- 13 Ağustos 2014
- 13.041
- 22.233
- 598
resmen tüylerimi diken diken ediyorsunuzEvet herşeye müsade etmediğim için iticiyim evet gözüm kapalıyken yapılanları gozumu açarak öğrendim tepki verdiğim için kıskanç oldum evet kendimi savunmayı öğrendiğini anladıkları için haksızlığa devam etmeleri normal çünkü artık onların ezecegi kadar küçük değilim ve bn kendimce haklıyım benim dogrum herkese yanlış herkesin doğrusunda bana yanlış net
15 yasında iki erkeği birbirine düşüren kızlar var hangi çağda yasıyorsunuz bu devirin insanları düşündüğünüz kadar masum değil çalıstığım yerde evli olup genç kızların peşinde olan koca adam müsvetteleri tanıyorumYa gercekten insan artk kardesine ablasına bile gidemicek.
Velevki hoslandı 22 yasında kız,ne yapacak yani bosatıp sizi kendi mi evlenecek?
Buraya konu acacak kadar takip etmeyi bırakın.
Bahsettiğiniz insan kardesiniz yani.
Genctir de gec.
Bunu esinize söylemeyede mi utanmadınız anlamıyorumki
Bizim mahallede yeni evli çift vardı kızın kardeşi sürekli eve girer çıkardı adam en sonunda kadından boşandı kızkardesiyle evlendi kardesini aynı eve getirdi beraber yasıyorlar şimdi
Öyle ben ne kadar yakın olsamda eniştemle yanında bacak bacak üstüne bile atmam yegenlerimle oynayacaksam alır öbür odada oynarım şeytan sonuçta kimin aklına gireceği belli olmazYasa işte bunu anlamayan insanlar var kim bilir o kadın ne halde izin verdi gelmesine büyük bı ihatede uğradı inşaallah hayattadır. Ve onlarda mutlumu acaba yuva bozanin yuvası olurmu yazık ya ablası sonuçta nasıl eniştesinin koynuna girebildi yazıklar olsun işte bnm anlatmak istediğim biri ışık yakar değeri bu ışığı görürse kapılır gider arkasından bakakalirsin .bn bu durumu yaşamamak için önlem alıyorum kendimce ama suçlu olduğumu söyleyip duruyrlar.ne demiş atalarımız eşeğini sağlam kazığa bağla ayıda yese kurtta yese sen sıkı bağlandığından eminol
Eğer memnun olsaydı çoktan bu kadar şey rağmen ona yonelirdi bnm sıkıştırma m yada görüştüm bile buna engel olmazdı kardeşime bilenmiş değilim sadece kızıyorum bunları yaptığı için bnde bilmiyrm kardeş sonuçta ama Düzce'de haklı sayilmazmiyim bu şekilde bı durum normal olamaz bnm için değil yani.Konu sahibi kocanız size masum görünüyor anladıgım kadarıyla...Kız kardeşinize baya bilenmişsiniz ama kocanızda bu durumdan memnun oldugunu düşünüyorum ben
Kardesınıze bukadar kuruntu yapıp kurcagınıza kocanızı sorgulayın
Demekki siz içten içe eşinize guvenmiyorsunuz,tahrik edecek diye kardesinize bileniyorsunuz,eğer içten içe bir rahatsizliguniz varsa esinizedir emin olunYa niye utancam o yaptığından utansın bu nasıl bı şey anlamadım bı insana yaptığı ayıbı güzel bı dille uyarınca yapmaz ama bu farklı hala yapıyor .valla gerçekten genç diye küçük diye ahlak kalmamış bnm bildiğim çocuk yada genç bu kadarda özgür olamaz yani saygı nerede terbiye nerede yerlerde . Kim olursa olsun fırsat verirsen yerinize bile gelir yani bu zamanda damadına aşık kayınvalide kaybına aşık gelin ablasinin kocasına göz koyan kardeş küçücük bebeğe tecavüz eden dedesi yaşında adam yiyeginine taciz eden amca herşey varken ben bu rahatlığa göz yumamam
Cok sükür okadr kirli bi dünyam yok.15 yasında iki erkeği birbirine düşüren kızlar var hangi çağda yasıyorsunuz bu devirin insanları düşündüğünüz kadar masum değil çalıstığım yerde evli olup genç kızların peşinde olan koca adam müsvetteleri tanıyorum
Aynen oyle15 yasında iki erkeği birbirine düşüren kızlar var hangi çağda yasıyorsunuz bu devirin insanları düşündüğünüz kadar masum değil çalıstığım yerde evli olup genç kızların peşinde olan koca adam müsvetteleri tanıyorum
Zaten dünya kirli amaç ne kadar temiz kalabilmekCok sükür okadr kirli bi dünyam yok.
