Akıl verin lütfen artık bunaldım😔😟

2 sayfa okudum henüz belki ilerleen sayfalarda başka ek noktalar da vardır ama henüz anlattıklarınızdan çok riskli bir şey görmedim aslında. Siz kardeşinizi kıskanıyor olabilir misiniz? Ne varki insan yeğenlerini abartılı sevebilir sonuçta?

Beri yandan da dikkatli olmakta fayda var tabii, bu ülke Neşe Karaböcek, Nazan Öncel vakaları görmüş bir ülke neticede...
Nazan Oncel olayi nedir?

Nazan Oncel olayi nedir?

Nazan Öncel de ablasının eski eşi ile evli :110:

KARDEŞİNİN KOCASINDA NE BULDU?

Nazan Öncel 15 yaşından beri müziğin içinde. Önce lisede korduğu ‘‘Çılgınlar’’ isimli topluluk, düğün salonlarında, lokallerde şarkıcılık. Çeşitli yarışmalarda alınan dereceler, 1978'de çıkan ilk 45'lik, 1982'de yayınlanan ‘‘Yağmur Duası’’ adlı ilk uzunçalar. Nazan Öncel sesini duyurmak için seneler boyunca çabaladıktan sonra, artık olmayacak dediği bir zamanda, ‘‘Bir Hadise Var’’ adlı albümüyle 1992 yılında ünlü oldu. Onu ‘‘Ben Böyle Aşk Görmedim’’, ‘‘Göç’’, ‘‘Sokak Kızı’’ ve ‘‘Demir Leblebi’’ izledi.

Bu albümleri yaparken yanında hep biri vardı. 20 senedir birlikte yaşadığı ve iki sene önce de resmen nikah kıydığı Akşit Togay. Medyada görünmemek için, bırakın bu sayfaya fotoğraf vermeyi, davetlere bile gitmeyen Akşit Bey, ‘‘bir aileye bir kurban yeter’’ diyormuş.

Bu, Akşit Bey'in ikinci evliliği. İlkini Nazan Öncel'in kız kardeşi Pınar Hanım ile yapmış. Nazan Öncel kızkardeşi ile arasındaki anlaşmazlığın bir hayli karışık bu durumdan kaynaklanmadığını söylüyor: ‘‘Bizim ilişkimiz, Akşit, Pınar'dan boşandıktan sonra başladı. Ben kardeşime çok obsiyon tanıdım. Ama o beni haketmiyor. O da müzikle uğraşıyor. Nazan Öncel olmak ona değil de bana nasip oldu ve o bunu kaldıramıyor. O yüzden hayatımdan silip attım onu.’’

Nazan Öncel kız kardeşinin eski kocasında bulduğu şeyi de şöyle özetliyor: ‘‘Küçükken seni seviyorum sözünü duymadıysanız, yetişkin çağlarda duyduklarınıza da inanmıyorsunuz. Güvensizlik duygusu. Güveneceğiniz biri sizi bu yüzden etkiliyor. Bizimkisi dostluk ve güven üzerine kurulu bir ilişki. Aşk ilişkisi olması mümkün değil. Aşk insanın ihtiyacı, ama ben bu ihtiyacı güvende olmak uğruna feda etmeyi tercih ettim.’’

Çok zor bir durum ne diyeceğimi bilemedim :(

Eşiniz sert ve uzak dursun..konu açarsa küçük düşürücü konuşsun anca böyle böyle olur siz den ziyade eşiniz sert katı durmalı

Nazan Öncel de ablasının eski eşi ile evli :110:

KARDEŞİNİN KOCASINDA NE BULDU?

Nazan Öncel 15 yaşından beri müziğin içinde. Önce lisede korduğu ‘‘Çılgınlar’’ isimli topluluk, düğün salonlarında, lokallerde şarkıcılık. Çeşitli yarışmalarda alınan dereceler, 1978'de çıkan ilk 45'lik, 1982'de yayınlanan ‘‘Yağmur Duası’’ adlı ilk uzunçalar. Nazan Öncel sesini duyurmak için seneler boyunca çabaladıktan sonra, artık olmayacak dediği bir zamanda, ‘‘Bir Hadise Var’’ adlı albümüyle 1992 yılında ünlü oldu. Onu ‘‘Ben Böyle Aşk Görmedim’’, ‘‘Göç’’, ‘‘Sokak Kızı’’ ve ‘‘Demir Leblebi’’ izledi.

