Geliyor ruh hastalarıBu durumda da hala misafir mi geliyor size?
Buna bir şekilde engel olmak zorundasınızGeliyor ruh hastaları
Kızların mi yok gayet ıyilerPsikolojileri kotu mu?
Inanın bi çay yapsa bile sevinecem, ayrıca kendi misafirleri ,Siz açıkça konuşmadıkça anlamayacak tipteler demekki. Sorununuzun cevabı net aslında beraber oturup kural koyacaksınız. Temizlik, yemek, bulaşık.... VS sırasıyla yapılacak. Ayrıca 8 ay az bir zaman degil. Kimseye hizmet etmek zorunda degilsiniz ki eller ayakları tutuyor. Siz sustukça iyi niyetiniz suistimal edilmeye devam edilecek. Niye kendinize eziyet ediyorsunuz. Söyleyin bitsin.
Bbasınız sagolsun babalarını 8 ay once kaybetmısler
tum gun oyle oturmaları da normal olmaz daha cok bunalıma gırerler
kızlar bana yardım eder mısınız dıye cagırmanız gerek herseye sız yetısır yetersenız nasılsa yardıma ıhtıyacı yok derler onlar gelmıyorsa sız cagırın yanınıza yardıma artık mısafırlıgı kalmamıs sızınle yasıyorlarmıs zaten
o mısafırlıge gelen akrabaları polıse sıkayet edın bence arka odaya gecın evımıze dolusuyorlar ıstemıyoruz akrabalık ıste komsudan sıkayet var dıye gelırmısınız desenıze
yasak cunku toplanmak
Ozaman dayanma ahu.Kızların mi yok gayet ıyiler
Siz ,pili pırtı toplayıp gidin diyince bile mutlu oldum, keşke olsa ...Eğer onlar kendi evlerinde kalmıyorsa aynı şehirse sizin yerinizde olsam Nuh’un gemisi gibi annemi alır, eşyaları alır, yiyecek alır oraya kapatırdım kendimi. Hala görüşmeye devam eden akrabağalar doğal seleksiyon yöntemini seçmişler ama sizin de aynı yolda olmanıza gerek yok. Bir de kendi kendinize söylenmeyin. Misafir diye dışardan oturmaya gelene söylenir. Sizin evde aylardır kalan ve kuzenler misafirim diye köşe yastığı gibi oturamaz ki. İsterse sadece oturmaya gelsin. Kalabalıkta kalkıp yardım etmezlerse zaten nasıl bir yakınlık bu diye sorgularım. Çekinmeyin. Laf sokmayın ama açık net yardım isteyip herkese bir görev verin. İlk seçeneği düşünün derim.
Bak bu mesajları yazarken bile güçsüz gibi davranıyorsunuz yani bir çaya bile sevineceğim demenizden çıkardım..Inanın bi çay yapsa bile sevinecem, ayrıca kendi misafirleri ,
Hala zaten sorunlu kızlarını baş üstüne koycak resmen o istemiyor iş yapmalarınıHalanızda mı demiyor kızlarına hadi kalkın kızım ahuya yardım edin diye söylemesi gerekiyor sonuçta uzun süre kalıcaklar misafir değiller kendini bilen insan kalkar yardım eder oturup güzelce konuşun, çekinmeyin.
O zaman evlerinde otursunlar.Hala zaten sorunlu kızlarını baş üstüne koycak resmen o istemiyor iş yapmalarını
Rahatsız, ama hiç bisey yokmuş gibi davranıyor onların yanında, ben çok bile dayanmışım şuan daha iyi anlıyorumO zaman evlerinde otursunlar.
Annenın bunca ay onları kabul etmesi de enteresan, annen rahatsız degıl mı durumdan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?