Neyseki şurada Müge Anlı'nın Dünyası'nda yaşamayan 3-5 kişi var..Bizim mahallede yeni evli çift vardı kızın kardeşi sürekli eve girer çıkardı adam en sonunda kadından boşandı kızkardesiyle evlendi kardesini aynı eve getirdi beraber yasıyorlar şimdi
Yazdığım kısacık cümleden böyle saçma sapan anlamları nasıl çıkardınız bilemedimTabi fakeyim verecek cevap bulamayan fakedr fakedr diyip duruyor .sorsanız herkese normal ne var yani .saçma sapan şeyleri bu kadar olumlu karşılayan siz asıl siz tedavi olun bence
Bu anlattıklarınızın kardeşinizden şüphelenmeyle ne alakası var yahu? Silkelenin kendinize gelin. Yok artık.Yanlış anlamayın beni ama biz 4 kardeşiz ve içlerinde en sessiz olan bn geri planda kaldım çocukluğumdan beri beni hiç onemsemediler. Acinmak için anlatmiyorum fakat ayrımcı bı ailede yetiştim ve bı çok istediğim olmadı ama kardeşlerim ne isterlerse alındı .bnm babam diğer kız kardeşim yüzünden okumama engel oldu.sobada kitaplarımı yaktı okula gdedim diyemedim babam yaktı dye.ezildim şiddet gördüm onlar kavga ederdiler suçu bnm üstüme atardilar bn savunamazdm korkudan kndmi dayak yerdim hep böyle devam etti. Yani bnm söz hakkım düşünce ozgurlugum yada fikrimi onemsemezlerdi.simdi bnm iyi bı eşim var beni seviyor sayıyor dgr veriyr bişey dememe gerek kalmadan istediğim bişey olduğunda sert tepki vermiyor.bn üzülüp agladigimda bnmle ağlar dertlesr ailemin bna olan davranışlarından dolayı oda şaşkın .bu yüzden böyle yaptığını düşünüyorum
Yaprak dökümü necla,leylakadın dizisi vakası
aynen tam olarak durum boyle ve konu sahibi oldukca kıskanc kardesine karsı bence. Biz de ablamla cok zıttız o baya kapalı ben oldukca acıgım asla aramızda böyle seylerin konusu acılmaz herkesin kendi yapısı. Kaldı ki yegenimi evladım diye seviyorum canım isteyince gidip evden alıyorum geceye kadar bizde bakıyorum enistemde karısmıyor ablamda. Bizim evin en kücük kızı cünkü o.Konu sahibi ve ailesi oldukca pinpirikli ve midesiz benceAşırı kıskanç ve muhafakar bir karakter olduğunuzu düşünüyorum kız kardesinizde sizin tam tersi karakteriniz ise bu davranışları olağan ayrıca diyorsun ki başını bile kaldırmıyor o halde eşiniz sırf siz şüpheye düşmeyin diye hal ve hareketine dikat ediyor bence bunlar kız kardesinizin rahat yetismisliginden kaynakli davranışlar bunca yıl geçmiş kız niye şimdi ilgi alaka duysun bende yegenlerimi anneeem oluşum yavrum diye severim bende mi enisteme ilgi duyuyorum çok saçma boylu boyunca yatması sizi yabancı görmüyordur hazır olda duracak halı yok siz yokken valla bilemedim herşey olağan ama ben bu durumu sizin kuruntunuz olarak goruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?