Bu albümleri yaparken yanında hep biri vardı. 20 senedir birlikte yaşadığı ve iki sene önce de resmen nikah kıydığı Akşit Togay. Medyada görünmemek için, bırakın bu sayfaya fotoğraf vermeyi, davetlere bile gitmeyen Akşit Bey, ‘‘bir aileye bir kurban yeter’’ diyormuş.

Bu, Akşit Bey'in ikinci evliliği. İlkini Nazan Öncel'in kız kardeşi Pınar Hanım ile yapmış. Nazan Öncel kızkardeşi ile arasındaki anlaşmazlığın bir hayli karışık bu durumdan kaynaklanmadığını söylüyor: ‘‘Bizim ilişkimiz, Akşit, Pınar'dan boşandıktan sonra başladı. Ben kardeşime çok obsiyon tanıdım. Ama o beni haketmiyor. O da müzikle uğraşıyor. Nazan Öncel olmak ona değil de bana nasip oldu ve o bunu kaldıramıyor. O yüzden hayatımdan silip attım onu.’’

Nazan Öncel kız kardeşinin eski kocasında bulduğu şeyi de şöyle özetliyor: ‘‘Küçükken seni seviyorum sözünü duymadıysanız, yetişkin çağlarda duyduklarınıza da inanmıyorsunuz. Güvensizlik duygusu. Güveneceğiniz biri sizi bu yüzden etkiliyor. Bizimkisi dostluk ve güven üzerine kurulu bir ilişki. Aşk ilişkisi olması mümkün değil. Aşk insanın ihtiyacı, ama ben bu ihtiyacı güvende olmak uğruna feda etmeyi tercih ettim.’’

Nese gulden olayini biliyordum da bunu bilmiyordum

Kardeşiniz sizdeyse eve geç gelsin hatta arasın gitti mi diye o yanınızdayken fln fln

Yahu evet böyle olaylar çarpık ilişkiler yaşanıyor ama bu kadar ağır bir şeyle itham etmek için elinizde sağlam deliller olmalı ki sizin sebepleriniz çok komik. Neymiş annem oğlum falan diye seviyormuş öz yeğenini, bak sen şu terbiyesize. 😑

Yıllar once oyle bir olayla karsilastim ki artik olmaz demem bu tur vakalara.
Yeni evli arkadas ben ve kardesi oturuyoruz.
Okullar geziler vs konular acildi.
Arkadas cay hazirlamaya gitti.
Ben de kitapligi karistiriyorum.
Eniste dedi ki baldiza ayni yerlerde bulunmusuz fakat seni hatirlamiyorum,demekki karsilasmadik.
Karsilassam kesinlikle unutmazdim seni,hatta hersey baska türlü olabilirdi:eek:
Bunlar alcak sesle soyleniyor,Allahtan kiz aklibasinda bir kızdı,konuyu degistirdi,ben şoke,duydugumu belli edemedim bile,çöktüm kaldim adeta...

Yıllar once oyle bir olayla karsilastim ki artik olmaz demem bu tur vakalara.
Yeni evli arkadas ben ve kardesi oturuyoruz.
Okullar geziler vs konular acildi.
Arkadas cay hazirlamaya gitti.
Ben de kitapligi karistiriyorum.
Eniste dedi ki baldiza ayni yerlerde bulunmusuz fakat seni hatirlamiyorum,demekki karsilasmadik.
Karsilassam kesinlikle unutmazdim seni,hatta hersey baska türlü olabilirdi:eek:
Bunlar alcak sesle soyleniyor,Allahtan kiz aklibasinda bir kızdı,konuyu degistirdi,ben şoke,duydugumu belli edemedim bile,çöktüm kaldim adeta...

Bildiğiniz adam yoklamış bayağı bayağı...aaa... pes!

Bence kafayı yemişsiniz. Anlattıklarınızda ne var kardeşe böyle bir ithamda bulunacak? Biri kardeşi uyarsa keşke de uzak dursa karı koca manyaksınız.

Bildiğiniz adam yoklamış bayağı bayağı...aaa... pes!
Vallahi billahi aynen öyle.
Kimseyle paylasamadim kime ne diyecegim,daha 1 aylik evliler ya.
Yuregim agzimda bir olay patlak verecek diye korktum,kız evlendi,ciddi bir kızdı zaten,digerleri hala evli...

