Siz bunların nasıl insanlar olduğunu görseniz bi yaşınıza daha girersiniz ama bütün suç buna tolerans gösteren annem ve bendeBaşınız sağolsun da, psikolojileri de gayet yerindeymiş. ya ne acayip insanlar var gerçekten.. orası otel mi? Halanızın da eşek kadar kızlarına bişey dememesi ilginç.
İş başa düşüyor, siz güzel dille yardım isteyeceksiniz. Toleransı bazı insanlar kullanıyor maalesef
Öyle, sabir taşı olsa çatlarAllah sabır versin 8 ayyy ne demek . Ben 1 gün bile yatılı misafirim gelsin istemiyorum . Ayrıca kimse kusura bakmasın misafirde olsa hiç çekinmeden söylüyorum şunu yapalım bunu yapalım diye . Kız bu salgında birde misafir mi geliyoraman aman kimseyi alma bence eve misafir diye . Bazı insanlar iyi niyeti hep suistimal ediyor maalesef
Keşke sizin gibi ablam olsaydı, ama inanın bugün sabrımin sınırıResti çekmezseniz nasıl geldiyse öyle gitmeye devam eder, güzel hoş anlatıp söyledinizse lafınızı, baktınız dinlenilmiyor elinizi ayağınızı çekeceksin; annenizin gözü biraz evladını nasıl köle ettiğini görsün. "Ben dokunmuyorum artık bir şeye, sabrımın sonundayım, yeterince müsamaha gösterdim, gerisi suistimale giriyor ve ben kendimi suistimal ettirmek istemiyorum, senin ettiresin varsa sen bilirsin anne. Karışmıyorum, paspas mı olursun, yoksa evinin hanımı mı sen bilirsin" diyecek oturacaksınız.
Bakın, her şeyin fazlası ilginçtir ki zarar; buna "MERHAMET" de dahil. Denge için biraz da sertlik, görmemezlik gerekir. İnsanız, melek değil ve başkalarına kendi hakkınızı yedirdiğiniz için bundan mesulsünüz. O elleriniz ayaklarınız, sizinki de can, annenizinki de. Ben olsam şimdiye milletin tozunu kaldırmıştım halı silkeler gibi.
Kırılan kırılsın, içinde ne olduğunu görürsünüz, 8 ay geçmiş, anlattığınız gibiyse insan biraz utanır. Misafirliği cenazesi kalmamış, hayatta kalanlarla bir aile olunuyorsa, herkes ailede nerede durduğunu bilsin bir zahmet. Evde hakkın rahmetine kavuşan padişahın soyuna hizmet eden cariyeler değilsiniz.
Geleni de almayın döndürün. "Corona var, eniştenin yanına tezden gidesiniz var anlıyorum da, ben istemiyorum." deyin.
Keşke sizin gibi ablam olsaydı, ama inanın bugün sabrımin sınırı
Siz bunların nasıl insanlar olduğunu görseniz bi yaşınıza daha girersiniz ama bütün suç buna tolerans gösteren annem ve bende
O da oyle herşeyin sorumlusu oHa ben annenizi okumamışım, anneniz de gayet kabul görüyor olanları yani.
Canım kendinizi suçlamayın, olay annenizde bitiyor. Höt deseniz siz terbiyesiz olacaksınız çünkü.
Anne çizgiyi çekmeyince evde işler sarpa sarıyor.
Benim annem de yüksek toleranslıdır dışarıya karşı, Allahtan babam radikal.
Yahu ben anlamıyorum, milletin annesi atmaca bizdekiler şirine
Kendi kalkıcak o zaman halanızda bir işin ucundan tutucak orası bir hotel değil sizde çalışan değilsiniz, onlara hizmet zorunda değilsiniz tepkinizi gösterin.Hala zaten sorunlu kızlarını baş üstüne koycak resmen o istemiyor iş yapmalarını
2 ,3 lere kadar uyuyorlar ne kahvaltısı, ama inanın artık son raddedediyumMisafirlikleri coktan bitmiş malesef evin bireyi olmuşlar. Keske baştan kabul etmeseydiniz ya. 8 ay ne demek annen nasil sabrediyor off okudukça benim içim çekildi. Ayrıca halan nasil izin vermiyor çocuklarının is yapmasina bilmem farkındami gelip abisinin evine çökmüşler resmen. Utanıp sıkılacaklari yere yaptıklarına bak. Biran önce elinizi masaya vurun bu saçma sapan duruma dur deyin. Kahvaltımi hazirlancak x kuzen hadi kalk buzdolabindan kahvaltiliklari cikart, z bulaşıkları yıka, x elektrikli süpürgeyle evi süpür gibi gibi. Böyle dusuncesiz insanlara sabredemiyorum kendi evlerine gitsinler ne ayıp ya ben olsam kiyameti kopartmistim sakın sabretmeyin
Keşke sizin gibi ablam olsaydı, ama inanın bugün sabrımin sınırı
Bence sabretmeyin yeter yine iyi sabretmişsiniz2 ,3 lere kadar uyuyorlar ne kahvaltısı, ama inanın artık son raddedediyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?