayamam dedim ayrılmam beni bırakırsan öldürürüm kendimi diyo uzun zamandır sana söylemek istiyorum büyük vicdan azabı cekiyorum onu içerken sen ve çocuklarım geliyo aklıma ben napıyorum diyorum dedi bi arkadaş vesilesi ile başlamış Allahından bulsun o kişi kimse telefonu saklamısının sebebide bununla bilgili bi msj gelebilme ihtimaliymiş söz verdi ben bırakcam bunu dedi eve kapatıcam kendimi gerekirse tedavi olcam dedi bu derece tahmin etmemiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…