Yuregim agzimda bir olay patlak verecek diye korktum,kız evlendi,ciddi bir kızdı zaten,digerleri hala evli...

Bu zihniyette biri o gün olmasa başka gün fırsatını bulursa kesin dener maalesef :(

İnsanlara neden bu kadar Ütopik geliyor böyle şeyler hayret ediyorum.
Bizim Ülkemiz de ki hangi gazetenin 3.sayfa haberi değil ki,
İnanırım yani belki birebir yaşayan anlattığı içindir bilmiyorum ama imkansız gelmiyor maalesef :KK43:

Yukarda Allah var bn kişilik olarak bn bu dusunduklerim için cok üzgünüm yakistirmak istemiyecegm tek kişi kardesimdr fakat bn eşime anne babanın ve hatta eşimin ailesinin yanında bile asa saygısızlık yapmam 2 çocuğum var buna rağmen 4 duvar mahremiyete önem veriyorum saygısızlık olmasın diye yanına bile otururken ayiplarlar diye cekinirim ama bu kardeşimin bu kadar rahat davranması dan rahatsızım ve bnmde eniştem var ben ona böyle davransaydim beni nasıl bı tepkiyle kinarlardi diye düşünüyorum aklıma sadece ilgi duyupta yaptığı yanıtı geliyor ve korkuyorum

sizin enisteniz kardesinizin de enistesi,
e sormuyor musunuz, diger enistenin yaninda boyle giyinmezken veya boyle davranmazken neden benim esimin yaninda boyle davraniyorsun diye,
veya kiz kardesinize olmasa bile annenize?

beni anlattiklariniz rahatsiz etmezdi,
ama tabi bazen bir olmamislik oluyor hissediyor insan,
belki de haklisinizdir, kiz kardesinizin esinize ilgisi vardir.

Eger ki oyle ise, ben yerinizde olsam esimin ayagini keserim ailemin evinden, bayramda seyranda gorev icabi gelsin yeter,
ben istedigim siklikta kendim giderim.
Kiz kardesinizle samimiyetinize, iliskinize bagli olarak onunla konusabilirsiniz de,
ama yasi geregi cok ustune gitmemek gerek.
siz de kardesinize nefret beslemeyin, gencken insan hata yapar deyin, zaten gecici bir seydir eger varsa da.
Annenizin duruma bakisi nedir? Onunla paylasabilirsiniz belki, hani boyle bir hissi varsa sen de yardim et kardesimi boyle bir seyden kurtaralim gibisinden. O zaman anneniz de isbirliginde olur sizinle. Ne bileyim size gelip kalmak istediginde, anneniz arar, eve cagirir falan.

İnsanlara neden bu kadar Ütopik geliyor böyle şeyler hayret ediyorum.
Bizim Ülkemiz de ki hangi gazetenin 3.sayfa haberi değil ki,
İnanırım yani belki birebir yaşayan anlattığı içindir bilmiyorum ama imkansız gelmiyor maalesef :KK43:
Baskasi bana aktarsa yanlis anlamissindir derdim,insan kulaklarina inanmak istemiyor=/

Ne desem bilemedim, gerçekten kardeş ilişkinizde sorun var gibi görünüyor.Sizin güvensizliğinizi geçtim, kardeşiniz az çok sizin nelerden rahatsız olacağınızı biliyordur, sizi incitmemek için bile biraz çaba sarf edebilir.Üstelik aile arasında lafı bile geçmiş meselenin.Yok canım olur mu öyle şey kıskanmana gerek yok filan denilmiş, bu noktadan sonra ben olsam ve iftiraya uğruyor olsam, sizinle ve kocanızla arama çok büyük bir mesafe koyarım ama sanırım kız kardeşiniz hiç tınmamış bile.Karşınıza alıp konuşacak bir durum da göremiyorum kız 22 yaşında evet çok büyük değil ama eniştesine ilgi duymaması gerektiğini bilecek kadar büyük.Karşına alıp geçici hisler bunlar kardeşciğim kendini topla önüne neler çıkar falan muhabbeti ancak 13 yaşındaki çocuğa yapılır.madem çok yoruyor bu düşünceler sizi eşinizle birlikte gitmeyin evlerine en iyisi en azından bir süre.mesafeyi siz koyun.

