- 28 Şubat 2014
- 3.959
- 3.742
- 333
Iyi Akşamlar kızlar, o kadar doldum ki nerden başlasam ne desem bilemedim ,o yüzden direk konuya giriyim ,halamın eşi yaklaşık 8 ay önce vefat etti ,ve iki kızıyla beraber bizimle kalıyorlar Annem ,Babam,Abim ve ben ..( Kızlar normalde şehir dışında okuyordu ,salgın dolayısıyla döndüler, )neyse gelen giden çok oluyor bizim aile geniş, bende tek başıma yetişemiyorum herşeye ve ekstra yardımları dokunmadiklari gibi benden hizmet bekliyorlar, yaşları da büyük dediğim gibi, Üniversitede okuyorlar ,kaç defa okula git gel sürekli ben "hizmet hanım " şeklinde canım cıktı sonuçta koskoca kız hic yardım etmiyorlar üstüne misafir gibi hizmet bekliyorlar, bi yandan da Ahu dayan diyorum sonuçta babalarını kaybettiler ama bende insanım inanın kafayı yiyecem , aşırı bencil ve kötü akrabalarımız var ve geniş aile bu salgında bile sürekli bizdeler,. Not : bizde kalmalarının nedeni tekrar kendi evine gitmek istemediklerinden dolayı yeni eve taşınacaklar ve taşınmaları minumum 6 ,8 ayı bulur ,üstüne bu hastalık
( lütfen akıl verin ,nasıl davranacağımı bilmiyorum neden tutsam elde kalıyor