Evet anlatmak istediğim de bu yani mesela git tedavi ol diyenler var . Neden bazı insanlar kim olursa olsun birinin psikolojisini bozdugunda o kişiler değilde bu konuyla ilgili sıkıntı çeken insanların tedavi olması öneriliyor anlamıyorum .zaten benim psikolojik sorunum olsa bunları normal karşılaştığında aptal olduğumu dusunurum normal olmayan bişey için neden ben tadavi olmalıyım karşımda insan bunu yapıyorsa onda bı sorun vardır .her kim olursa olsun ölçüsünü ve esafesini bilmeli. Ben sırf kardeşim diye bu şekilde davranmasına müsade edersem o zmn bu benim olacaklara göz yummama sebep olur ve en büyük kaybeden bn ölürüm o zmn hatayı kendimde bulurum eşime anlatmam da şu yüzden tepkisini ve düşüncesi ogrenmek için anlatma geregi duydum ve ben esimde su tavrı gördüm yakistirdigim için çok kızdı guvenmedigimi söylüyor evinden işine gidiyr işten eve geliyr bn izin vermiyorum diye arkadaşlarıyla bile gorusmuyr sadece kimseye bakmıyor ben uzulmeyeyim canım sıkılmasın dye ama kardeşim eşimin bu kadar kendini geri çekmesine rağmen bu şekilde davranması benim aklımı karistriyr
Adam hic kimseye bakmıyor sosyaligi kalmamis suna bakiyorsun deme sansın kalmayınca kardeşine sarmıssın ne gozle bakarsan onu görürsün . Kendine ceki düzen ver esinle gitme aile ziyaretine dillendirip bide kendini rezil etme yazık ya bırak bosa adamı kurtulsun senden... öz kardesin bu senin canın kanın koca cöp asıl olan kardes .. kendinize gelin kardesinizi cekemiyorsunuz belki o kucukken de onu kiskanıyordunuz . Sizde saplantı olmus kardes... yuhhhhh ayıp kork allah tan kork kocana nasıl boyle bir durumu ifade ettin utanmadın mi .insan tam.tersi davranır enistesi o kucuk daha bazen sana nasıl davranacagı bilemiyor sen kusuruna bakma abisi gibi goruyor rahat davraniyor. Eniste den ote abisin onun icin.diyecegine su haline bakkk

Baskasi bana aktarsa yanlis anlamissindir derdim,insan kulaklarina inanmak istemiyor=/

Bahsettiğim arkadaş benim Üniversiteden arkadaşım,
Üniversiteyi bitirdikten sonra ailesinin yanına Almanya ya gitti.
Burada amcasının evindeydi, ailesi tüm eğitim hayatını Türkiye de bitirip öyle gelmesini istemiş Almanya ya.
Aile de gideli 10 yıl olmuş neyse,
3 sene önce ki mezunlar toplantımız da Türkiye'deydi (tesadüfi) hoş sohbet filan.
2 oğlu varmış eşinden boşanmış ahhh vahhh dedik.
Ertesi gün birlikte olalım dertleşelim derken,
Ertesi gün başladı anlatmaya, Kız kardeşi 15 yaşındaymış bizimki evlendiğinde hiç şüphelenmemiş,
Enişte abla eve gelince eli ayağı titriyormuş, Kocası da sık sık gitmek istiyormuş eşinin ailesinin evine,
Böyle böyle 12 sene geçmiş tabi bu arada kız kardeşte evlenmiş onun da 1 kızı olmuş,
Bunların ilişkisi 9 sene sürmüş biri karısını diğeri kocayı aldatarak
Kızın kocası mesajlaşırken yakalıyor bunları,
O gece kocası ailesini arıyor gelip alın kızınızı vs.... Kız o arada kızını alıyor kaçarcasına çıkıyor evden, eniştesini arıyor kaçıyoruz diyerek, çıkıp gidiyor bunlar.
Aradan 15-20 gün geçiyor her ikisi de evlerine gidip anlatıyorlar eşlerine durumu
Çıkıp gidiyorlar Almanya nın farklı bir şehrine, boşanma şu bu derken onlar evleniyor.
Yazın arkadaşımla görüştüğümde kardeşinin hamile olduğunu duyduğunu söylemişti.
Belki şimdiye kadar doğurmuştur bile.
Kızcağız beni sevmemiş, kardeşimi sevmiş ne yapalım bu da benim yazımmış dediğinde çok üzülmüştüm. :KK43:

Back
X